dotka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 nie ma za co,żeby tylko był jakis odzew,trzymam kciuki za nasze grubcie Quote
Radek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Dzięki dotka za informacje, że cudna parka jest już na Allegro. Zadeklarowałem się w odpowiedzi na prośbę Ani, a przez wrodzone gapiostwo nie spojrzałem czy one już tam nie są:cool3: Quote
dotka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 nic sie nie stało,po prostu czasem można sie pogubić,mnie tez się często zdarza przegapiać,że jakis psiak jest już ogłoszony.Oby tylko naszej parce to pomogło,bardzo bym chciała Quote
Radek Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Psiaki śliczne, skaczcie do góry. Musicie znaleźć dobrą duszę. Czas jest ważny. Quote
dotka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dzis konczy sie aukcja parki,niesttey zadnych obserwatorow,chciaz szczerze mowiac te obserwacje o niczym nie swiadcza.Czy przedluzyc aukcje? Quote
Radek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a): Piękne psiaki szukają domu :) Quote
dotka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 co u psiakow? zero zainteresowania nimi? zadnych telefonow? :( Quote
tula Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 One sa takie kochane, Jula uwielbia pieszczoty i wygląda jak duża pluszowa zabawka z dziecięcego pokoju, a Romus jest ostrożny, pilnuje terytorium, i swojej partnerki. Najlepiej, żeby mieszkały w domu z ogródkiem gdzie by miały swoje budki i kawałek przestrzeni do biegania ale myslałysmy z dziewczynami że mogłyby też zamieszkać przy jakiejś firmie jako psy stróżujące oczywiście w odpowiednich warunkach, ale one naprawdę wiele nie potrzebują. Quote
Radek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pieski śliczne, szukajcie domku :Dog_run: Ktoś musi was pokochać. Quote
Tigraa Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 dotka dzieki za Allegro. A moze ktos ma mozliwosc wstawienia ich na fora ogloszeniowe?Bardzo prosimy...mamy bardzo malo czasu:-( Quote
mulinka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 śliczne są, może ktoś je przygarnie, podnoszę !!! Quote
dotka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 do gory psiaki,umiescilam dzis parke tu http://dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3 postaram sie jeszcze poumieszczac ale moge tylko na takich bezplatnych niestety. Quote
dotka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 wstawilam miśki jeszcze tu http://ogloszenia.adverts.pl/sa/adm.htm?ak=mogl czu ktos moglby wstawic na www.mojpupil.pl? nie chce mi tam juz wstawic wiecej ogloszen,wsykakuje mi powiadomienie ze mam juz 3 i nie moge wiecej.Moze jeszcze ktos gdzies umiesci. Aniu a w lokalnej gazecie?? Quote
Radek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Piękna sunia i piękny piesek szukają miejsca gdzie mogłyby mieszkać szczęśliwie do końca swych dni. Quote
Recommended Posts