Smile of Red Witch Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Aki i część jej zdobyczy Quote
zaba14 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 o ja krece t wy tez macie snieg.. londyn dzis byl pokazywany u nas w Kinsale popadł chwileczke i cisza.. w Cork tez ponoc sypal przez chwile dosc spory sniezek... a ja go tak nie nawidze :D Quote
Smile of Red Witch Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Zaba oj mamy śniegu od groma i nadal sypie ;) Ja uwielbiam śnieg no i suka ma zabawę ;) Quote
zaba14 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ekstra! :) ja tak jak pisalam za sniegiem nie przepadam, zreszta jak moj kochany czworonog ktory jest w Polsce ;) jak jest snieg to nie lubi chodzic na dwor, a jak leje deszcz, to trzeba na siłe go wyciagac :lol: Quote
Smile of Red Witch Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 No to Zaba jako, ze nie lubisz sniegu to mam dla Ciebie wiecej fotek sniegowej Akiry Quote
zaba14 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 sniegu moze nie lubię, ale za to na zdjeciach wyglada super! :) zazdrosszcze Ci psiaka :loveu: Quote
kasiaNDM Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Moze to nie odpowiednie miejsce ale skoro nie odpowiadasz na PW od fundacji może tu odpowiesz Smile of Red Witch Zadeklarowałaś co miesiecznę wpłaty 200zł na hotel dla Tytusa i tylko dlatego wspólnymi siłami został uratowany od schroniska. 3 grudnia napisałaś, że wysyłasz 50 euro a mamy 5 lutego!!!!!! Co się ktoś pyta mówisz, że wpłacisz jutro i jakoś wpłaty nie widac. Miałaś co miesiąc wpłacac na niego 200zł. Wpędziłaś dziewczyny w długi bo same muszą płacic faktury od grudnia. Od początku było mówione, że tylko dzięki deklaracjom Tytus otrzyma pomoc i taką zaoferowałaś. Każdy kto się dla Tytusa deklarował wywiązuje się z tego a to nie pierwszy raz, że obiecywałaś wpłacic na bezdomnego psa i tego nie robisz! Jak tak można to nie są zabawki Quote
Smile of Red Witch Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Kasiu odpowiedzialam na 2 PW od Keiti mam jej wszystkie dane i do niej wysle pieniadze. Quote
Smile of Red Witch Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Nowe fotki Rudzielca z dzisiejszego spacerku do parku Quote
Smile of Red Witch Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Bliskie zbliżenie :-) Quote
Smile of Red Witch Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Dzisiaj byliśmy z Rudą na spacerku nad rzeką i mamy kilka fotek Quote
Smile of Red Witch Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Nowe zdjęcia z dzisiejszego spaceru Quote
Recommended Posts