Sylvia_76 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Nie wieże że to ten sam psiak tamten był taki mały:o:o:o A czy ja dobrze widzę kopiowaliście mu uszy:o:o:o:o!!!!:shake: Uwierz, uwierz :) Odpowiedź na pytanie: dobrze widzisz. Quote
Kamila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 A kiedy beda nowe foteczki? :lol: Ja nigdy nie bede miala dosc,nawet teraz gdy mam korka na tapecie :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Kamila - a ja tak strasznie chciałabym zobaczyć Twojego dogusia... Wsytd się przyznać, nie wiem, gdzie go szukać... Podrzuc mi link, O.K.? Quote
Kamila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Sylvia_76']Kamila - a ja tak strasznie chciałabym zobaczyć Twojego dogusia... Wsytd się przyznać, nie wiem, gdzie go szukać... Podrzuc mi link, O.K.? Ty mi tu sprytnie nie zmieniaj tematu :eviltong: A tak na powaznie to ja 3 fotki lali wrzucilam na watek halo halo ... ale to bylo dawno i w zyciu ich nie znajde.Jednak za tydzien jade do Polski(a moja lala w Polsce siedzi:-( )na wakacje wiec po powrocie zakladam malej galerie wiec wtedy napewno zobaczysz :p A jak dobrze pojdzie to lalunia przyjezdza do mnie za jakies 2 miesiace i wtedy fotki na bierzaco beda :evil_lol: A teraz dawaj mi tu koreczka :diabloti: Quote
Sylvia_76 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Nie potrafię obrócic zdjęć, a przeciez nie wstawię robionych pionowo w wersji poziomej :) Bez sensu jest przy ogladaniu przekręcać monitor, lepiej poczekać aż rano mój TZ obróci zdjęcia ;) Quote
Sylvia_76 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 kamila-dog napisał(a):.Jednak za tydzien jade do Polski(a moja lala w Polsce siedzi:-( )na wakacje wiec po powrocie zakladam malej galerie wiec wtedy napewno zobaczysz :p A jak dobrze pojdzie to lalunia przyjezdza do mnie za jakies 2 miesiace i wtedy fotki na bierzaco beda :evil_lol: A w W- wie będziesz??? :) Ale fajnie by było, gdyby Laluni udało się do Ciebie pojechać :) (tak swoją drogą: jak transportuje się doga do Anglii? Samolotem w klatce - są takie duże??? czy lepiej samochodem/PKSem???) Quote
Kamila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Nie potrafię obrócic zdjęć, a przeciez nie wstawię robionych pionowo w wersji poziomej :) Bez sensu jest przy ogladaniu przekręcać monitor, lepiej poczekać aż rano mój TZ obróci zdjęcia ;) To ja poczekam :evil_lol: Quote
Kamila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Sylvia_76 napisał(a):A w W- wie będziesz??? :) Ale fajnie by było, gdyby Laluni udało się do Ciebie pojechać :) (tak swoją drogą: jak transportuje się doga do Anglii? Samolotem w klatce - są takie duże??? czy lepiej samochodem/PKSem???) W warszawie bede ale doslownie na 1,5 dnia (gdzies kolo piaseczna),a potem moje kochane katowice i tydzien z lalunia w polskich gorach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 A te polskie góry to które? My w tym mniej więcej czasie będziemy w Sxklarskiej. Jest szansa na spotkanko? :) Quote
Kamila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Sylvia_76 napisał(a):A te polskie góry to które? My w tym mniej więcej czasie będziemy w Sxklarskiej. Jest szansa na spotkanko? :) Kurcze,chyba nie bardzo bo ja bede w Wisle a zdaje sie ze to jest kawalek :razz: A do Piaseczna daleko macie? :cool3: Quote
moon_light Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Na pewno nie taką samą - Twoja z pewnością jest czystsza :) Co do sierści to zasługa Biomilla (to była reklama :) ) Jeszcze troche i korkowa paszcza będzie na wysokosci torby...wtedy dopiero będzie "czysta" :evil_lol: Ja swojego rudego royalem i gotowanym tuczę, a siersc jest nie za fajna...:roll: sprobujemy bilomilla:cool3:. z utesknieniem czekam na zdjęcia koraska:loveu: Quote
Sylvia_76 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Kamila - do Piaseczna rzut beretem (mieszkamy w Centrum) ale gdy Ty będziesz w Piasecznie, my już w Szklarskiej a to już kawałek :) Moon light - jesli na serio chcesz sprawdzic Biomill daj znać na priva. Mam kontakt z dystrybutorem, który jest terminowy, ugodowy (w sytuacjach skrajnych, np. nagły wyjazd i potrzeba aby karma znalazła sie na miejscu przeznaczenia przed przyjazdem psa a nie po, wysyła towar bez pobrania i wpłaty na konto - i czeka aż pieniądze pojawią się na jego koncie), zamówienie samo do Ciebie przyjeżdża o ustalonej przez Ciebie godzinie (oczywiście dowóz gratis w całej Polsce), a do tego wynegocjowałam dla siebie całkiem fajną zniżkę (jako wlaścicielka doga, czyli psa, ktory pożera 15 kg w 2,5 - 3 tygodnie) - czyli jest elastyczny :) Aaa... i dostałam gratis dwie puchy: jedną 15 kg na karmę i drugą 1 kg na ciasteczka Biomillowe. I zawsze mi wymiziają i wychwalą Korkosmoka :) Rany... ale laurkę im wysmarowałam, hihihihihihihihihihihi... Zaręczam - nie płacą mi za to ani grosika :placz: Quote
