monika083 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 podniose Dyzia i zaprosze przy okazji do slicznej suni : Luna- dzisiaj straciła dzieci. Potrzebuje domu stałego Quote
ania z poznania Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dziewczyny, zajrzycie do szczeniaka od meneli?: http://www.dogomania.pl/threads/196538-6-miesi%C4%99czny-szor%C5%9Bciak-potrzebuje-DT-DS-na-cito-inaczej-zostanie-u%C5%9Bpiony!!!!!!!!! Quote
BeaBono Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 fotki rachunków: -za leczenie gardła i czyszczenie ząbków: - za duomox Quote
BeaBono Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 - badanie krwi przed kastracją: - kastracja i usunięcie guziołka: - wizyta (kontrola po kastracji + synergal) Quote
KateBono Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Przepraszam, że dopiero teraz.........:oops: Conceited - wpłaty doszły: - 111 zł za czyszczenie ząboli i Duomox - 49 zł za badanie krwi - 250 zł za DT za listopad - 30 zł od What May NN- deklaracja na Dyzia - 100 zł darowizna od Pianki ( taki tytuł przelewu ) Quote
KateBono Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dzisiaj Dyziulek odwiedził weta - zdjęcie szwów i ostatni zastrzyk antybiotyk. Pan doktor powiedział, że ładnie się goi ale jeszcze biedactwo 2-3 dni ma chodzić w kołnierzu, nie jest z tego zadowolony biedny Dyziulo;). W czasie ściągania szwów w Dyzia wstąpił "diabeł"- pluł, parskał, warczał,wyrywał się, dobrze że miał pychol zawiązany bo niechybnie bylibyśmy "pożarci", zrobił siusiu i prytnął sobie:evil_lol: Jeszcze nie ma czipa bo nie dał sobie już go wstrzyknąć - ściągnął z tej złości bandaż z pychola i nie chciałyśmy go więcej stresować, pojedziemy do naszego weta póżniej na założenie. Koszt wizyty 25 zł. Rachunek: Quote
conceited Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 hahaha ! Dyziolek jeszcze ma w sobie sporo z mlodzieniaszka:evil_lol: Quote
Ajula Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 KateBono napisał(a): pluł, parskał, warczał,wyrywał się, dobrze że miał pychol zawiązany bo niechybnie bylibyśmy "pożarci", zrobił siusiu i prytnął sobie:evil_lol: kochany biedulek na pewno był bardzo zestresowany ale dobrze, że to już za nim :) Quote
conceited Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 ale czip przed nim :diabloti: Quote
conceited Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 i ja podniose. od czwartku mam kota na DT i troche mniej mnie na dogo z tego powodu, ale mam nadzieje, ze niedlugo mu znajde dom i znow zajme sie psami ...ehhh Quote
BeaBono Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Dyzio jest pamiętliwy :evil_lol:. Po tym jak mama zawiozła go do weterynarza na ściągnięcie szwów, Dyziek się na nią obraził - nie chce z nią wychodzić na dwór. Dodek próbuje podporządkować sobie mniejsze psiaki, warczy i doskakuje do Dyzia. Kiedy ostatnio chłopaki na siebie warczały, stanęłam nieopatrznie pomiędzy nimi... i oberwałam - Dyziek trafił mnie w łydkę :diabloti:. Z Filutkiem Dyzio żyje w zgodzie. Quote
conceited Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 ojej, na szczescie DYzio zebow prawie nie ma :) nikt nie dzwonil? :( p.s.moj tymczowany kotek ma swierzb i tasiemca :] Quote
Ajula Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 BeaBono napisał(a): stanęłam nieopatrznie pomiędzy nimi... i oberwałam - Dyziek trafił mnie w łydkę :diabloti:. o rany, ale chyba przypadkiem Cię dziabnął? czy chciał, żebyś mu zeszła z drogi? Quote
mmd Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 conceited napisał(a):... brzydkiego Dyzia z obolałą dupką :) Wpraszam się na wątek:) Zobaczyłam zdjęcia na bazarku ogłoszeniowym BB - Dyzio taki ładniutki w tym kołnierzu jest i fajne ma futerko (mięciutkie, prawda?). A tu czytam, że brzydki...:mad:Musiałam to oprotestować. Nadal lubi tuńczyka? Jest takie fajne puszeczkowe z tuńczykiem... Quote
conceited Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 hehehe...no coz... moje zdanie w kwestii urody Dyziulka ulega powoli zmianie, faktycznie futerko mu sie poprawilo u dziewczyn na DT, dostal mase suplementow i teraz lśni.:razz: a krzywe girki wydaja sie byc slodkie:evil_lol: tunczyka ponoc uwielbia:p Quote
BeaBono Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ajula, sądzę, że przypadkowo, Dyzio chciał dziabnąć Dodka, ale go zasłoniłam... Conceited - nie masę suplementów tylko kerabol i oliwę z oliwek do mięska. mmd - futerko mięciutkie :lol: szybko kłaczki odrastają te trójkątne uszka i burza kłaków nasuwają mi skojarzenia ze szpicem tuńczyka Dyziek je "ludzkiego" na pierwsze miejsce wśród przysmaków dyziowych wysunęła się ostatnio kurza wątróbka Dyziek się polał dziś na klatce, nie zdążył... mokro, zimno, o infekcję pęcherza nie trudno... daję mu urosept, żeby odkazić drogi moczowe (lek ziołowy, nie zaszkodzi, wiem o nim od weta, moje psiaki dostawały, gdy była taka potrzeba) Quote
Ajula Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 BeaBono napisał(a): daję mu urosept, żeby odkazić drogi moczowe (lek ziołowy, nie zaszkodzi, wiem o nim od weta, moje psiaki dostawały, gdy była taka potrzeba) moja Hexi też dostawała urosept, jak miała problemy z pęcherzem Quote
Akrum Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 taki dziadziuś z tego Dyzia, a jednak krzepę ma :) Quote
conceited Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 hop Dyziolku, skacz do góry jak kangury ;) Quote
ania z poznania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Cioteczki, mogę Was zaprosić na wątek cudownej suni ze skrzywionym po wypadku kręgosłupem?: http://www.dogomania.pl/threads/193586-Maja-sunia-o-cudownym-charakterze-ze-skrzywionym-kr%C4%99gos%C5%82upem Proszę, zajrzyjcie do niej..... Quote
rotek_ Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 W podisie jest wytłumaczenie mojej nieobecności na dogo...allegro oczywiście odnawiam Quote
markofix1 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 po cichu zaglądam, podczytuję wątek i cały czas trzymam kciuki. deklarację na grudzień dziś przelałam, bo z pamiecią u mnie ostatnio krucho :( Quote
Recommended Posts