Kamila Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja do zmniejszania fotek mam Irfanview i tez polecam. Sylwia,ja miesiac temu nie wiedzialam nic o tych programach,nie wiedzialam jak sie zmniejsza fotki,nie wiedzialam co to imageshack.Wiec sie nie martw bo szybciutko sie nauczysz :evil_lol: Quote
KORONA Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Sylvia, dziękuję Ci za przemiły wpis w Mojej Księdze :) :calus: Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Sylwia, ja sobie ściągnełam jakiś tam programik do zmniejszania zdjęć ale wole i tak obrabiać ładnie w PhotoShopie, a dla Ciebie to na stronie www.dobreprogramy.pl jest pare takich programików do zmniejszania fotek ;-) Quote
moth Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 W pakiecie Office jest Picture Manager. Jeśli go masz to powinien się pojawić w momencie kliknięcia na zdjęcie prawym przyciskiem myszy i i wybrania opcji "otwóż za pomocą..." Łatwy program w języku polskim. Można przycinać zdjęcia, zmniejszać rozmiary, obracać. :-) Quote
Sylvia_76 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Moonlight, Kamila, jojo, moth - dzięki za pomoc :) Poedukuje się trochę wieczorem :) Korkona - nie zawstydzaj mnie :oops: Jestem Ci po prostu wdzięczna i zdaję sobie sprawę z tego, że w tym, że mam Korkosmoka jest również sporo Twojego udziału. A że jestem pamiętliwą cholerą - ta sytuacja z pewnością jeszcze długo się nie zmieni :) Quote
KORONA Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Sylvia_76 napisał(a): Korkona - nie zawstydzaj mnie :oops: Jestem Ci po prostu wdzięczna i zdaję sobie sprawę z tego, że w tym, że mam Korkosmoka jest również sporo Twojego udziału. A że jestem pamiętliwą cholerą - ta sytuacja z pewnością jeszcze długo się nie zmieni :) W takim razie jest mi na prawdę ogromnie miło... Bo Korek lepiej trafić nie mógł ! Bardzo sie cieszę, że miałam jakiś wpływ na Twoją decyzję. Baaa, jestem z tego dumna ! Tylko błagam, nie pisz do mnie "korkona". Bo juz raz dziś prawie spadłam z krzesła jak to zobaczyłam. (ze śmiechu oczywiście) Quote
Sylvia_76 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 KORONA napisał(a):Tylko błagam, nie pisz do mnie "korkona". Bo juz raz dziś prawie spadłam z krzesła jak to zobaczyłam. (ze śmiechu oczywiście) Hihihihihihi... to od Korka i Korony :) Myślę o moim psie zawsze :) Quote
KORONA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Hihihihihihi... to od Korka i Korony :) Myślę o moim psie zawsze :) hiihih, tak właśnie pomyślałam :evil_lol: A kiedy będa zdjęcia Koreczka ?? Ja tu czekam, po nocach spać nie mogę bo czekam ;) Quote
simbik Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Kawał chłopa z niego :lol: , tak juz wielkości mojej Opki. Jak ładnie stoji, u Teufela to narazie sukces jak kilka sekund wytrzyma i nie usiądzie albo gdzieś nie podrepce:evil_lol: . Quote
Sylvia_76 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Moi Kochani, niedawno odwiedziliśmy rodzinę, wybraliśmy się z babcią Agnieszką na spacer i oto Efekty (a właściwie jeden z nich - EL Corazon :) ) Przyznaję szczerze, że jestem już totalnie zakręcona na jego punkcie :lol: Moje czarne cudo :loveu: Korkosmok 6 miesięczny pilnie przygotowujący się do wystaw :) Quote
r_2005 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ha! Obejrzałam sobie całą galerię, od A do Z:p Śliczne dziecko:loveu: A jak mu sierściucha w słońcu błyszczy! A kotecki siostry to po prostu miód:loveu: Są jakieś aktualne zdjątka maluszków? Korkosmok, chłopak wystawowy jak ta lala:p Quote
