kwiatek82 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Razem z Unką trzymamy kciukasy za kolejne sukcesy !! Kolezanka chce sie pochwalic Koreczkowi ze dzis rano zrobila i i siku i kupke na dworze :evil_lol: u was tez tak brzydko?? na szczescie teraz przestal padac deszcz, brrr Quote
czarna_hancza Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Oczywiscie ksiuki trzymac bedziemy obie...razem z Białą ;) No i z niecierpliwoscia czekam na fotorelacje :cool3: Quote
halbina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Mnie się Korek nie podoba... ja go ubóstwiam! :oops: Quote
Sylvia_76 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Cloudy napisał(a):Trzymam kciuki, namieszajcie tam! Będę trzymać kciuki z Warszawy :razz: Osobiście MARZĘ nie tyle o powtórzeniu kiedyś Waszych sukcesów (ciężko byłoby, hihi) - ale o Waszym zaangażowaniu, pasji i determinacji w tym, co robicie, o radości z wystaw, jaka towarzyszy Wam w wyjazdach (szczególnie Twojej). O takim stylu życia (podróże, miejsca, ludzie) również... Szczerze, pozytywnie zazdroszczę... :oops: Determinacja to była rok temu: ile championatów młodzieżowych da się zrobić w ciągu niecałych trzech miesięcy :) W tym roku jest cudne lenistwo, pasja została, fakt, ale jakoś tak wystawiamy się nienerwowo już teraz :) Baaardzo mi się to podoba... Najbardziej chyba lubię wybieranie gdzie będziemy mieszkać (i warunkiem jest by było ciekawie i pięknie, a nie blisko wystawy), samą podróż też lubię, i wystawę - genialna adrenalina, spotykanie znajomych i przyjaciół... - wieczorno nocne imprezy... eh... Najważniejsze, to tak sobie ułożyć pracę, by nie kolidowała z ważnymi wystawami :) czarna_hancza napisał(a):Oczywiscie ksiuki trzymac bedziemy obie...razem z Białą ;) No i z niecierpliwoscia czekam na fotorelacje :cool3: Obiecuję zameldować się jak najszybciej :) halbina napisał(a):Mnie się Korek nie podoba... ja go ubóstwiam! :oops: ja też :evil_lol: mimo, że czasem jest koszmarny :) kwiatek82 napisał(a):Razem z Unką trzymamy kciukasy za kolejne sukcesy !! Kolezanka chce sie pochwalic Koreczkowi ze dzis rano zrobila i i siku i kupke na dworze :evil_lol: u was tez tak brzydko?? na szczescie teraz przestal padac deszcz, brrr Kupa na dworze - to wielka rzecz ;) Oby tak dalej :) U nas piękna słoneczna pogoda cały dzień. Wpadniecie? :) Zapraszamy serdecznie! Quote
Jupi Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 http://images31.fotosik.pl/295/bccbf2cffcc895fa.jpg wspaniałe:loveu::loveu::loveu: Quote
Azja i North Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 W Polsce mój pies jest brzydki, nie wypada pisać, że jest inaczej, wystarczy że wyjadę z nim np. do Włoch czy Hiszpanii i nagle okazuje się, że jest calkowicie odwrotnie (i nie chodzi mi w tym momencie o oceny sędziowskie, bo te akurat wszędzie są podobne a o stosunek do Korka innych właścicieli dogów :) ) Ostrzegam więc i dziękuję raz jeszcze. Dawno tutaj nie zagladałam, a tu tyle nowości. Oczywiście wielgachne gratulacje za kolejne sukcesy:multi: i tak trzymać dalej. A co do urody Korka to ja jestem następna w kolejce wśród tych, którym Korek się bardzo podoba. Może większość wydaje te nieprzychylne uwagi na jego temat z zazdrości, że macie tak pięknego psa i że tyle osiągnął. Sama trochę zazdroszczę, ale w pozytywnym znaczeniu :) i zawsze miło jest, gdy słysze o kolejnych waszych podbojach. Trzymamy za was kciuki bardzo, bardzo mocno i chwalcie się dalej wspaniałymi wynikami. Quote
PANGEA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Sylvia_76 napisał(a):Nie, nie w Warszawie... :) Nie napiszę nic ponad to, że obiecuję solidną fotorelację po powrocie. Nugatika - bardzo dziękuję :) Wg. Przewodniczącej Włoskiego Klubu Doga, Korek jest jednym z piękniejszych czarnych dogów w Europie ale to i tak niczego nie zmienia: w Polsce jest brzydki i taki pozostanie choćby wygrał I Wystawę Międzygalaktyczną :) Przyzwyczaiłam się i nie chodzi o to, że się skarżę, doceniłam zwyczajnie gest Czarnej Hańczy, która jako jedna z bardzo nielicznych właścicielek dogów jest w stanie powiedzieć, że Korek jej się podoba :) To miłe :) Czesc. To ja poprosze o fotki również mojej drugiej-włochatej rasy :loveu: Będzie mój "absolutny multichampion" się wystawiał ;) Nie martwcie się niebawem go dogonicie on ma tylko 12 dorosłych championatów :evil_lol: a też jest brzydki jak wiadomo :eviltong: i "nietypowy dla rasy:p Quote
