megii Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 jovanna napisał(a):o megii tu nawet jestes hyhyhy :D Batiar to rasowy zeglarz ;) ano jestem ;) Miło widzieć znajomych :multi: Dzięki za miłe słowa.. a z małpka, to dopiero początek :diabloti: odkrywam uroki photoshopa :cool3: Quote
BBeta Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ładnie się z małpką prezentuje ;] Pozdrowienia z Czechowic-Dz. :diabloti: Quote
megii Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 o, no prosze :) czyzby prawie-rodzinka? :) Batiar w Czwechowicach nmieszkał, ale się jakiś czas temu wyprowadził.. :) Quote
BBeta Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Znam mame Twojego Batirka ;] Pozatym piękny pies :) Quote
megii Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 o, no proszę :) miło poznać znajomych mamy :multi: mieszkacie gdzieś blisko? (bo miasto w podpisie niewiele mi mówi :oops: ) Quote
BBeta Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Mieszkamy w Czechowicach i widujemy się czasem na spacerach ;] Quote
megii Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 to poproszę pozdrowić rodzinkę przy najbliższej okazji :) Bo tam mama i siostry mieszkają, nie wiem, czy nadal 3, czxy już tylko jedna została... i braciszek chyba też gdzieś tam blisko ;) Quote
megii Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 a że to galeria, to wrzucę jeszcze gfotkę z agility :) zaczeliśmy w ten weekend treningi i bawimy się świetnie !! fotka dość mizerna, bo z komórki robiona i mało spektakularna.. ale zawsze coś :) Może w nastepny weeknd uda się więcej i ładniejszych zrobić :D Quote
shangri_la Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='megii'] fotka dość mizerna, bo z komórki robiona i mało spektakularna.. ale zawsze coś :) nie no jak na fotke z komorki to super :lol: bardzo ladny piesek ( i jaki grzeczny wbrew powszechnej opinii o beaglach :cool3: :eviltong: ) pozdrawiam Quote
megii Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 wiska napisał(a):Piekny,piekny psiak...:loveu: dziękujemy za miłe słowo :) Batiar pozdrawia machając uchem :] Quote
megii Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Kilka nowych foek- ze sapacerku po łąkach. Miłego oglądania ;) taaaaki mam język: i jeszcze wiekszy :lol: elementy PT: siad-zostań i jak tu biegać z takimi uszami?? z powrotem do pani :) Batiar i muchomor :lol: Quote
Ciastek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Prześliczny :loveu: i te uszy ma takie fajne długaśne :p pozdrowienia dla psiaka i dla Ciebie Quote
megii Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 coś nas dawno tu nie było... przypominamy się wiec tej nielicznej publiczności, która czasem do nas zajrzy ;) Kilka zimowych foteczek: pozowane: (to ja, tam obok beagla ;) ) a tu już nie pozowane ;) czyli beaglowo-zimowy żywioł :D batiar-drzewołaz (nie wiem, co on tam znalazł...) drzewo zostało w każdym razie obejrzane ze wszystkich stron :) i na koniec latające uszyska :D pozdrawiamy! Quote
sylrwia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ojej czyżbyście dopiero teraz ze snu zimowego się obudzili??:evil_lol: Batiar pięknie wygląda na śniegu :) A może na drzewie swierzo co wiewióra była??;) Quote
gabryska Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Super zdjęcie! A publiczność jest cały czas ;) Quote
megii Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Dziękujemy za odwiedzinki :multi: i za miłe komentarze :oops: [quote name='sylrwia']Ojej czyżbyście dopiero teraz ze snu zimowego się obudzili??:evil_lol: No jakoś tak wyszło, ze zima poszła już jakiś czas temu, a ja dopiero fotki wrzucam :cool3: Jeszcze kilka zimowych foteczek: Portreciki: z profilu: i sylwetka ;) Foty w ruchu, czyli beaglowe zabawy na sniegu :) śnieżna parada: zawiany beagle :lol: po imprezce :evil_lol: ciekawe, co tam pod sniegiem jest?? ostre hamowanie :cool3: beaglowe wycie auuuuuuu! a to taka strrrraszna fotka :evil_lol: więc jak ktoś lękliwy, to lepiej nie zaaglądać... :diabloti: BEAGLOWY POTWóR! pozdrawiamy! ps a że u nas znów śniegu napadało, to może na kolejny spacerek też się wybierzemy z aparatem :razz: Quote
Ibazelka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='megii'] beaglowe wycie auuuuuuu! a to taka strrrraszna fotka :evil_lol: więc jak ktoś lękliwy, to lepiej nie zaaglądać... :diabloti: BEAGLOWY POTWóR! pozdrawiamy! ps a że u nas znów śniegu napadało, to może na kolejny spacerek też się wybierzemy z aparatem :razz: Nie taki straszny beagle jak go fotografuja :D :D Super fotka. Batiar przesliczny:loveu: Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts