Radek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Jula prosi o dom (i o tekst wyciskający łzy ;) ) Quote
ewatr Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 jak juz robimy taki " koncert życzeń :eviltong: " to Jula by chciała też mieć wiecej zdjęć :p kto może pomóc ? Quote
Neris Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Akucha pisze cudowne teksty. Cudowne, naprawdę. Słuchajcie, a może by dać Julę do Gazety Wyborczej? Quote
iwonamaj Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Każdy pomysł jest dobry, żeby wreszcie znależć domek dla biedulki... Quote
Tigraa Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 U Juli bez zmian,ciagle szuka domu,teskni za Romusiem. Quote
Radek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Neris napisał(a):Akucha pisze cudowne teksty. Cudowne, naprawdę. Słuchajcie, a może by dać Julę do Gazety Wyborczej? Warto spróbować każdej szansy. Quote
Guciek Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ja niestety weny nie mam. Ogolnie polonistka ze mnie do *** :oops: Quote
diabelkowa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 ja sie zglaszam ;] a ile tego tekstu ma byc? szczegoly prosze na PW bo moge zapomniec;] Quote
Radek Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Diabelkowa, wysłałem już PW :) Dzięki za chęć pomocy. Plakat będę robić po niedzieli - w weekendy raczej nie siadam do kompa. A na razie Jula przypomina o sobie. Quote
Radek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Łagodna kluseczka, tęskniąca za przyjacielem, którego już nie ma prosi o kawałek ogródka, miskę i ciepłą budę. Quote
iwonamaj Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Juleczko, kiedy ktoś cię pokocha i zabierze do domku? Quote
Radek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Szkoda Juli. To ufna i łagodna sunia, a wciąż bezdomna. Kto przygarnie kluskę? Quote
diabelkowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 tekst wyslany i czeka na korekte mam nadzieje ze kluska znajdzie domek wczoraj proobowalam namowic taka babcie na Julcie bo jej suczka zdechla ale stwierdzila ze juz jest za stara i nie dala sie przekonac a widac ze chciala ale ona teraz coraz czesciej choruje wiec w sumie ja rozumiem Quote
Guciek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Hmm podsunelas mi pewna mysl ... :evil_lol: Skontaktuje sie z sasiadka, tez psiara, tyle ze starsza kobietka, ale za to neizle sie trzyma. Aktualnie ma wyzła fouseka i charta kastrata wiec suczke trzeba by bylo wysterylizowac bo wyżełek niekastrowany. Psinka by miała dobrze, wiele hektarów sadu do biegania, o jedzenie to siep rosze nie martwic bo z charta Rockiego spokojnie by można było z 3-4 zrobić :) No po prostu super. Kilka miesiecy temu misala uspic swoją ONkę z powodu choroby łap, zaczeło się niewinnie potem Rafa zaczęła mieć niedowład aż w końcu sparaliżowało ją totalnie :( [*] Pani na psiakach sie zna, oprócz Rafy, obecnych psiakow miala tez ONke Berte, i welsh terriery - widzialam medale z wystaw itd. Ooo i bassetke tez miala. Wszystkie psiaki dożywały spokojniej starosci. Jesli by nie zechciala Pimpka to może Jule ... Chociaz po stracie Rafci nie wiem czy bedzie chciala kolejnego psiaka :( Quote
Radek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 diabelkowa napisał(a):tekst wyslany i czeka na korekte mam nadzieje ze kluska znajdzie domek Wielkie dzięki za tekst. Jutro zrobię plakat :) Quote
diabelkowa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 a pamietacie chociaz o watku romusia za TM ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2269332#post2269332 Quote
Recommended Posts