Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

conceited napisał(a):
Widzialam Dyziulka w marcowym Moim Psie ! :D

pieknie sie prezentuje, ide naladowac telefon bo na bank posypią się oferty adopcji :P

Też dzisiaj widziałam ogłoszenie Dyzia :) Szybka jestem co :p
Czemu nikt nie dzwoni :-(

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podaje wplaty na marzec:

Gabrysia - 50zl
Markofix - 50zl
Secia - 30zl
Magenka - 10zl
Justyna - 30zl
WhatMayNN - 30zl

jak widzicie Cioteczki, cos nam sie deklaracje wykruszaja. Zaczynam wiec pisac privy ;) Ja tez czesto zapominam o jakichs wplatach.

Posted

O matko, pierwszy raz Dyziowi sie gęba śmieje !!!

Dziewczyny wplacą zaległe deklaracje :) Zapomnialy - zdarza sie :)

Kasiu i Beatko - w weekend mozecie sie mnie spodziewac :)

Posted

niedziela: Dyzia odwiedziła dziś cioteczka conceited :lol:
pon.: Do Dyzia na spacerze podszedł szkrab (1,5-2-letni). Dyzio grzecznie stal przy chłopczyku i czekał, aż ten go pogłaszcze... no i chłopczyk pogłaskał Dyźka po łepetynie :lol:

Posted

Dyzio jest cudowny !!!:loveu:

Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie jego charakterek. Myślałam, że jest niedotykalski i warkotliwy (takiego go pamiętam), a tu niespodzianka ! Mogłam Dyziolinkę głaskać ile wlezie. Kochany siedział przy Beatce (jest zapatrzony jak w obrazek) i godził się na wszystko.
Co do jego aparycji... :D lekko się Dyziolkowi przytyło:diabloti: No i ma lwią grzywę naokoło łebka. Jest na prawde nieprzeciętnej urody, tylko dla koneserów. Ma nieproporcjonalne ciało, mały łebek, wielkie uszy i jest gruby. No cudo:loveu:

Reasumując:
Urocza pokraka do całowania:loveu:

No i jeszcze coś...Dyzio jest propagatorem zdrowego stylu życia. Gdy Beatka lub Kasia zapalają papierosa Dyzio warczy:p Moze ktoś Was w końcu kobity nauczy zdrowego życia :cool3: Mądry Dyzio.

Ostatnio bylam dośc zajęta, ale obiecuję przysiąść do tego ogloszenia w Metro. Chyba, że ktoś chce przysiąść za mnie - ja tylko wykonam przelew ;)

Posted

conceited napisał(a):

No i jeszcze coś...Dyzio jest propagatorem zdrowego stylu życia. Gdy Beatka lub Kasia zapalają papierosa Dyzio warczy:p Moze ktoś Was w końcu kobity nauczy zdrowego życia :cool3: Mądry Dyzio.

Ja bym te Dyziowe okazywanie dezaprobaty określiła jako coś pomiędzy stęknięciem, mruknięciem a westchnięciem... Ech, nie zapalę sobie spokojnie przy Dyźku przy kompie :shake:, musi mi zaraz przypomnieć co o tym nałogu sądzi :evil_lol:. Zdecydowanie pies dla osoby niepalącej :lol:

Posted

Dyzio to widocznie pies dla palacza - przy nim wszelkie nicorette i inne cuda wymiękają:evil_lol: I wiecie co, to jest dobry tytuł na allegro! Rzucasz palenie-rzuć je z Dyziem! :evil_lol:

Posted

W ostatnim czasie napłynęło dużo środków finansowych na Dyziolka (zaległe deklaracje) więc zabieram się za rozliczenia (zrobie je w pierwszym poście) i ogłoszenie w Metrze. Zrobię też Dyziowi nowe allegro z tymi ładnymi, uśmiechniętymi zdjęciami :)

aha...oglądnęłam oba filmiki i uważam, że zdanie "no Dyzio, biegusiem" zakrawa na znęcanie się:evil_lol:

p.s. ok...juz policzylam...na ten moment Dyzio ma 237zl w swojej skarpetce, wiec mozemy poszalec z ogloszeniami w Metrze :) które zdjęcie wybieramy? mysle, że to uśmiechnięte powyżej :)

ps.2. przyglądnęłam się cennikowi w Metrze, myślę, żeby dać ogłoszenia w kilku wydaniach pod rząd, na przykład w piątkowym (49,20), pon, wt i srod (kazde po 36,90). Dam na razie tylko Poznań, Warszawa jest cholernie droga, ale stać nas, więc mówcie, co myślicie bo nie wiem co robic ;)

Posted

Jest na prawde nieprzeciętnej urody, tylko dla koneserów. Ma nieproporcjonalne ciało, mały łebek, wielkie uszy i jest gruby. No cudo:loveu:
Reasumując:
Urocza pokraka do całowania:loveu:

:evil_lol::diabloti: O, już jest tekst do ogłoszeń :diabloti:

Posted

Ajula napisał(a):
Dyziowi to się chyba trochę przytyło? :D

troszeczkę, takie ciut, ot raptem trzy kilo :eviltong:

a na serio - na Regalu Lean Bites (teoretycznie light, bo 18% białka, 8% tłuszczu) przytyły nam wszystkie (i Pepsi, i Gufi, i Doduś, i Dyzio), tak więc "do odchudzania" psa to się ta karma raczej nie nadaje :shake:

Posted

Biedny pieseczek :]

Nikt mi nie chce pomóc w podejmowaniu decyzji więc sama decyduję, że zgłaszam Dyziolinka do Metra na 3 dni. o !

aha... mamy nową wpłatę, lecę aktualizować pierwszą stronę :)

Posted

Też ogłaszałam psiaka w metrze i też nic z tego nie było. Nie wiem czy warto.
Lepiej wyróżniac gumtree - tydzień kosztuje 20, a miesiąc 50 i tam już bywają efekty, serio :)