conceited Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='Syla']Moja wpłata jednorazowa po 10 października to 20 zł.O Dziadziu będę pamiętać, bo kocham takie cudne dziadeczki i babcinki.Nie mogę stałej deklaracji, bo nie mam teraz pracy i podtrzymuję przy życiu mojego dziadzia-śleputka.Jak tylko coś znajdę, choćby dorywczo, to znowu coś poślę.W tym wieku pieski potrzebują zabezpieczenia, choćby tylko, na wypadek choroby.Poproszę o konto do wysyłki na PW. Bardzo dziekujemy. Liczy sie kazdy grosik. Na razie nie podaje numeru konta, bo dopoki nie uzbieramy deklaracji na miesiac nie ma co wplacac. Dzis bylam z inna, slepnaca psina u weta i tez placilam z wlasnej kieszeni, zawiozlam ja do Poznania i odwiozlam, wiec wiem jak to jest byc splukanym ;) Quote
__Lara Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Hej ciotki i wujkowie, widzę, że na dziadzia zbieracie deklaracje. Quote
Secia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Conceited promujesz Brzydkiego Dziadulka a Twoja sygnaturka pusta :-( wpisuj Dziadulka i ogłaszaj światu Quote
Syla Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 __Lara napisał(a):Hej ciotki i wujkowie, widzę, że na dziadzia zbieracie deklaracje. __Lara robi piękne Allegra, może warto z tego skorzystać. Quote
conceited Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Wpisalam w sygnature dwa zdania i link do watku, ale nie widac. Cos chyba robie nie tak ... Mialabym fanty ciuchowe na bazarek, ale nie mam czasu na zalozenie i pilnowanie. Pomoze ktos? p.s. O! widac juz :) Quote
monika083 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 podniose Dziadzia z rana i o deklaracje poprosze , chociaz 5 ,10 zl ,kto pomoze ? Quote
Secia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Brzydki Dziadulek hopsaj na górę wietryz futerko:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Quote
Secia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 p.s. O! widac juz :)[/QUOTE] Wczoraj 22:56 conceited no widac ale sabienko :shake: powiekrz literki i daj ostry kolor bo sie zlewa :shake: Quote
conceited Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 tak moze byc?:diabloti: dzis bylam tam na chwile po spanielke i Dziadulek nie wyszedl...nie uwaza mnie za specjalnie interesujaca istote :evil_lol: Quote
conceited Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 podniose Dziadzia. moze ktos jeszcze da piataka?:) Quote
conceited Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Kochana Goniu :loveu: rozumiem, ze to jednorazowa deklaracja. zaraz zmienie pierwsza strone. Quote
GoniaP Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 conceited napisał(a):Kochana Goniu :loveu: rozumiem, ze to jednorazowa deklaracja. zaraz zmienie pierwsza strone. Nie, miesięczna, tylko musisz zadbać by odebrać ode mnie gotówkę, bowiem nie mam głowy do przelewów ;) Ale mam dobrą kawkę :-D Quote
conceited Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 GoniaP napisał(a):Nie, miesięczna, tylko musisz zadbać by odebrać ode mnie gotówkę, bowiem nie mam głowy do przelewów ;) Ale mam dobrą kawkę :-D ojej, deklarujesz i 50zl i kawke co miesiac :loveu: Gdyby ten Dziadzius, bez cienia nadzieji w malym psim lebku, wiedzial co sie szykuje ... Quote
GoniaP Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 conceited napisał(a):ojej, deklarujesz i 50zl i kawke co miesiac :loveu: Kawkę deklaruję wielokrotnie w miesiącu :-D Quote
Onaa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Tutaj jest filmik z Dziadusiem: http://www.youtube.com/watch?v=_6-WLxR0XVg&feature=related. On na zdjęciach może nie wychodzi najlepiej ale na tym filmiku widać, że to uroczy starszy mały biedaczek. Quote
conceited Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 o dziekuje Dogo ! ja juz zapomnialam o tym filmiku bo zapisalam go sobie jako filmik o tej czarnej suni, Azie:oops: Quote
Onaa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Można dać link do filmiku na pierwszą, Dziadziuś jest tam w ok. 30 sekundzie, zaraz po tej czarnej suni. Quote
BeaBono Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Obejrzałam film i tak mi się skojarzyło.. Bibi od malawaszki miała straszny kamień i stan zapalny, nie brała żadnych przysmaków, bo bolało jak gryzła. W jakim stanie są ząbki Dziadzia ? Quote
conceited Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Nie mam pojecia w jakim stanie sa jego zeby... troche tych zebow chyba jeszcze ma bo karme schroniskowa je, ale zadne smakolyki do niego nie przemawiaja. Na jednym z pierwszych zdjec na pierwszej stronie widac taki dlugi kiel... moze za dlugie ma te zeby...czy to mozliwe? zapytam wetki przy okazji, choc Dziadziunio jej nie lubi i trzeba go do kazdego zabiegu unieruchamiac chwytakiem :( Quote
monika083 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 conceited , a moze juz go do dt zabrac ,w jego przypadku kazdy dzien w schronie to za duzo . 60 zl to juz nie duzo , ja postaram sie tez zawsze wiecej podeslac i jakies bazarki porobic ,moze sprobujemy? Quote
conceited Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Monia - to jest swietny pomysl, ale mysle, ze DT sie nie zgodzi :) przyjac psiaka bez deklaracji, to w koncu ryzyko. zwlaszcza, ze psiak nie jest zbytnio adopcyjny, mozliwe, ze bedzie musial dluzsza chwile posiedziec na DT ... Moze najlepiej niech wypowie sie DT :) jutro bedziemy u Dziadziunia z Ania z Poznania i zapytamy go co o tym mysli :) Quote
Onaa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Na tym filkimu to piesek był jakiś taki szczuplejszy niż na tych zdjęciach ostatnich, a może mnie się tylko tak wydaje. Quote
Recommended Posts