Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o ja krece t wy tez macie snieg.. londyn dzis byl pokazywany u nas w Kinsale popadł chwileczke i cisza.. w Cork tez ponoc sypal przez chwile dosc spory sniezek...
a ja go tak nie nawidze :D

Posted

ekstra! :) ja tak jak pisalam za sniegiem nie przepadam, zreszta jak moj kochany czworonog ktory jest w Polsce ;) jak jest snieg to nie lubi chodzic na dwor, a jak leje deszcz, to trzeba na siłe go wyciagac :lol:

Posted

Moze to nie odpowiednie miejsce ale skoro nie odpowiadasz na PW od fundacji może tu odpowiesz Smile of Red Witch

Zadeklarowałaś co miesiecznę wpłaty 200zł na hotel dla Tytusa i tylko dlatego wspólnymi siłami został uratowany od schroniska.
3 grudnia napisałaś, że wysyłasz 50 euro a mamy 5 lutego!!!!!!
Co się ktoś pyta mówisz, że wpłacisz jutro i jakoś wpłaty nie widac.
Miałaś co miesiąc wpłacac na niego 200zł. Wpędziłaś dziewczyny w długi bo same muszą płacic faktury od grudnia. Od początku było mówione, że tylko dzięki deklaracjom Tytus otrzyma pomoc i taką zaoferowałaś. Każdy kto się dla Tytusa deklarował wywiązuje się z tego a to nie pierwszy raz, że obiecywałaś wpłacic na bezdomnego psa i tego nie robisz!
Jak tak można to nie są zabawki

• 2 weeks later...