Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najlepsze byłyby chyba ogłoszenia lokalne. Z Allegro nawet nie miałem pytań :shake: (co nie zmienia faktu, że będę wystawiał do skutku)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radek napisał(a):
Najlepsze byłyby chyba ogłoszenia lokalne. Z Allegro nawet nie miałem pytań :shake: (co nie zmienia faktu, że będę wystawiał do skutku)

Ja tez nie mialam ani jednego zapytania co do ogloszeia w gratce :-( Nie rozumiem, juz kotek i piesek znalazly dom za sprawa ogloszenia w tym serwisie a ona caly czas czeka, podobnie jak Akita (2 letnia owczarkowata suczka), ktora od urodzenia jest w schronisku :-(:-(:-(

Posted

Neris, z internetem to nie ma problemu. Tylko, że potrzebny jest nie tylko net. Myślę, że bardzo pomocna będzie prasa lokalna, a siłą rzeczy takie ogłoszenie może dać ktoś, kto jest na miejscu.
Może pomogłoby też gdyby osoby odwiedzające Julcię rozesłały mail po znajomych.
Chicken, podobnie jak o Julę nikt nie pytał o Akitę. Czy one są jakieś pechowe?

Posted

Radek w Radomiu to mogiła jesli chodzi o znalezienie domu dla psa.Naprawde tu sie nic nie uda zrobic.Mamy dowiadczenie na tym terenie i sorry ze to pisze bo nie wszystkich to dotyczy ale Radom to miasto wyrzuconych psow,nie da sie tu nic wyadoptowac :shake:
Dalam Jule do Oferty warszawskiej

Posted

Aniu, wczoraj wieczorem wpadłem na jeszcze jeden pomysł, tylko nie wiem czy dobry.
W aukcji na Allegro miejscem pobytu Juli jest Radom. Skoro u Was taka zima z domami dla psów to nikt nie szuka psa dla siebie w necie.
Może jako miejsce wpiszę Warszawę. W razie czego z transportem trzeba by coś wymyśleć ;)

Posted

chicken napisał(a):
:-(:-(juz nie moge dluzej patrzec na te wszystkie smutne bidulki w wiezieniach :-(:-(

twardy człowiek musi być :mad:

ale trudno jest nawet po długim czasie :shake: