red Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pilne - komu tłuścioszka, dobry piecyk na zimę.... Quote
monikab Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 pomóżmy Juleczce!!!!!!!jest przekochaną pieszczochą desperacko pragnącą czułości i miłości.Byłam świadkiem tragedii która przytrafiła się jej życiowemu partnerowi-Romusowi.Sunia tęskni za nim ale po mału oswaja się z zaistniałą sytuacją,jej samopoczucie z kazdym dniem jest coraz lepsze,wiem bo pomagam przy jej opiece.Potrafi chodzic na smyczy,choć nigdy przedtem nie byla na niej prowadzana.Spuszczona z niej nie ucieka lecz grzecznie wraca.Jest tłuściutka,ale to wina zastrzyków hormonalnych i nieodpowiedniego jedzenia.Jest bardzo inteligentna i słuchana.Odwdzięczy się bezgraniczną miłością i oddaniem temu kto ją przygarnie.Ponieważ większośc życia spędziła na wolności, potrzebuje dużo ruchu i swobody.Pomóżmy znalezc Julci kochający,ciepły dom!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ewatr Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='monikab']Potrafi chodzic na smyczy,choć nigdy przedtem nie byla na niej prowadzana.Spuszczona z niej nie ucieka lecz grzecznie wraca.Jest bardzo inteligentna i słuchana.Odwdzięczy się bezgraniczną miłością i oddaniem temu kto ją przygarnie.Ponieważ większośc życia spędziła na wolności, potrzebuje dużo ruchu i swobody.Pomóżmy znalezc Julci kochający,ciepły dom!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo dobrze , że są wiadomosci z pierwszej ręki dziękujemy Monikob :Rose: pisz o suni jak najwiecej to pomaga potecjalnym włascicielom podjąć decyzje Radek a może by dopisać to co Monika dodała do allegro dla suni ?:oops: Quote
Radek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='ewatr']bardzo dobrze , że są wiadomosci z pierwszej ręki dziękujemy Monikob :Rose: pisz o suni jak najwiecej to pomaga potecjalnym włascicielom podjąć decyzje Radek a może by dopisać to co Monika dodała do allegro dla suni ?:oops: Dodam, tylko po południu, teraz mam urwanie głowy w pracy :shake: Quote
paros Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Wrzuciłam ogłoszenia o Juli do netu :lol: Quote
ewatr Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 paros napisał(a):Wrzuciłam ogłoszenia o Juli do netu :lol: super dziekujemy :Rose: w imieniu Juli Quote
Tigraa Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Dziekuje z serca wszystkim ktorzy pomagaja... Quote
Radek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Słodka sunia szuka domu. Na Allegro zmieniłem opis, już w nowej aukcji. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=127457407 Quote
ewatr Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jula potrzebuje domu bardzo :-( już dość jest nieszczęśliwa :placz: Quote
Radek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jula potrzebuje domu. Już dość nieszczęść w jej życiu. Quote
Radek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Może jednak jest gdzieś dom dla tej biednej suni, która straciła przyjaciela. Quote
diabelkowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 booszz :( nie bylo mnie tu i co ? Mooj ukochany Romus odszedl :((((( [*] moja kluseczka ;((((( moze zrobic mu watek na TM ? Quote
Radek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Juleczko pokaż się na pierwszej stronie. Domek na już poprosimy! Quote
Tigraa Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 diabelkowa napisał(a):booszz :( nie bylo mnie tu i co ? Mooj ukochany Romus odszedl :((((( moja kluseczka ;((((( moze zrobic mu watek na TM ? zrob mu wątek i podaj linka Quote
Radek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='diabelkowa']moze by dodac nowy banerek ?? Może faktycznie pomyślimy nad banerkiem. Dziś już jednak nie dam rady :shake: [quote name='paros']Jula na 1 stronę :roll: Juleczko pokaż się wszystkim. Quote
Radek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Biedna Julcia. Dom jest jej teraz bardzo, bardzo potrzebny. Quote
bigos Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Prosimy o domek dla suni............... Quote
Radek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Kto pomoże Julci? Ona nie dość, że bezdomna to zupełnie samiutka :( Quote
Recommended Posts