diabelkowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 czy wszyscy juz zapomnieli o Julci ??? :(( Quote
Radek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 diabelkowa napisał(a):czy wszyscy juz zapomnieli o Julci ??? :(( Nie zapomnieli, tylko nie wiedzą co mogą w tej chwili zrobić :oops: Quote
diabelkowa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 zadzwonic do tej pani ja mam zlotowke na koncie .... Quote
Radek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 diabelkowa napisał(a):zadzwonic do tej pani ja mam zlotowke na koncie .... Czy mogłabyś napisać na PW numer telefonu tej Pani i pokrótce, co mam mówić. Quote
diabelkowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 nr i wszystko jest kilka stron wczesniej postanowilam zrobic szybki telefon a babka stwierdzila ze nie moze teraz rozmawiac i ze zadzwoni do mnie pozniej , nie zadzwonila ... Quote
ewatr Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 diabelkowa napisał(a):, nie zadzwonila ... Julciu !!! cos ty suniu szczęscia nie masz :-( :shake: Quote
Radek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Niestety nie mam dobrych wieści :( Rozmawiałem z Panią, która miała przygarnąć Julę i dowiedziałem się, że ma już psiaka. Sprawa jest nieaktualna :shake: Na razie dałem Julę ponownie na Allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=178120362 Jak będę miał już sprawnego własnego kompa to ogłoszę ją na www.eoferty.com.pl i zwierzeta.low.pl Kto może pomóc Julci w jakikolwiek sposób? Quote
diabelkowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :/// a tyle razy jej pisalam ze jak kogos znajdzie niech chociaz eska posle ... a zylam nadzieja ech,,, mam nadzieje ze Julcia znajdzie domek... Quote
ewatr Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jula jest cały czas na adopcjach .org. i była wyswietlana 2242 :crazyeye: razy ale nikt nie dzwoni i nie pyta :-( mnie sie cały czas wydaje , że ona powinna miec nowe zdjecia tylko nie wiem kto to moze zrobic ? ja juz troche tych zwierzaków wystawiam i niestety ale dobre zdjecia to podstawa :p Quote
paros Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Julka ma moje ogłoszenia w necie :cool3: ale może na nowo umieszczę ja - to będzie "na górze" :roll: Quote
diabelkowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 nowe zdjecia i jakos jej subtelnie przerobic dodajac jej takiego blasku :)) Quote
ewatr Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jula prosi o zdjęcia i troche nowych wieści !!!!! Quote
red Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzisiaj Dorka zajrzała w miejsce pobytu Julki. Julka ma schronienie w młynie, jest bardzo gruba, pani, która ją dokarmia, chyba przesadziła. Ale może Dorka coś napisze więcej. Sunia nadal jest sama na tym terenie. Quote
D O R K A Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzisiaj trochę się przerazilam Julką. Julka jest jeszcza grubsza niż była. Niestety wszelkie sugestie kierowane do Pani Janki, która na codzień opiekuje się sunią odnośnie karminia Julci nie trafiają do niej. Ona ma nawet trudności w siedzeniu, ma bardzo mało ruchu. Julci potrzebna jest intensywna dieta, tylko jak to zrobić...?:placz: Quote
diabelkowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ej a Julcia przyzwyczajona jest do smyczy? moze jakies spacerki intensywne i jakas karma ligt ? Quote
Radek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Sytuacja Juli nie wygląda zbyt dobrze :shake: Quote
ewatr Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 nie zapomnieli ale pomysłów brak :-( moze by zmienic nazwe wątku na cos nowego mówiącego o tej jej tuszy i prosbie pomocy ............ juz sama nie wiem ale tak jak jest obecnie to mało osób ja odwiedza :-( Quote
Recommended Posts