Sylvia_76 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 nathaniel napisał(a):Sylvia .... Mi też się dożek marzy, chyba od momentu jak siostra ze schronu wzięła Pusie, która jak była malenia wyglądała jak mały , zachudzony dożek. Teraz bardziej przypomina wyżłoblabladora :evil_lol: Ale ... no właśnie przez nią zaczęłam przeszukiwac internet :) (dozki podobały mi się zawsze, no , ale to takie duże psisko ) Jakie duze? :) Mój prawie wcale nie rośnie :) (zawsze wydawało mi się, że właściciele dogów mówią tak, aby się droczyć, ale naprawdę nie widać zmian :) ) No... O.K. Jak sie wyciągnie zdjecia sprzed miesiąca - widać, ale tylko wtedy :) Quote
nathaniel Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ale po pierwsze rodzice mają jakiś wstręt do dużych psów, znaczy się bardzo lubią , ale mama się ogolnie boi, bo ją kiedyś pies pogryzł , a tata hmmm duże psy u kogoś. Po za tym, maleńkie mieszkanie i debilni sąsiedzi ... którzy na Pusię (55 cm w kłębie) mówią , że duża Quote
Sylvia_76 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 nathaniel - poczekaj aż się wyprowadzisz :) Ja o doziu zaczęłam myśleć ok. 10 lat temu, od 5 myślę intensywnie, a od 2 -3 oglądałam wszystkie hodowle w necie, szukałam, sprawdzałam, pokazywałam Ukochanemu (jego też musiałam oswoić - dla niego w ogóle pomysł posiadania psa w mieszkaniu wydawał się z kosmosu, a doga - w szczególności) :) I w końcu JEST! :) Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ja tez czekam tylko na moment wyprowadzenia się od rodziców:evil_lol: zaraz po tym wydarzeniu bedę szukać dla siebie kofanego doga, nie narzekając na mojego małego to marzę o psie do którego wreszcie będę mogła się przytulić a nie do maskotki :evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Do psa, który będzie duży, będzie budził respekt, a ludzie będą nas omijali , bo sie będą bali, takiego cielaka, a on będzie miły, kochany i przytulas :loveu: Quote
anetta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Aleeee sliczny chlopczyk :loveu::loveu: A te kociaczki sa niesamowite, kuleczki pluszowe :loveu: Ta jasna jest moim faworytem :loveu: Quote
Patikujek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nathaniel napisał(a):Do psa, który będzie duży, będzie budził respekt, a ludzie będą nas omijali , bo sie będą bali, takiego cielaka, a on będzie miły, kochany i przytulas :loveu: Dokładnie:) Quote
moth Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):A co tu tak pusto??? Bo dożek pojechal, byczyć się nad morze. ahhhh zazdroszcze. I dożka i tego morza. Sama nie wiem czego bardziej. :loveu: Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Wracaj Koreczku stęskniłam się już za tobą!!!:placz: Quote
Sylvia_76 Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Pozdrowienia z Krynicy!!! (wracamy pod koniec tygodnia) Quote
Kamila Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Sylvia_76']Pozdrowienia z Krynicy!!! (wracamy pod koniec tygodnia) No to superancko ze wracacie,napewno bedzie duzo foteczek koreczka:loveu: Quote
Patikujek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Juz się nie moge doczekać nowych fotek Koreczka!!! Quote
Sylvia_76 Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 Jesteśmy z powrotem :) Nie wypakowaliśmy jeszcze walizek, więc dziś będą fotki z ostatnich (no prawie ostatnich: Jojeczku kto robił fotki na spotkaniu na szczycie: Ciuka+ Jojek+ Korkosmok, Ty czy Monika? Prześlecie mi fotki na maila??? Pliiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz :) sylvia_76@o2.pl ) chwil przeed wyjazdem, czyli Korkosmok jeszcze malutki, bo 4 miesięczny :) "nie chce mi się dalej iść" Portrecik "znowu czepia się mojego ucha..." "nauczyłem się wytrzymywać w warowaniu" :) "oj, jakie to męczące..." "ja, moja pani i kwiaty" "ładne zdjęcie, ale moja głupawa pani nie potrafi go obrócić. Przekręćcie sobie monitor :) " "przy domu" - prawy profil... ... i lewy :) Dziękuję za uwagę :) Quote
Kamila Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Koreczek przecudny,czekam na wiecej-duzo wiecej-foteczek:evil_lol: nareszcie dogomania dziala:angryy: Quote
jo-jo Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='Sylvia_76'] MOJE PIĘNOŚCI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Sylvia fotki są, hmmm we warszawie :evil_lol: we moim komputerze, albo jeszcze w aparacie :diabloti: Quote
Ajronowa Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 no slodkosci:lol: Ja bym chciala tego juz straszego, terazniejszego:eviltong: Quote
Sylvia_76 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 ... a kociaki mojej siostry wyglądają już tak :) : Aria Angie Aston Assi: Aqua Śliczne, prawda? :) Quote
Kamila Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 No kociaczki pierwsza klasa:evil_lol: A gdzie koreczek?:cool3: Quote
Recommended Posts