Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jula wróciła na"stare śmieci".Wyprowadzona na spacer przez kobietę która od lat dokarmiała ją i Romusa uciekła w miejsce,gdzie przebywała razem z Romusem.Jest szczęśliwa i nie bardzo ma ochotę stamtąd wrócić.Bezgraniczna miłość do towarzysza życia zwyciężyła.
Niestety Julka nie poradzi sobie z okrucieństwem przypadkowych ludzi czy psów.Pomóżmy jej jak najszybciej znalezć dom.Kiedy Romus żył bronił ją i chronił.
Julka jest bardzo ufna i łatwo ją skrzywdzić.Łasi się do każdego i ma mylne przekonanie,ze wszyscy ludzie są dobrzy.
Nie przerażajcie się jej pulpecikowatym wyglądem,prawidłowo odżywiana szybko wróci do normalnej wagi.Pomimo nadwagi jest bardzo zwinna,skoczna i uwielbia biegać.
Nie zapominajmy o zakochanej,samotnej Julci,odpłaci miłością za dobre serce, które ją przygarnie.Do góry Julcia!!!!!

Posted

Byłam zdania, że powinna tam zostać do czasu zabrania do jakiegoś domku. Tak myślałam, że wróci na swoje miejsce. Zadecydowała sama. Zanim coś przydarzy się złego musimy sie spieszyć. Najlepiej gdyby miała podwórko i domek ogrodzony.

Posted

W weekendy raczej nie korzystam z kompa. Dlatego nie ma jeszcze banerka. Zrobię go dzisiaj, może ktoś ma jakieś pomysły na tekst?
Biedna Julcia, kto jej pomoże?

Posted

Julcia jest bardzo łagodna i ufna do ludzi. Powinna powędrować do domu jak najszybciej, zanim ktoś wyrządzi jej krzywdę. Nie ma już Romusia, który by ją chronił :shake:

Posted

Podejrzewam, że trzeba ją jeszcze gdzieś ogłosić, sunia czeka tak długo. Może ktoś może ją jeszcze gdzieś ogłosić, nie mam w tym doświadczenia.