megii Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Witam wszystkich w mojej galerii :) Jestem beaglem o imieniu Batiar. A oto kilka słów o mnie :) Urodziłem się w Czechowicach Dziedzicach i miałem aż dziesiącioro rodzeństwa!! oraz bardzo cierpliwą mamę... Jak trochę podrośliśmy, zaczęliśmy psocić i.. jeść wszystko w każdej ilości! potem pojechałem do nowego domu- strasznie długo się jechało... ale w końcu dotarłem :] trochę smutno było bez rodzeństwa.. ale w sumie z nową panią też jest ciekawie!! potem trochę podrosłem, posszliśmy na zimowy spacerek! trochę zmarzłem.. więc w domu szybko trzeba było się rozgrzać na kanapie! ach, jak przyjemnie.. http://img46.imageshack.us/img46/5497/mal38ei.jpg po pewnym czasie coś się zminiło w otoczeniu.. jakoś cieplej i nie ma tej mokrej papki... tak! uwielbiam ten nowy, ciepły świat :) Zapraszam także na moją stronę http://batiar.ovh.org Jest tam dużo więcej zdjęć i różne ciekawe rzeczy :D Quote
megii Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 dzięki :) niecałe 9 miesięcy :) przedstawiam przyjaciółke Batiara- Nelę :) podczas wspólnej zabawy :) Quote
sylrwia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Fajowy beagielek. :p Bardzo mi sie podobaja beagle tylko żeby byłu wyższe ;) Quote
megii Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 dzięki, sylrwia :) Wróciliśmy z żeglarskich wakacji :0 oto kilka mazurskich fotek o tym, jak beagle został żeglarzem. pierwszy dzień: łódka.. a co to?? w sumie, nienajgorsze miejsce na drzemkę 8) i tyle ciekawych rzeczy dookoła... czasem jednak trzeba się zdrzemn±c w spokojniejszym miejscu- pod pokładem: najlepszy widok był oczywi¶cie z dziobu :D gdzie indziej żagle zasłaniały... a po wyczerpuj±cym dniu można się było zdrzemn±ć w kabinie dziobowej: czasem przesiadywałem też na rufie- woda tak ciekawie chlupotała,,, no i ulubione miejsce drzemki na słoneczku: chyba wybiorę się na przechadzke po pokładzie trochę nudnawe to pływanie lepiej się zacznę rozgl±dać za czym¶ ciekawym o, na przykład za łódkami a to ja i moja pani ;) mam nadzieję, że się podobają :) Quote
MoniŚ Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='megii'] w sumie, nienajgorsze miejsce na drzemkę 8) :loveu: Zazdroszcze Mazur, ja musze jeszcze 2 tygodnie czekać na wyjazd nad nasze piękne jeziora... :placz: Śliczne zdjęcia :) . Quote
megii Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 no ale masz jeszcze wyjazd w perpektywie ;) więc można się cieszyć myślą o nim.. bo ja mam już urlop za sobą i właściwie koniec wakacji.. a to jeszcze mazurskie zdjęcia, tym razem "lądowe" bo na spacerki też chadzaliśmy.. :) nawet na lądzie nieźle wiało.. no idziesz? długo mam czekać...? biegi przez zarośla! i kapiele w bagienkach dzięki nim można zmmienić kolor łap na modną w tym sezonie czerń.. prawda, że twarzowe? hej, co robisz..? i co tu trzymasz..? lecę, pędzę..!! ..zprędkością światła, aż sie fafle zawijają! i uśmiewch chwila odpoczynku.. i leśne agility: już biegnę! zobacz, jaki mam patyczek! a to mój kumpel-Mateusz ma 3,5 miesiąca i można się z nim świetnie bawić! i całkiem jak ja uwielbia wodę no tak.. wycieranie po kąpieli.. brr a po wyczerpującym dniu drzemka przy ognisku: no i nie ma to jak stare, dobre śmieci. pasztet podlaski do świetna poduszka! Quote
sylrwia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='megii'] A choroby morskiej nie miał?? Nie bał sie wejść na ruszający sie pokład?? Quote
megii Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 na szczęście nie miał :) w ogóle w miare bezproblemowo sobie pływał i wędrował po pokładzie, tylko musiałam go pilnować- chciał skakać,bo uwielbia wodę :mad: a wchodzić na pokład.. i tak ja w większości go wstawiałam, bo za malutki jest, żeby na dziób wskoczyć ;) Quote
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ale piękny Mazurski Beagle :loveu: :loveu: :loveu: Quote
megii Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Dzielny maluch :evil_lol: ano dzielny :) taki dzielny, że skoczył z łódki do wody :mad: i wpadł w panike, że nie ma gruntu :crazyeye: i trzeba go było wyciągać.. na szczęście przy brzegu to było a na wodzie już później nie miał takich pomysłów. a Mazurki to prawdziwy psi raj :) Quote
anetta Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Oooo, ale fajne, ale fajne zdjecia!!! Boskie!! :multi: Takie naprawde robione z pomyslem :p :p :p :klacz: hahahah http://img223.imageshack.us/img223/1056/zagle007dw7.jpg Nie masz wiecej? Quote
sylrwia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Na tym zdjęciu wygląda nieźle "zawiany" po imprezie:evil_lol: Quote
Teba Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 sylrwia napisał(a):Na tym zdjęciu wygląda nieźle "zawiany" po imprezie:evil_lol: też o tym pomyślałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
megii Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='Tebusa']też o tym pomyślałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo i impreza była niezła ;) byliśmy na mazurkach jeszcze raz ;) i to kilka nowych fotek :) tym razem krócej- bo tylko tydzień, ale i tak było miło :) wiecej na batiarowej stronie w galerii :) Quote
gabryska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Dopiero teraz dokopalam sie do tej galerii:p śliczniasty piesek :loveu: i pewnie lubi gdy sie go fotografuje...nie to co moj ;/ Quote
Rul Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 no to fajną miał piechu rozrywkę :-) . Ja z Tepim raz byłam na żaglach, ale Tepi sdię tylko pluskał w wodzie. A ,,najlepsze" jest to, że Tepi się przestaszył kajaka :shocked!: ... Quote
nomu Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Dobry tytuł, rzeczywiście prawdziwy żeglarz z niego :-o Quote
Mi. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 no, no świetnie mieliście:):):)cudna galeria:D Quote
Ewa_17 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 jest i nasz kochany terapeuta :loveu: pozdrawiammy :cool3: Quote
megii Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 dziękujemy wszystkim :loveu: dorzucę jeszcze swoje montaże w photoshopie- dopiero zaczęłam się bawić i odkrywam uroki programu ;) Batiar i jego dwóch kumpli ;):laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
jovanna Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 o megii tu nawet jestes hyhyhy :D Batiar to rasowy zeglarz ;) Quote
Recommended Posts