Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Syla']Moja wpłata jednorazowa po 10 października to 20 zł.O Dziadziu będę pamiętać, bo kocham takie cudne dziadeczki i babcinki.Nie mogę stałej deklaracji, bo nie mam teraz pracy i podtrzymuję przy życiu mojego dziadzia-śleputka.Jak tylko coś znajdę, choćby dorywczo, to znowu coś poślę.W tym wieku pieski potrzebują zabezpieczenia, choćby tylko, na wypadek choroby.Poproszę o konto do wysyłki na PW.

Bardzo dziekujemy. Liczy sie kazdy grosik.
Na razie nie podaje numeru konta, bo dopoki nie uzbieramy deklaracji na miesiac nie ma co wplacac.

Dzis bylam z inna, slepnaca psina u weta i tez placilam z wlasnej kieszeni, zawiozlam ja do Poznania i odwiozlam, wiec wiem jak to jest byc splukanym ;)

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Hej ciotki i wujkowie, widzę, że na dziadzia zbieracie deklaracje.

__Lara robi piękne Allegra, może warto z tego skorzystać.

Posted

Wpisalam w sygnature dwa zdania i link do watku, ale nie widac. Cos chyba robie nie tak ...

Mialabym fanty ciuchowe na bazarek, ale nie mam czasu na zalozenie i pilnowanie. Pomoze ktos?

p.s. O! widac juz :)

Posted

conceited napisał(a):
Kochana Goniu :loveu:

rozumiem, ze to jednorazowa deklaracja.

zaraz zmienie pierwsza strone.

Nie, miesięczna, tylko musisz zadbać by odebrać ode mnie gotówkę, bowiem nie mam głowy do przelewów ;) Ale mam dobrą kawkę :-D

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie, miesięczna, tylko musisz zadbać by odebrać ode mnie gotówkę, bowiem nie mam głowy do przelewów ;) Ale mam dobrą kawkę :-D

ojej, deklarujesz i 50zl i kawke co miesiac :loveu:

Gdyby ten Dziadzius, bez cienia nadzieji w malym psim lebku, wiedzial co sie szykuje ...

Posted

Obejrzałam film i tak mi się skojarzyło.. Bibi od malawaszki miała straszny kamień i stan zapalny, nie brała żadnych przysmaków, bo bolało jak gryzła. W jakim stanie są ząbki Dziadzia ?

Posted

Nie mam pojecia w jakim stanie sa jego zeby... troche tych zebow chyba jeszcze ma bo karme schroniskowa je, ale zadne smakolyki do niego nie przemawiaja.
Na jednym z pierwszych zdjec na pierwszej stronie widac taki dlugi kiel... moze za dlugie ma te zeby...czy to mozliwe? zapytam wetki przy okazji, choc Dziadziunio jej nie lubi i trzeba go do kazdego zabiegu unieruchamiac chwytakiem :(

Posted

conceited ,
a moze juz go do dt zabrac ,w jego przypadku kazdy dzien w schronie to za duzo . 60 zl to juz nie duzo , ja postaram sie tez zawsze wiecej podeslac i jakies bazarki porobic ,moze sprobujemy?

Posted

Monia - to jest swietny pomysl, ale mysle, ze DT sie nie zgodzi :) przyjac psiaka bez deklaracji, to w koncu ryzyko. zwlaszcza, ze psiak nie jest zbytnio adopcyjny, mozliwe, ze bedzie musial dluzsza chwile posiedziec na DT ...
Moze najlepiej niech wypowie sie DT :)
jutro bedziemy u Dziadziunia z Ania z Poznania i zapytamy go co o tym mysli :)