anita_happy Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 bazarek cegiełkowy na paliwkooo http://www.dogomania.pl/threads/193851-ASTka-ZBIERA-na-paliwo-KUP-KARTECZK%C4%98-na-ASTECZK%C4%98-do-10.10-do-0.00?p=15479283#post15479283 Quote
andzia69 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 a gdzie sunia ma jechać? czy to dt płatne czy nie? napiszcie coś więcej:) Quote
anita_happy Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 andzia69 napisał(a):a gdzie sunia ma jechać? czy to dt płatne czy nie? napiszcie coś więcej:) w sumie DT nie chciało sie ujawniac...:/ pewne i sprawdzone /nie pytać /-na Dogo zalogowane bezpłatne, ale musimy dowieść i ogłaszac, szukac domu...chyba, ze zapomoga taka bezinteresowna - np. na sterylkę... Quote
Monika.D Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ja jestem pewna, że skoro Anita pisze, że DT pewny to napewno tak jest. Jak Ją znam to nie oddałaby psa byle gdzie! Quote
andzia69 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 agaga21 napisał(a):...dostałam pw, już o nic nie pytam ;) czyli dobrze jest!:) tak?:) no to ja też nie pytam...oby się udało przed porodem... kurcze...teraz coraz zimniej bedzie, mówią, ze za 2 tyg. będzie zima pełną parą...aż się boję:-( Quote
andzia69 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 czy mi sie wydaje...czy ona ma bliznę na brzuchu? Quote
anita_happy Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 JAK WIDAC MAŁPISZON MA SIĘ dobrze....sterylkowa jest i WESOŁA... i całuśna strasznie..... Quote
anita_happy Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 andzia69 napisał(a):czy mi sie wydaje...czy ona ma bliznę na brzuchu? taaa.miała sterylkę, której miała nie miec...ale miała.... tak to jest...pani kasia..pani kazi...i ta pani tamtej pani...a sunia miała na drugi dzien sterylkę Quote
andzia69 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ekhm...to miała tą sterylkę? czy nie...bo zgłupiałam:) ważne,że sunieczka cudna, całuśna i czuje sie dobrze!:):) Quote
anita_happy Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 nasza piękniocha NAS poznała!!!!!!!!!!!!!cała sie cieszyła ...drapała w drzwi zeby ja zabierac... suniula na spacer zabraliśmy..popsytulala się...wycałowała...wyczochrała się w trawie...wydrapaliśmy ją..a ona nic tylko by całusy dawała!!! dzieciak taki słodka jest na zycie i dzić powiedziałm mojej mams, ze to pies dla mnie..bo podobno jaki pan taki pies... A my z astką bardzo do siebie dzis podobne byłyśmy...hahahha a moje sucze do mnie podobne tylko z możliwosciami do spania!!!jak poczuja poduszke to im się oczy zamykaja..mi tez.... a tutaj look jak ja...kobieta śląska w barach szeroka a w doopei wąska... hahah zart.... ja to takiej wąskiej doopki nie mam Quote
anita_happy Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='andzia69']ekhm...to miała tą sterylkę? czy nie...bo zgłupiałam:) ważne,że sunieczka cudna, całuśna i czuje sie dobrze!:):) MIAŁA i ma sie po niej bardzo dobrze...co widac JUTO JEDZIMEY DO DT!!!!!!!!!!!!!!!! może ktoś chce nas wspomóc ??? :lol: Cegiełkowo http://www.dogomania.pl/threads/193851-ASTka-ZBIERA-na-paliwo-KUP-KARTECZK%C4%98-na-ASTECZK%C4%98-do-10.10-do-0.00 BAZAREK Imiennik http://www.dogomania.pl/threads/193687-ci%C4%99%C5%BCarna-suka-amstaffka-z-lasu-NN-daj-jej-szanse-na-to-BY-BY%C5%81A-KIM%C5%9A-LICYTACJA-07.10?p=15461652#post15461652 SPRAWA PILNA - Sunia jutro jedzie, a z kasą w naszej kasie marno..nie tylko w kasie szydłowiaków, ale i w naszych prywatnych kasach.... Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Kurcze ladna ta psiunia jest bardzo......:):) Quote
anita_happy Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 suczol na miejscuuu....dojechanyyy...poszedł i nawet nie obejrzał się! Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='anita_happy']suczol na miejscuuu....dojechanyyy...poszedł i nawet nie obejrzał się! O.... to dokladnie tak jak Aston.......zostawil mnie i nawet sie nie obejrzal...... Quote
Monika.D Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dziewczyny to Wam zazdroszczę, że psinki się za Wami nie oglądały. Boss mimo, że nie odchodzę daleko i na zawsze to za każdym razem piszczy i szczeka prosząc, żebym nie szła do domu. A mnie serce pęka :placz: ale przecież nie mogę z nim siedzieć ciągle :roll: Quote
Aimez_moi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Monika.D']Dziewczyny to Wam zazdroszczę, że psinki się za Wami nie oglądały. Boss mimo, że nie odchodzę daleko i na zawsze to za każdym razem piszczy i szczeka prosząc, żebym nie szła do domu. A mnie serce pęka :placz: ale przecież nie mogę z nim siedzieć ciągle :roll:[/QUOTE] Faktycznie..... masz racje.... moze to i lepiej....... Quote
Monika.D Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Napewno lepiej. To znak, ze psiak nie będzie za nami tęsknił, a i nam łatwiej wiedząc, że on nie tęskni... Ale to napisałam - mam nadzieję, ze wiadomo o co chodzi... A co słychać u suni? Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Sa jakies nowe wiesci o slicznocie?....... Quote
anita_happy Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Aimez_moi']Sa jakies nowe wiesci o slicznocie?.......[/QUOTE] siedziałam cicho...ale są... sunia ma się dobrze...oaza spokojności i delikatności..kluska do kochania..robi furorę... trochę po sterlizacji się pochorowała i dostała antybiotyk - ale wyszła i czeka na DOM... mam fote z Krakowa..ale na fonie...bo jak zwykle aparat odmówił posłuszeństwa!!!!!!! angry ale widac suniula = DASZĘ na tle teatru w krakowie!!! Quote
Monika.D Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 No to czekamy na tą foteczkę :) Fajnie, że sunieczka dobrze się już czuje po sterylce. Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 I pokazujemy sie Kochaniutka......:):) Quote
Recommended Posts