Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy 40 zł z groszem:)chcę poczekać do poniedziałku tylko...jak sytuacja się z Filutkiem nie wyjaśni to po 20 zł rozdzielimy na jeszcze dwa wątki..może tak być???zresztą musi, bo nawet jak dzisiaj wyślę, to i tak dojdzie w poniedziałek więc sytuacja sama się rozwiąże..cieszę się, że dzieki Azie moglismy pomóc innym psiakom:)

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W kwestii Filutka, niestety:(:(nie ma deklaracji i domku), więc z wielkim żalem pieniązki przeleję na inne wątki..Bela poproszę, ja juz na swoje przelałam, chyba Ty zapodawałas Aze i Barta chciałam im jeszcze 20 zeta dodać ale nikt nie odpisał:(

Posted

Aza ma się bardzo dobrze. Biega, śmieje się, śnieg niesamowicie ją fascynuje:lol:.Śpi tuż obok mnie, gadatliwa jest:loveu:. Niedługo wyślę kolejne zdjęcia. Nerki się tfu odpukać poprawiły natomiast leukocyty są dalej podwyższone (może to mieć związek jeszcze z jej niedożywieniem) ale z dnia na dzień wygląda coraz lepiej. Lubi być czesana (nosek zarośnięty:)), bezustannie przynosi mi piłki, zabawki czasem także buty :evil_lol:. Jest przesłodka

Posted

Shania napisał(a):
bela jak znasz tam kogoś to możesz poprosić o przekazanie mi nr konta???bo nadal nie mam..i czekam..

Shaniu, wczoraj miala rozesłac nr konta Ania i Kajber. Ale ja tez jeszcze nie dostalam. Poczekaj prosze, Gotykowi bardzo potrzebne te pieniadze.

Posted

Magda-Aza napisał(a):
Aza ma się bardzo dobrze. Biega, śmieje się, śnieg niesamowicie ją fascynuje:lol:.Śpi tuż obok mnie, gadatliwa jest:loveu:. Niedługo wyślę kolejne zdjęcia. Nerki się tfu odpukać poprawiły natomiast leukocyty są dalej podwyższone (może to mieć związek jeszcze z jej niedożywieniem) ale z dnia na dzień wygląda coraz lepiej. Lubi być czesana (nosek zarośnięty:)), bezustannie przynosi mi piłki, zabawki czasem także buty :evil_lol:. Jest przesłodka

Miód na moje serce - takie wieści!:loveu::loveu:

• 2 weeks later...