Radek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Najlepsze byłyby chyba ogłoszenia lokalne. Z Allegro nawet nie miałem pytań :shake: (co nie zmienia faktu, że będę wystawiał do skutku) Quote
Radek Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Im więcej miejsc, gdzie jest ogłoszona tym większe szanse. Quote
ewatr Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='ewatr']może by w nazwie wątku dać prosbe o rozpropagowanie w necie ?:oops: że tak zacytuje samą siebie :eviltong: Quote
diabelkowa Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 podnosze grubasa bo sam sie podniesc nie umie ;] Quote
Neris Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Widzieliście co pisała EWATR? Trzeba dać ogłoszenia do prasy jakiejś, w internecie... Quote
chicken Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Radek napisał(a):Najlepsze byłyby chyba ogłoszenia lokalne. Z Allegro nawet nie miałem pytań :shake: (co nie zmienia faktu, że będę wystawiał do skutku) Ja tez nie mialam ani jednego zapytania co do ogloszeia w gratce :-( Nie rozumiem, juz kotek i piesek znalazly dom za sprawa ogloszenia w tym serwisie a ona caly czas czeka, podobnie jak Akita (2 letnia owczarkowata suczka), ktora od urodzenia jest w schronisku :-(:-(:-( Quote
Radek Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Neris, z internetem to nie ma problemu. Tylko, że potrzebny jest nie tylko net. Myślę, że bardzo pomocna będzie prasa lokalna, a siłą rzeczy takie ogłoszenie może dać ktoś, kto jest na miejscu. Może pomogłoby też gdyby osoby odwiedzające Julcię rozesłały mail po znajomych. Chicken, podobnie jak o Julę nikt nie pytał o Akitę. Czy one są jakieś pechowe? Quote
Tigraa Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Radek w Radomiu to mogiła jesli chodzi o znalezienie domu dla psa.Naprawde tu sie nic nie uda zrobic.Mamy dowiadczenie na tym terenie i sorry ze to pisze bo nie wszystkich to dotyczy ale Radom to miasto wyrzuconych psow,nie da sie tu nic wyadoptowac :shake: Dalam Jule do Oferty warszawskiej Quote
Radek Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Nie wiedziałem jaka sytuacja jest w Radomiu :shake: Myślałem, że prasa lokalna może coś pomóc. Quote
Radek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Aniu, wczoraj wieczorem wpadłem na jeszcze jeden pomysł, tylko nie wiem czy dobry. W aukcji na Allegro miejscem pobytu Juli jest Radom. Skoro u Was taka zima z domami dla psów to nikt nie szuka psa dla siebie w necie. Może jako miejsce wpiszę Warszawę. W razie czego z transportem trzeba by coś wymyśleć ;) Quote
ewatr Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 hopaj Julcia :multi: może zrobią z ciebie Warszawiankę :evil_lol: ;) i wreszcie ci sie uda Quote
Radek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 I Jula się przeprowadziła (nic o tym nie wiedząc ;) ). Żeby tylko nie miała do mnie później pretensji. Quote
Guciek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Romus [']['] Teraz przeczytalam, przepraszam ... :( :( Jula czeka na dom !!!!!!!!!! Quote
Radek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Jula potrzebuje domu. Sama nie da sobie rady :( Quote
ewatr Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ludzie odpoczywają bo sobota a sunia samotna czeka :-( Quote
chicken Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :-(:-(juz nie moge dluzej patrzec na te wszystkie smutne bidulki w wiezieniach :-(:-( Quote
ewatr Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 chicken napisał(a)::-(:-(juz nie moge dluzej patrzec na te wszystkie smutne bidulki w wiezieniach :-(:-( twardy człowiek musi być :mad: ale trudno jest nawet po długim czasie :shake: Quote
diabelkowa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 podnosze... chodz czasem juz nie mam sily tego robic ludzie wezcie do domku kochanego grubasa Quote
chicken Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ewatr napisał(a):twardy człowiek musi być :mad: ale trudno jest nawet po długim czasie :shake: Latwo mowic... :-(:-( Nienawidze LUDZI!!! :angryy: Quote
Radek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Julko, grubasku. Pokazuj się na pierwszej jak najczęściej. Quote
Recommended Posts