Asia_Rawicz Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 To czekam za wynikiem wizyty. Mam teraz weekend wolny, więc jak coś to mogę zrobić małej kilkanaście ogłoszeń. Quote
snuszak Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 na tą chwilę możesz się wstrzymać, wizyta wyszła bardzo pozytywnie, teraz tylko umówię się na wizytę z Państwem w schronisku i jak wszystko będzie dobrze to sunia zostanie wysterylizowana i pojedzie do nowego domku ;) Quote
snuszak Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 wyszło jak najbardziej ;) tylko musimy ustalić sterylkę i tu troszkę problemy logistyczne są bo ja niezmotoryzowana i jej nie zawiozę rano do weta Quote
wujek & ciocia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 HEJ rozwiązał się problem z transportem do boguszyna ? Quote
snuszak Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 tak, własnie mam likwidować wątek transportowy, sunia jedzie jutro na sterylkę i do domu :) dzięki Quote
snuszak Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Fifi pojechała już na sterylkę koło godziny 12, pewnie już dawno wybudzona :) supergoga pewnie napisze jak mała dotrze do domku Quote
supergoga Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Wróciliśmy dopiero - to znaczy ja już w domu a Krzysztof jeszcze jedzie do domu. Domek przyjąl super sunię. Wszystko przygotowane, legowiska, miseczki, zabawki, smycz. Pankracy - Moro -trochę mniej radośnie, probował podwąchiwać mocno, ale poźniej poszedł na ogródek bo Fifi - od teraz Tina - musi miec dzisiaj spokój. Oczywiście na dzień dobry zwymiotowała na dywan - posprzątała jej Pańcia bez niczego. Będzie miała super kochający domek. Quote
grzybkowa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 super wiadomosci!! i fifi i fibi w swoich domkach juz :) suuuper ! Quote
snuszak Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 tak się cieszę, zmianiam tytuł! Quote
kmk Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Tina (Fifi) jedzie do domku. [video=youtube;dRnbG10pA9w]http://www.youtube.com/watch?v=dRnbG10pA9w[/video] [video=youtube;xK3C_inZFck]http://www.youtube.com/watch?v=xK3C_inZFck[/video] Quote
snuszak Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 zdjęcie jest genialne! ładnie wyostrzyło pyszczek Tincei ten błysk w oku :) chyba na zdjęciu się śmieje a na filmikach widać jak grzecznie jedzie, nawet nie ma napiętej smyczy grzecznie sobie siedzi, dziękuję za pomoc w transporcie suni do domku i na sterylkę! Quote
Ajula Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 kochanie rzeczywiście udało Ci się to pierwsze zdjęcie :) przepiękna psinka! Quote
Recommended Posts