Sylvia_76 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='r_2005']Ha! Obejrzałam sobie całą galerię, od A do Z:p Śliczne dziecko:loveu: A jak mu sierściucha w słońcu błyszczy! A kotecki siostry to po prostu miód:loveu: Są jakieś aktualne zdjątka maluszków? Korkosmok, chłopak wystawowy jak ta lala:p Dziękuję :oops: A co do kotecków - są na stronie www.rabizonia.pl (nie wiem, czy gotowe są już galerie wszystkich maluszków, jeśli nie - pojawią się wkrótce :) ) Zresztą - moja siostra przeżywa teraz najgorsze dni w swoim życiu hodowcy, bo w tym tygodniu domek opuszczą ostatnie dwa maluszki. Domki oczywiście były długo selekcjonowane i są cudowne, ale i tak szkoda... Quote
moon_light Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Jaki piękny:loveu:...taki..yyy... elegancki:lol: Gdzie się podziały te krótkie grube łapki? okrąglutki brzuszek?:roll: Gdzie planujecie debiut Korkosmoka? Quote
Sylvia_76 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='moon_light']Jaki piękny:loveu:...taki..yyy... elegancki:lol: Gdzie się podziały te krótkie grube łapki? okrąglutki brzuszek?:roll: Gdzie planujecie debiut Korkosmoka? Okrąglutki łysy brzuszek do całowania :) Nie ma go już :placz: :placz: :placz: Debiut chyba na Klubówce :) Quote
moon_light Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Sylvia_76']Okrąglutki łysy brzuszek do całowania :) Nie ma go już :placz: :placz: :placz: Debiut chyba na Klubówce :) A pachnie jeszcze troszke szczeniaczkiem ??:roll: Na Klubówkę pojade na 99%, więc będe miała okazje poznac i podziwiac debiut przyszłego interchampiona:lol: Quote
Sylvia_76 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 moon_light napisał(a):A pachnie jeszcze troszke szczeniaczkiem ??:roll: Zdecydowanie nie - zwłaszcza jak ziewnie nad ranem prosto w twarz (Korkosmok budzi nas rano, abyśmy wyprowadzili go na spacer liżąc po twarzach :) ) W takim razie: do zobaczenia! :multi: Quote
r_2005 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Sylvia_76']Dziękuję :oops: :p A kiedy ta Wasza klubówka? A co do kotecków - są na stronie www.rabizonia.pl (nie wiem, czy gotowe są już galerie wszystkich maluszków, jeśli nie - pojawią się wkrótce :) ) Zresztą - moja siostra przeżywa teraz najgorsze dni w swoim życiu hodowcy, bo w tym tygodniu domek opuszczą ostatnie dwa maluszki. Domki oczywiście były długo selekcjonowane i są cudowne, ale i tak szkoda... Obejrzałam... piękniusie. Quote
simbik Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Sylvia_76'] Korkosmok 6 miesięczny pilnie przygotowujący się do wystaw :) Nieźle, nieźle, dobrze że w innej klasie startujemy, bo byśmy szans nie mieli w konkurencji z Korkiem:lol: . No i fajnie, że będzie Was można poznać osobiście :lol: . Quote
Shanara Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Korek wyrasta na prawdziwego "przystojnego bruneta" :-o ;) . To niesamowite jak te "maluchy" szybko wyrastają. jeszczeniedawno mieściły sie na fotelu a teraz i kanapa czasem jest za mała. Sylwia gratuluję pieknego młodzieńca i mam nadzieję do zobaczenia na "klubowej". Quote
nelson Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 :loveu::loveu:Przepiękny dozio:crazyeye::crazyeye:Wyrośnie na super psa, gratulacje:klacz::klacz: Quote
jo-jo Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Sylwia Korek, jest ..Cudaśny :loveu: I już się skubaniec wystawia :mad: :lol: Roczku wystawa klubowa jest 17 września zapraszamy ;-))) Quote
Sylvia_76 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy :) Moon light, Shanara, Simbik, Jojek - do zobaczenia na klubówce :) (Roczku? Nelson? będziecie?) Za dwa dni pokazę Wam, jak Korkosmok gra na pianinie ;) Nie ma to, jak mieć właścicielkę - muzyka :) Quote
r_2005 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 jo-jo napisał(a):Roczku wystawa klubowa jest 17 września zapraszamy ;-))) Ale gdzie?:oops: Quote
moth Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 r_2005 napisał(a):Ale gdzie?:oops: W Łodzi. :cool1: Quote
Kamila Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Sylwia,po tych fotkach tylko sie utwierdzilam w przekonaniu ze korek to moj ideal doga :evil_lol: Jest poprostu cudny i ja sie w nim zakochalam :lol: Quote
Recommended Posts