SkarpetKa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 conceited napisał(a):Widzialam Dyziulka w marcowym Moim Psie ! :D pieknie sie prezentuje, ide naladowac telefon bo na bank posypią się oferty adopcji :P Też dzisiaj widziałam ogłoszenie Dyzia :) Szybka jestem co :p Czemu nikt nie dzwoni :-( Quote
conceited Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Podaje wplaty na marzec: Gabrysia - 50zl Markofix - 50zl Secia - 30zl Magenka - 10zl Justyna - 30zl WhatMayNN - 30zl jak widzicie Cioteczki, cos nam sie deklaracje wykruszaja. Zaczynam wiec pisac privy ;) Ja tez czesto zapominam o jakichs wplatach. Quote
JJD Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Cześć Dyziuniu, rzadko tu piszę, ale zaglądam:) Śliczny uśmiechnięty pychol. Trzymaj się Dyziu! Quote
conceited Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 O matko, pierwszy raz Dyziowi sie gęba śmieje !!! Dziewczyny wplacą zaległe deklaracje :) Zapomnialy - zdarza sie :) Kasiu i Beatko - w weekend mozecie sie mnie spodziewac :) Quote
feliksik Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 kochani zastraszona Szamcia straciła DT- miała zostać oddana do schroniska tuż urodzeniu szczeniaków - udało się ją ustrzec przed tym, ma teraz awaryjne DT - pomóżcie szukać nam DS, jest strasznie zalękniona: http://www.dogomania.pl/threads/202900-Szczeniaki-maleńkiej-znajdki-Szamci-maja-domki-ich-matka-skazana-na-schronisko. Quote
BeaBono Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 niedziela: Dyzia odwiedziła dziś cioteczka conceited :lol: pon.: Do Dyzia na spacerze podszedł szkrab (1,5-2-letni). Dyzio grzecznie stal przy chłopczyku i czekał, aż ten go pogłaszcze... no i chłopczyk pogłaskał Dyźka po łepetynie :lol: Quote
conceited Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Dyzio jest cudowny !!!:loveu: Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie jego charakterek. Myślałam, że jest niedotykalski i warkotliwy (takiego go pamiętam), a tu niespodzianka ! Mogłam Dyziolinkę głaskać ile wlezie. Kochany siedział przy Beatce (jest zapatrzony jak w obrazek) i godził się na wszystko. Co do jego aparycji... :D lekko się Dyziolkowi przytyło:diabloti: No i ma lwią grzywę naokoło łebka. Jest na prawde nieprzeciętnej urody, tylko dla koneserów. Ma nieproporcjonalne ciało, mały łebek, wielkie uszy i jest gruby. No cudo:loveu: Reasumując: Urocza pokraka do całowania:loveu: No i jeszcze coś...Dyzio jest propagatorem zdrowego stylu życia. Gdy Beatka lub Kasia zapalają papierosa Dyzio warczy:p Moze ktoś Was w końcu kobity nauczy zdrowego życia :cool3: Mądry Dyzio. Ostatnio bylam dośc zajęta, ale obiecuję przysiąść do tego ogloszenia w Metro. Chyba, że ktoś chce przysiąść za mnie - ja tylko wykonam przelew ;) Quote
BeaBono Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 conceited napisał(a): No i jeszcze coś...Dyzio jest propagatorem zdrowego stylu życia. Gdy Beatka lub Kasia zapalają papierosa Dyzio warczy:p Moze ktoś Was w końcu kobity nauczy zdrowego życia :cool3: Mądry Dyzio. Ja bym te Dyziowe okazywanie dezaprobaty określiła jako coś pomiędzy stęknięciem, mruknięciem a westchnięciem... Ech, nie zapalę sobie spokojnie przy Dyźku przy kompie :shake:, musi mi zaraz przypomnieć co o tym nałogu sądzi :evil_lol:. Zdecydowanie pies dla osoby niepalącej :lol: Quote
Helga&Ares Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Dyzio to widocznie pies dla palacza - przy nim wszelkie nicorette i inne cuda wymiękają:evil_lol: I wiecie co, to jest dobry tytuł na allegro! Rzucasz palenie-rzuć je z Dyziem! :evil_lol: Quote
