ania_to_ja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Pliszka napisał(a):Podnoszę!!!! Dzięki za przybycie Pliszko :D Quote
Shania Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 aniu jestes wielka, bardzo dziękujemy z Azą...stałe deklaracje są...o siet..heh super..bardzo dziękuję, czyli mamy 50 zeta stałych od Twojej rodziny tak?????????? Bardzo się kłaniam.....aniu Quote
Shania Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 holly dziękuję za obecność proszę o wpłaty na paliwo... nie dam rady sama jej zawieść...kurcze mam 3 psiaki i sytuację...zła tyle napiszę, nie będę się tutaj żaliła , ale prosze o kasę na paliwo...nie dam rady jej zawieść...sama...proszę o pomoc Quote
Shania Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 ninko a jak mam jechać tzn,głupio mi pisać, ale pieniążki przelejesz na hotelik czy jak? Quote
ania_to_ja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Shania napisał(a):aniu jestes wielka, bardzo dziękujemy z Azą...stałe deklaracje są...o siet..heh super..bardzo dziękuję, czyli mamy 50 zeta stałych od Twojej rodziny tak?????????? Bardzo się kłaniam.....aniu No tak wszystko zostaje w rodzinie wiec ode mnie 50 zł razem (30 ja, 2o rodzice) :D Juro porozsyłam jeszcze watek :) Quote
NINKA1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Shania napisał(a):ninko a jak mam jechać tzn,głupio mi pisać, ale pieniążki przelejesz na hotelik czy jak? Shania jutro wyślę Uli pieniądze za miesiąc hotelikowania suni , jeżeli zawieziesz ja w sobotę to hotelik już bedzie zapłacony.Mam nadzieję , że decyzja już zapadła na 100% i transport też uda Ci się załatwić. Potwierdź proszę do 9 rano. I oczywiście życzę powodzenia i czekam na relacje z wizyty sobotniej. Quote
Shania Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 ninka jak piszę, że tu to tu:) Aczkolwiek zbieram ciut na paliwo...cholera nie dam rady te 100 km jechać, ale pogadam z państwem...nie chciałabym brać z deklaracji jednorazowych...kurcze, az mi głupio, ale nie mam.:( Quote
Jasza Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Shaniu - jak trzeba, to transport opłaci się z deklaracji, trudno. Podaj proszę numer konta i adres gdzie wpłacamy pieniądze. No i jeszcze się wtrącę, że umknęło w pierwszym poście - deklaracja rodziców ania to ja - 20 PLN.;) Quote
Atrisko Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 zaznaczę sobie i na razie nic nie napiszę...bo coś mi tu nie pasuje... Quote
Ewanka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ceszę się bardzo, że sunia jedzie do dobrego hoteliku :) ... powodzenia malutka ... teraz będzie już tylko lepiej. Atrisko napisał(a):zaznaczę sobie i na razie nic nie napiszę...bo coś mi tu nie pasuje... ... a co Ci nie pasuje, jeśli wolno spytać? ... jeszcze jest czas na wszelkie wyjaśnienia. Quote
NINKA1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Atrisko napisał(a):zaznaczę sobie i na razie nic nie napiszę...bo coś mi tu nie pasuje... Wszystko pasuje, jest sunia AZA , która potrzebuje pomocy, są ludzie , którzy chcą jej pomóc, a takie wpisy z pewnoscią nam nie pomagają. Aza powodzenia, Ula czeka na Ciebie , hotelik masz zapłacony. Quote
Shania Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 A przepraszam, co komu nie pasuje??? Nie bardzo rozumiem ninko sunia na pewno pojedzie...sama ją zawiozę Quote
Shania Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 jutro jedziemy..tylko nie napisze konkretnie o której.....wyspać się musze ...bo nie dojadę zaraz na pierwszej stronie napiszę numer konta Quote
Jasza Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Atrisko napisał(a):zaznaczę sobie i na razie nic nie napiszę...bo coś mi tu nie pasuje... Jeśli coś nie pasuje, fajnie byłoby gdybyś napisała. Teraz jest czas na wyjaśnienia. Po to jest forum i po to są wątki. Czytałam juz o historiach gdzie włos się jeżył na głowie a okazywało się, że dużo osób o czymś niefajnym wiedziało tylko nie chciało robić zamieszania.. Potem niestety cierpi pies. Quote
Shania Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Jasza napisał(a):Jeśli coś nie pasuje, fajnie byłoby gdybyś napisała. Teraz jest czas na wyjaśnienia. Po to jest forum i po to są wątki. Czytałam juz o historiach gdzie włos się jeżył na głowie a okazywało się, że dużo osób o czymś niefajnym wiedziało tylko nie chciało robić zamieszania.. Potem niestety cierpi pies. Masz racje tylko nie wiem co tu może nie pasować...co psa wymyśliłam sobie??? Quote
Jasza Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Mam nadzieję, że nie...;) Ale uważam,że jeżeli ktoś pisze, że coś mu nie pasuje,to albo powinien napisać o co chodzi, albo nie ma żadnych konkretnych podejrzeń i tylko niestety wprowadza niepotrzebne zamieszanie. Tyle ostatnio nieprzyjemnych wątków na Dogo, tyle nieporozumień, tyle oszustw... Chciałabym, żeby Aza na tym nie ucierpiała. Quote
Shania Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Dokładnie Jasza...tu jest niesamowicie...na dogo , niestety wiele fałszu i masz rację...może dlatego zdaża mi się nie jeden raz z kimś niestety troszkę pokłócić...ale cenię sobie tą moją cechę..uwielbiam szczerość:)więc jak ktoś cos ma niech pisze po prostu Quote
ULKA12 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Witajcie to do mnie ma przyjechać Aza. Jeśli bym mogła prosić aby przyjechać z nią po południu to byłabym wdzięczna. Rano o 9 ma być u mnie weterynarz w sprawie mojej tymczasowiczki Bory, której stan jest bardzo poważny i lepiej by było abyśmy się umówili później. Mam nadzieję, że Aza szybciutko wróci do formy i znajdzie nowy dom. Quote
Shania Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Oczywiście, że możemy po południu przyjechać:) A tak ok. której godziny najlepiej? Quote
Shania Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 I jeszcze raz ponowie prośbe...czy ktoś zrobi banerek????Please Quote
Jasza Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Shaniu - czyj numer konta jest podany w pierwszym poście? Na czyje konto zbieramy pieniądze? No i nie wiem czy można podawać prywatne konto, chyba lepiej na PW. Niech się ciotki wypowiedzą. Ja wpłacę pieniądze na poczcie - więc prosiłabym na PW adres. Przepraszam, że jestem taka upierdliwa - w pierwszym poście w stałych deklaracjach nadal nie ma zapisanych rodziców ania to ja. Quote
Recommended Posts