diabelkowa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 DO GORY!!!! sie zdenerwowalam ! Niech ktos sie wreszcie kur** zainteresuje tymi zajebi**** psiakami ! Quote
Radek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Nie mam pojęcia gdzie jeszcze można ogłosić te psiaki. Może ktoś coś podpowie? A na razie podnoszę (tylko tyle mogę zrobić) Quote
Radek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Gazeta jest dobrym pomysłem. Ale musiałby to być lokalny dodatek. Więc ogłosić mógłby ktoś z okolic gdzie psiaki są. Quote
red Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Rzeczywiście można spróbować w lokalnej gazecie, pogadam z Dorotą, może pójdziemy do jakiegoś dziennikarza, zdjęcia mamy, jakiś artykulik, może wzruszy się ktoś w tym naszym mieście. Quote
Tigraa Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Aniu sprobujcie,prosze.One moga byc do pilnowania posesji,byle tylko mialy ciepla bude i miske.Naprawde nie sa wymagajace. Quote
red Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Może jakiś zakład albo hurtownia, chyba najlepiej do Echa albo wyborczej. Quote
Radek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Czy nikt nie potzrebuje dwóch niewymagających psiaków? Co dla nich potrzeba? Miska, buda i ręka która pogłaszcze Quote
Tigraa Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Maja czas do konca lipca.Potem likwidacja hurtowni i psiaki nie beda mialy gdzie sie podziac:shake: Quote
Radek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowany, ale chciałbym się o coś zapytać. Czy nie wchodziło by w grę żeby w razie nie znalezienia domu grubaski trafiły do schronu? Oczywiście domek byłby nadal poszukiwany. Przecież one nie będą miały się gdzie podziać. Może prasa coś pomoże? Smutno mi z powodu psiaków Quote
iwonamaj Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Dlaczego zlinczowany? W tej sytuacji to chyba jedyne wyjście... i dalej szukać domku. Quote
Radek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Napisałem tak, ponieważ w pierwszej wypowiedzi na temat grubciów pojawiła się informacja, że w schronisku mogą zostać uśpione. Przeczytałem w innym wątku, że sytuacja w schronisku się poprawiła. A najlepiej by było gdyby ktoś przygarnął psiaki. Quote
diabelkowa Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 do gory moje kochaniatka !!! Niech ktos przygarnie kochane grubaski !!! Quote
Recommended Posts