Sylvia_76 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 PANGEA napisał(a):Czesc. To ja poprosze o fotki również mojej drugiej-włochatej rasy :loveu: Będzie mój "absolutny multichampion" się wystawiał ;) Nie martwcie się niebawem go dogonicie on ma tylko 12 dorosłych championatów :evil_lol: a też jest brzydki jak wiadomo :eviltong: i "nietypowy dla rasy:p Dla jakiej rasy nie jest typowy Twój brzydal? :) Jeśli petity wystawiają się tego samego dnia, co dogi - postaramy się ufocić. Obiecujemy też spróbować złapać bruneta na A. i zagadać w wiadomej sprawie. Do 12 dorosłych championatów jeszcze "trochę" nam brakuje :) Kurczę, pora natrzaskać parę tytułów a wakacje jak na złość zapowiadają się wyjątkowo leniwie i bezwystawowo w jakiejś nadmorskiej wiosce. Quote
PANGEA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Sylvia_76 napisał(a):Dla jakiej rasy nie jest typowy Twój brzydal? :) Jeśli petity wystawiają się tego samego dnia, co dogi - postaramy się ufocić. Obiecujemy też spróbować złapać bruneta na A. i zagadać w wiadomej sprawie. Do 12 dorosłych championatów jeszcze "trochę" nam brakuje :) Kurczę, pora natrzaskać parę tytułów a wakacje jak na złość zapowiadają się wyjątkowo leniwie i bezwystawowo w jakiejś nadmorskiej wiosce. No jak to dla jakiej ;) Nie wiem którego dnia są :( A ta ilość jego tytułów mnie też nieco przytłacza :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 My wyruszamy jutro, Korek zaś wyruszył już dziś... Quote
PANGEA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No ładnie. Włascieciele samochodem, a biedny pies...... przekopać sie musi :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Drogi Pangulcu, zdradzimy Ci tajemnice straszliwą... Wielu uważało, że Korek ma za słabo rozwiniętą klatkę piersiową. Odkąd podróżujemy w pokazany i opisany powyżej sposób "klatka" Korka się zdecydowanie poprawiła :eviltong:. Ba, optymalnego kształtu nabierze zapewne kiedy w przyszłym roku wyruszymy na wystawę Westminsterską :diabloti:. Quote
PANGEA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A co?? Będzie płynął w pław za statkiem??:mad: Quote
Sylvia_76 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 PANGEA napisał(a):A co?? Będzie płynął w pław za statkiem??:mad: Pomyśl jak hodowca: - klata się pojawi, jak ta lala - mięśnie się poprawią i będzie wyglądał jak Pudzian - kondycja zdrowotna dojdzie do zenitu (wszak pływanie to samo zdrowie) ... a że się trochę zmęczy, chłopak... Nikt nie mówił, że wystawy mają być przyjemne... :diabloti: Quote
czarna_hancza Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Pierwsza!!! :razz: Sylwia... PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!! Wspaniały sukces Koreczka i Wasz... :multi: Jestem pod wrazeniem kochani :loveu: Mam nadzieje ze obiecane fotki beda!!! :mad: hihihi :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Uff nareszcie chwila ciszy i spokoju, więc moge donieść już finalnie :)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Koreczek na dzisiejszej (no już wczorajszej) wystawie Światowej w Sztokholmie ugrał:[/FONT] [FONT=Century Gothic]I dosk / 21, CAC, Res.CACIB - vice Zw. Świata 2008 oraz Championat Szwecji :Cool!::Cool!::Cool!:[/FONT] Quote
halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :multi::multi::multi: Jego Doskonałość!!! Gratulujemy! Quote
Matusz Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wielkie gratulacje !!! to ogromny sukces !!!!!!!! :multi::multi::multi: czekam na zdjęcia :) Quote
moon_light Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nudziarze :evil_lol:! ile można nooo...nooo ile pytam ? :eviltong: To co, za rok Zw. Swiata ? :cool3: gratulacje i tutaj ! Quote
PANGEA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 moon_light napisał(a):Nudziarze :evil_lol:! ile można nooo...nooo ile pytam ? :eviltong: To co, za rok Zw. Swiata ? :cool3: gratulacje i tutaj ! Jak już pisałam, dalej to już zostaje tylko Międzygalaktyczna Wystawa Psów. Jak będzie w naszej galaktyce, to Korek na pewno poleci :evil_lol: Zabierzcie ze sobą swojego fotoreportera:cool3:, zdjęcia psów ufoludków uważam za niezbędne :razz:;) Gratulacje dla Korka :multi: Zakręcone to przyznawanie CACów :crazyeye: Quote
Recommended Posts