Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nathaniel napisał(a):
Sylvia ....

Mi też się dożek marzy, chyba od momentu jak siostra ze schronu wzięła Pusie, która jak była malenia wyglądała jak mały , zachudzony dożek. Teraz bardziej przypomina wyżłoblabladora :evil_lol:
Ale ... no właśnie przez nią zaczęłam przeszukiwac internet :)
(dozki podobały mi się zawsze, no , ale to takie duże psisko )

Jakie duze? :)
Mój prawie wcale nie rośnie :) (zawsze wydawało mi się, że właściciele dogów mówią tak, aby się droczyć, ale naprawdę nie widać zmian :) )
No... O.K. Jak sie wyciągnie zdjecia sprzed miesiąca - widać, ale tylko wtedy :)

Posted

Ale po pierwsze rodzice mają jakiś wstręt do dużych psów, znaczy się bardzo lubią , ale mama się ogolnie boi, bo ją kiedyś pies pogryzł , a tata hmmm duże psy u kogoś. Po za tym, maleńkie mieszkanie i debilni sąsiedzi ... którzy na Pusię (55 cm w kłębie) mówią , że duża

Posted

nathaniel - poczekaj aż się wyprowadzisz :) Ja o doziu zaczęłam myśleć ok. 10 lat temu, od 5 myślę intensywnie, a od 2 -3 oglądałam wszystkie hodowle w necie, szukałam, sprawdzałam, pokazywałam Ukochanemu (jego też musiałam oswoić - dla niego w ogóle pomysł posiadania psa w mieszkaniu wydawał się z kosmosu, a doga - w szczególności) :)

I w końcu JEST! :)

Posted

Ja tez czekam tylko na moment wyprowadzenia się od rodziców:evil_lol: zaraz po tym wydarzeniu bedę szukać dla siebie kofanego doga, nie narzekając na mojego małego to marzę o psie do którego wreszcie będę mogła się przytulić a nie do maskotki :evil_lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
Do psa, który będzie duży, będzie budził respekt, a ludzie będą nas omijali , bo sie będą bali, takiego cielaka, a on będzie miły, kochany i przytulas :loveu:

Dokładnie:)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
A co tu tak pusto???

Bo dożek pojechal, byczyć się nad morze. ahhhh zazdroszcze. I dożka i tego morza. Sama nie wiem czego bardziej. :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Sylvia_76']Pozdrowienia z Krynicy!!!
(wracamy pod koniec tygodnia)

No to superancko ze wracacie,napewno bedzie duzo foteczek koreczka:loveu:

Posted

Jesteśmy z powrotem :)

Nie wypakowaliśmy jeszcze walizek, więc dziś będą fotki z ostatnich (no prawie ostatnich: Jojeczku kto robił fotki na spotkaniu na szczycie: Ciuka+ Jojek+ Korkosmok, Ty czy Monika? Prześlecie mi fotki na maila??? Pliiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz :) sylvia_76@o2.pl ) chwil przeed wyjazdem, czyli Korkosmok jeszcze malutki, bo 4 miesięczny :)

"nie chce mi się dalej iść"

Portrecik

"znowu czepia się mojego ucha..."

"nauczyłem się wytrzymywać w warowaniu" :)

"oj, jakie to męczące..."

"ja, moja pani i kwiaty"

"ładne zdjęcie, ale moja głupawa pani nie potrafi go obrócić. Przekręćcie sobie monitor :) "

"przy domu" - prawy profil...

... i lewy :)

Dziękuję za uwagę :)

Posted

[quote name='Sylvia_76']

MOJE PIĘNOŚCI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Sylvia fotki są, hmmm we warszawie :evil_lol: we moim komputerze, albo jeszcze w aparacie :diabloti: