BeaBono Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Tamten smarkacz pojechał już do ds. Teraz Dyzia "prześladuje" smarkula :evil_lol: Quote
mmd Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Już pojechał? Fakt, ładny chłopczyk :) Biedny Dyzio - co jednego się pozbędzie to jeszcze gorsze przywloką do domu :evil_lol: Quote
KateBono Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dogomania wybiera kandydata do konkursu w krakvecie - proszę głosujcie na Fundacje dla Zwierząt Animalia z Poznania http://www.dogomania.pl/threads/2037...data-na-marzec! Quote
feliksik Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 kochani piękna sunia od szczeniaka w schronie - aż nie do wiary 11 lat, zajrzycie proszę, bo czas zmienić jej los, a nadal nikt się nią nie interesuje: http://www.dogomania.pl/threads/203567-11-lat-w-schronisku!-Od-szczeniaka-za-kratami.-Czy-pozna-inny-świat-Pomocy!!! Quote
conceited Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 I co ? Nikt nie zadzwonil? :( przelew za marzec poszedl. Quote
conceited Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Bardzo mi przykro :( To zdawal sie byc ostatnia deska ratunku :( Wplacilam za marzec, niedlugo wypisze wszystkie wplaty na 1 stronie. Quote
conceited Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Nie byl, ale slyszalam, ze prawdopodobienstwo, ze wybiora Cie do Metra jest jak wygrania w Totka :) Z reszta ani razu nie byl oglaszany na Cafe Animali. Quote
paulinken Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 To ja wiem :) Ale można wykupić w Metro ogłoszenie, właśnie zamówiłam dwa - jedno na Poznań, drugie na Kraków. Koszt 400 znaków + zdjęcie = 49,20 zł za jedno w piątkowym wydaniu. Na Warszawę oczywiście drożej. Quote
conceited Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='paulinken']To ja wiem :) Ale można wykupić w Metro ogłoszenie, właśnie zamówiłam dwa - jedno na Poznań, drugie na Kraków. Koszt 400 znaków + zdjęcie = 49,20 zł za jedno w piątkowym wydaniu. Na Warszawę oczywiście drożej.[/QUOTE] serio ???? wow, nie mialam pojecia ! Dyzio ma troche kaski, mozemy kupic :) Co sadzicie Ciocie sponsorki Dyzia? Quote
supergoga Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dyzia poznałam osobiście - taki pociecha z niego. I cierpliwy - bo moja by te szatany smarkate zeżarla na dzień dobry!!! Quote
conceited Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Oj, zazdroszcze ! Auto naprawilam wiec musze do Was Kasiu i Beatko przyjechac w odwiedziny :) Paulinken, mozesz mi wkleic linka gdzie ja mam kupic to ogloszenie, bo nie moge znalezc... Quote
KateBono Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 No wreszcie!!!! Zapraszamy w odwiedziny:lol::lol::lol:. A ogłoszonka robić , jesteśmy za. Quote
BeaBono Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dyzio (i reszta ferajny) pojechał dziś do weta na obcięcie pazurrróW. Spodziewałam się występów (warczenia, parskania, wyrywania łapek, plucia, pierdzenia... i innych takich w stylu Dyziulkowym - patrz ściąganie szwów). A tu niespodzianka. Dyzio zachowywał się całkiem przyzwoicie. Powarczał trochę na Dodka i na wielgachnego psa w poczekalni (bodaj moskiewskiego -głowy nie dam, coś w ten deseń w każdym razie), ale w gabinecie był już grzeczniutki :lol:. Zważyłyśmy go też na wadze w lecznicy. Aż wstyd się przyznać :oops: - Dyziek przytył 3 kilo, waży 13,2 kg... Muszę go chyba odzwyczaić od jedzenia po każdym spacerze... :eviltong: A propo spacerów. Dyziek ma koty w domu. I na swoje nie zwraca uwagi. Ale kot na dworze to już inna kategoria. Wczoraj Dyziolina chciała złapać kotka na spacerku :evil_lol: (kot zwiał na drzewo). Zdjęcia z soboty (przyjazd nowych chomików): Quote
ania z poznania Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Belgijki grzeczne, tylko Solina zaczepia........... :) http://img291.imageshack.us/img291/8910/p3100051.jpg Quote
supergoga Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Chomiki - belgijki grzeczne były pierwszego dnia. Już raczej nie są!!! Quote
paulinken Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='conceited']Oj, zazdroszcze ! Auto naprawilam wiec musze do Was Kasiu i Beatko przyjechac w odwiedziny :) Paulinken, mozesz mi wkleic linka gdzie ja mam kupic to ogloszenie, bo nie moge znalezc... http://bi.gazeta.pl/im/4/8943/m8943634.pdf tu jest cennik, sekcja "zwierzaki", 1 moduł, ogłoszenie ze zdjęciem - cena na piątek 49,20 zł (zależy od miasta). Jeszcze nie wiem, jakie to daje efekty, bo dopiero w piątek mają wyjść ogłoszenia. Wtedy dostaję fakturę, którą muszę zapłacić. Pisałam maila do pani Pauliny Grzegorczyk na adres metro-reklama@agora.pl ale potem ta pani mi odpisywała z adresu Paulina.Grzegorczyk@agora.pl Quote
KateBono Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='supergoga']Chomiki - belgijki grzeczne były pierwszego dnia. Już raczej nie są!!![/QUOTE] Oj, chyba nie są :oops: Quote
supergoga Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Muszą mieć włąsne domki, własnych ludzi i być oddzielnie od siebie. Ułożą się. To mądre psy. Quote
ania z poznania Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='KateBono']Oj, chyba nie są :oops:[/QUOTE] A gdzie one mają wątek? Quote
rytka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='ania z poznania']A gdzie one mają wątek?[/QUOTE] w podpisie Kate mozna zawsze znaleść watki aktualnych tymczasowiczów inaczej ja bym sie dawno pogubiła a tak to sie orietuje w miare;) Astra i Abba Quote
Recommended Posts