Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja wiem :)
Ale można wykupić w Metro ogłoszenie, właśnie zamówiłam dwa - jedno na Poznań, drugie na Kraków. Koszt 400 znaków + zdjęcie = 49,20 zł za jedno w piątkowym wydaniu. Na Warszawę oczywiście drożej.

Posted

[quote name='paulinken']To ja wiem :)
Ale można wykupić w Metro ogłoszenie, właśnie zamówiłam dwa - jedno na Poznań, drugie na Kraków. Koszt 400 znaków + zdjęcie = 49,20 zł za jedno w piątkowym wydaniu. Na Warszawę oczywiście drożej.[/QUOTE]

serio ???? wow, nie mialam pojecia ! Dyzio ma troche kaski, mozemy kupic :) Co sadzicie Ciocie sponsorki Dyzia?

Posted

Oj, zazdroszcze ! Auto naprawilam wiec musze do Was Kasiu i Beatko przyjechac w odwiedziny :)

Paulinken, mozesz mi wkleic linka gdzie ja mam kupic to ogloszenie, bo nie moge znalezc...

Posted

Dyzio (i reszta ferajny) pojechał dziś do weta na obcięcie pazurrróW. Spodziewałam się występów (warczenia, parskania, wyrywania łapek, plucia, pierdzenia... i innych takich w stylu Dyziulkowym - patrz ściąganie szwów). A tu niespodzianka. Dyzio zachowywał się całkiem przyzwoicie. Powarczał trochę na Dodka i na wielgachnego psa w poczekalni (bodaj moskiewskiego -głowy nie dam, coś w ten deseń w każdym razie), ale w gabinecie był już grzeczniutki :lol:. Zważyłyśmy go też na wadze w lecznicy. Aż wstyd się przyznać :oops: - Dyziek przytył 3 kilo, waży 13,2 kg... Muszę go chyba odzwyczaić od jedzenia po każdym spacerze... :eviltong:
A propo spacerów. Dyziek ma koty w domu. I na swoje nie zwraca uwagi. Ale kot na dworze to już inna kategoria. Wczoraj Dyziolina chciała złapać kotka na spacerku :evil_lol: (kot zwiał na drzewo).

Zdjęcia z soboty (przyjazd nowych chomików):

Posted

[quote name='conceited']Oj, zazdroszcze ! Auto naprawilam wiec musze do Was Kasiu i Beatko przyjechac w odwiedziny :)

Paulinken, mozesz mi wkleic linka gdzie ja mam kupic to ogloszenie, bo nie moge znalezc...

http://bi.gazeta.pl/im/4/8943/m8943634.pdf tu jest cennik, sekcja "zwierzaki", 1 moduł, ogłoszenie ze zdjęciem - cena na piątek 49,20 zł (zależy od miasta).

Jeszcze nie wiem, jakie to daje efekty, bo dopiero w piątek mają wyjść ogłoszenia. Wtedy dostaję fakturę, którą muszę zapłacić.

Pisałam maila do pani Pauliny Grzegorczyk na adres metro-reklama@agora.pl ale potem ta pani mi odpisywała z adresu Paulina.Grzegorczyk@agora.pl

Posted

[quote name='ania z poznania']A gdzie one mają wątek?[/QUOTE]

w podpisie Kate mozna zawsze znaleść watki aktualnych tymczasowiczów inaczej ja bym sie dawno pogubiła a tak to sie orietuje w miare;) Astra i Abba