KateBono Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Helga&Ares napisał(a):........ I wiecie co, to jest dobry tytuł na allegro! Rzucasz palenie-rzuć je z Dyziem! :evil_lol: To dobre!!!:evil_lol: Quote
BeaBono Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 "Portreciki" przystojniaka :lol:... ... a tu reszta zdjęć ze spaceru z Pepsi: https://picasaweb.google.com/beabono132/SpacerDyzPep?authkey=Gv1sRgCKHOmcO3s5CqNg# Quote
ania z poznania Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Jaki Dyziulek uśmiechnięty ostatnio :) Quote
BeaBono Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [video=youtube;QfrEgIez_sg]http://www.youtube.com/watch?v=QfrEgIez_sg[/video] [video=youtube;1R3lfiCJhIc]http://www.youtube.com/watch?v=1R3lfiCJhIc[/video] Quote
magenka1 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dyzio jest tak pocieszny , że aż dziw, że nie ma jeszcze domku Quote
conceited Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 W ostatnim czasie napłynęło dużo środków finansowych na Dyziolka (zaległe deklaracje) więc zabieram się za rozliczenia (zrobie je w pierwszym poście) i ogłoszenie w Metrze. Zrobię też Dyziowi nowe allegro z tymi ładnymi, uśmiechniętymi zdjęciami :) aha...oglądnęłam oba filmiki i uważam, że zdanie "no Dyzio, biegusiem" zakrawa na znęcanie się:evil_lol: p.s. ok...juz policzylam...na ten moment Dyzio ma 237zl w swojej skarpetce, wiec mozemy poszalec z ogloszeniami w Metrze :) które zdjęcie wybieramy? mysle, że to uśmiechnięte powyżej :) ps.2. przyglądnęłam się cennikowi w Metrze, myślę, żeby dać ogłoszenia w kilku wydaniach pod rząd, na przykład w piątkowym (49,20), pon, wt i srod (kazde po 36,90). Dam na razie tylko Poznań, Warszawa jest cholernie droga, ale stać nas, więc mówcie, co myślicie bo nie wiem co robic ;) Quote
paulinken Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja ostatnio dawałam ogłoszenie do Metra na Poznań (dla Karo) i do Krakowa (dla Figo) - zero telefonów... Quote
BeaBono Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Dalszy ciąg "znęcania się" nad Dyziulkiem - długie "tuptanie" w towarzystwie (m.in) małej paskudy :evil_lol: https://picasaweb.google.com/beabono132/PGDS?authkey=Gv1sRgCI-FgeT5sqX15gE# Quote
BeaBono Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [video=youtube;vr5bobsiUmE]http://www.youtube.com/watch?v=vr5bobsiUmE[/video] Quote
ania z poznania Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Jest na prawde nieprzeciętnej urody, tylko dla koneserów. Ma nieproporcjonalne ciało, mały łebek, wielkie uszy i jest gruby. No cudo:loveu: Reasumując: Urocza pokraka do całowania:loveu: :evil_lol::diabloti: O, już jest tekst do ogłoszeń :diabloti: Quote
BeaBono Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ajula napisał(a):Dyziowi to się chyba trochę przytyło? :D troszeczkę, takie ciut, ot raptem trzy kilo :eviltong: a na serio - na Regalu Lean Bites (teoretycznie light, bo 18% białka, 8% tłuszczu) przytyły nam wszystkie (i Pepsi, i Gufi, i Doduś, i Dyzio), tak więc "do odchudzania" psa to się ta karma raczej nie nadaje :shake: Quote
conceited Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Biedny pieseczek :] Nikt mi nie chce pomóc w podejmowaniu decyzji więc sama decyduję, że zgłaszam Dyziolinka do Metra na 3 dni. o ! aha... mamy nową wpłatę, lecę aktualizować pierwszą stronę :) Quote
mmd Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Też ogłaszałam psiaka w metrze i też nic z tego nie było. Nie wiem czy warto. Lepiej wyróżniac gumtree - tydzień kosztuje 20, a miesiąc 50 i tam już bywają efekty, serio :) Quote
Recommended Posts