Jump to content
Dogomania

Bambi bez domku , bez kasy ........

Recommended Posts

Posted

w sobote lub niedzielę sie wybierzemy w odwiedziny do bambisia to to będą świeże wieśći , a jak na ta chwilę to jest wszystko w najlepszym pożądku , tylko z ogłoszeń nie ma żadnego odzewu:-(

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

AGA35 napisał(a):
tak zapewne jak będziemy odwoziły spajkiego do hoteliku to zrobimy sesję na śniegu rudzielcowi !!!!!!!!!!

Aga, ja bym chciała, z Wami odwieźć Spajka, bardzo mi na tym zależy, ale dam radę tylko w weekend. W tygodniu to raczej skisnę, a nie jestem w stanie na czas dojechać.

Posted

mamy mały problem bo autko mi przysypało - ale z drugiej strony to się cieszę, że najgorsze mrozy Spajki przeczekał w lecznicy - lekarz co prawda naciska aby go zabierać ale myślę, że da nam jeszcze dwa, trzy dni - tym bardziej, że Spajki jeszcze nie zastał zaszczepiony i zaczipowany - także mam nadzieję, że uda nam się spotkać w weekend :-)

Posted

szkoda mówić - odbieram tylko telefony typu - wie pani mamy suczkę i szukamy psa do kompletu bo chcemy mieć szczeniaki :-( Był jeden całkiem obiecujący ale jak powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej to już się nie odezwali - biedny Bambi :-(

Posted

DRUGA wiadomość to taka zę szukam kogoś kto zrobi wizyte dla naszego rudzielca w miejscowości 44-240 ŻORY-KLESZCZÓW

trzecia to niestey nie mamy finansów na kastrację dla psiaka więc jak by ktoś mógł wspomóc nas grosikiem to by było cudnie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

moża by było zrobić to taniej ale bez wstępnych badań , czego raczej już nie zrobię bo miałam bolesną nauczke więc same cioteczki rozumiecie..............