Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Akucha pisze cudowne teksty. Cudowne, naprawdę.

Słuchajcie, a może by dać Julę do Gazety Wyborczej?

Warto spróbować każdej szansy.

Posted

Diabelkowa, wysłałem już PW :) Dzięki za chęć pomocy.
Plakat będę robić po niedzieli - w weekendy raczej nie siadam do kompa.
A na razie Jula przypomina o sobie.

Posted

tekst wyslany i czeka na korekte mam nadzieje ze kluska znajdzie domek
wczoraj proobowalam namowic taka babcie na Julcie bo jej suczka zdechla ale stwierdzila ze juz jest za stara i nie dala sie przekonac a widac ze chciala ale ona teraz coraz czesciej choruje wiec w sumie ja rozumiem

Posted

Hmm podsunelas mi pewna mysl ... :evil_lol: Skontaktuje sie z sasiadka, tez psiara, tyle ze starsza kobietka, ale za to neizle sie trzyma. Aktualnie ma wyzła fouseka i charta kastrata wiec suczke trzeba by bylo wysterylizowac bo wyżełek niekastrowany.
Psinka by miała dobrze, wiele hektarów sadu do biegania, o jedzenie to siep rosze nie martwic bo z charta Rockiego spokojnie by można było z 3-4 zrobić :) No po prostu super. Kilka miesiecy temu misala uspic swoją ONkę z powodu choroby łap, zaczeło się niewinnie potem Rafa zaczęła mieć niedowład aż w końcu sparaliżowało ją totalnie :( [*] Pani na psiakach sie zna, oprócz Rafy, obecnych psiakow miala tez ONke Berte, i welsh terriery - widzialam medale z wystaw itd. Ooo i bassetke tez miala. Wszystkie psiaki dożywały spokojniej starosci. Jesli by nie zechciala Pimpka to może Jule ... Chociaz po stracie Rafci nie wiem czy bedzie chciala kolejnego psiaka :(

Posted

diabelkowa napisał(a):
tekst wyslany i czeka na korekte mam nadzieje ze kluska znajdzie domek

Wielkie dzięki za tekst.
Jutro zrobię plakat :)