Kamila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Kamila - do Piaseczna rzut beretem (mieszkamy w Centrum) ale gdy Ty będziesz w Piasecznie, my już w Szklarskiej a to już kawałek :) Aaaa,to szkoda :-( A co do transportu do Anglii to samolot odpada(nie te gabaryty:evil_lol: ) wiec bedzie albo transport samochodowy z kims znajomym albo jakis bus-takie mam mozliwosci :roll: Ps.Kurka,wy jeszcze nie spicie? :crazyeye: Quote
moon_light Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Sylvia_76 napisał(a): :) Rany... ale laurkę im wysmarowałam, hihihihihihihihihihihi... Ja bardzo chętnie zgłoszę się po namiary na tego dystrybutora, jeżeli tylko do mojego domu trafi wymarzony dog. Narazie mam 3 kg psa, który zjada pół kilową paczkę royal'a na miesiąc (bo jje 'pół na pół' z gotowanym), więc to jednak za mała ilość żeby zawracać im głowe :evil_lol:. Obiecałaś dzisiaj nowe zdjęcia:cool3:- czekamy:lol: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Rany Sylwia, czy to jest ten mallutki Korek, którego widziałam dwa miesiące temu? Ten co topił się w zbożu? Poprostu cuuudo :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 jo-jo napisał(a):Rany Sylwia, czy to jest ten mallutki Korek, którego widziałam dwa miesiące temu? Ten co topił się w zbożu? :) :) :) Twój zmężniał, a mój trochę urósł :) :) :) Zmieniają nam się dzieciaki :) Quote
diabelkowa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 aaa jaki wielkolud :DD jaka slodziutka krooowka:DD Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Moonku, pamiętaj tylko, że często połysk to kwestia włosa. Czarne dogi zazwyczaj są bardzo błyszczące, mają włos mocno przylegający o innej strukturze niż np. żółte. Ja prosze o nowe fotki Korka, bo sie chyba zakochałam. Quote
Sylvia_76 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Nauczyłam się obracać zdjęcia!!! :multi: i robić miniaturki :) Nie jestem takim głąbem, jak myślałam :) Korkosmok zahipnotyzowany piłeczką :) mała czarna Myszka na smyczy: "no dobra, pobawiła się ze mną, to dam jej buzi" założyli mi coś na pychol... buuuuuuuuu... Każdy mądry dożek wie, gdzie jest najwygodniej :) ("przecież ja wcale nie wlazłem na łóżko...") Korkogodzilla Wspaniała Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Korkogodzilla rzeczywiście jest wspaniała ! :) Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 oooo następna galeria doga!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Sylvia_76 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 KORONA napisał(a):Korkogodzilla rzeczywiście jest wspaniała ! :) ... i ciężka, hihihihihihi... :) Luthien - witamy i zapraszamy do oglądania :) Quote
Kamila Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Sylwia-jak jeszcze raz wstawisz takie miniatorki fotek to :mad: Ja wiem ze to sie da powiekszyc ale zlituj sie,ja lubie koreczka w calej okazalosci :lol: Quote
Sylvia_76 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 kamila-dog napisał(a):Sylwia-jak jeszcze raz wstawisz takie miniatorki fotek to :mad: Ja wiem ze to sie da powiekszyc ale zlituj sie,ja lubie koreczka w calej okazalosci :lol: Ale w imageshack - a tylko to potrafię obsługiwać są następujące wielkości 320/240 (krzyczałyście, że małe) a następne to dopiero 640/480 (za duże - wprawdzie moderator nic jeszcze nie napisał o poprzednich Korkofotkach, ale miałby powód). No to co mam robić? Myślałam, ze miniaturki zadowolą wszystkich. Buuuuuuuuuuuuu... Quote
moon_light Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Może zainstaluj sobie program Easy Tumbnails http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=56&id=461 wejdz w "pobierz program". Będziesz mogła zmniejszac na jaką tylko wielkosc chcesz nawet i 1000 zdjec na raz. Jak zainstalujesz to pokieruje co dalej robic. Program naprawde BANALNY w obsłudze. Quote
Recommended Posts