Sylvia_76 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Relacja 11 czyli 37 stopni Celsjusza w cieniu. Korek ma wysuszony nos od klimatyzacji. Duzi też jacyś ledwo żywi. Cała trójka na przemian siedzi w basenie hotelowym / wannie albo śpi. Uff jak gorąco :angryy:. Quote
Sylvia_76 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Relacja 12 czyli Korek spotyka Panią Marie Jose Labrousse. Korek nawiązał serdeczne kontakty polsko-francuskie. Byc moze oparły się one na podobieństwie fonetycznym angielskiego: "beef" i francuskiego "beouf" - zreszta nieważne, Korek i tak na to mówi "mniam" :cool1:. Duzi natomiast po wczorajszej wizycie we francuskiej restauracji pognali na lunch do... McDonalda:multi:. Quote
jo-jo Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A o CACu, CACIBie i BOBie nie wspominacie? :loveu: Kazano mi przekazać ogromne gratulacje od kilku znajomych ;-) Quote
PANGEA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 wow, wow, wow jak mawia moj syn Czy ja moge miec prosbe :roll: Czy pojawi sie podsumowanie Waszych sukcesow z tego wypadu:roll:Bo ja malo inteligentna i juz sie zgubilam :evil_lol: Bardzo Wam gratuluje i zazdraszczam :cool1: Ja chce do ciepelka i dobrego jedzonka i wody :placz: i nie chce byc sloniem Quote
Sylvia_76 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Relacja 13 czyli drażnimy Pangulca fotkami :diabloti: Drażnienie 1 Quote
PANGEA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Myslicie, ze ujdzie Wam to na sucho :angryy::mad: Nie ladnie tak draznic sloni. Slonie sa pod ochrona :eviltong: Quote
Sylvia_76 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Relacja 14 czyli wątpliwa relama samochodu RENAULT. Quote
Sylvia_76 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Relacja bez numeru - lekko bez sensu... Tutejsze krajobrazy to ósmy cud swiata... zatem Quote
halbina Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 widoki przepiękne, a ten ostatni... przepyszny... Pangulec jest słoniem?... :-o Quote
Sylvia_76 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 halbina napisał(a):widoki przepiękne, a ten ostatni... przepyszny... Pangulec jest słoniem?... :-o Pangulec nie jest słoniem... Pangulec słoniem bywa :diabloti: Quote
Cloudy Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Zapierające dech w piersiach widoki - i osiągnięcia! Górą biało-czerwoni, hihi! :Poland::Poland::thumbs: Quote
jo-jo Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Sylvia_76 napisał(a):Pangulec nie jest słoniem... Pangulec słoniem bywa :diabloti: Pangulec póki co już słoniem nie będzie - choć prawde mówiąc nigdy "słoniem" nie była :evil_lol: A tu coś dla tych, którzy chcieliby sobie cuś obejrzeć :) http://youtube.com/watch?v=aKG4XlW7pfQ&feature=user Quote
Sylvia_76 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Relacja 15 czyli minął kolejny dzień. Zwyczajny dzień, w którym obyło się bez sensacji: RENAULT ruszyło we właściwą stronę, a Real wygrał z Barceloną. Poza tym: - leżeliśmy, - opalaliśmy się na plaży, - jedliśmy truskawki, - jedlismy arbuza, - Korek zjadł szponder. Ponieważ powyższe aktywności wykończyły nas kondycyjnie idziemy spać nie zamieszczając żadnego zdjęcia. Quote
Sylvia_76 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Cloudy - dziękujemy! P.S. Mam nawet koszulkę z napisem POLAND :) Jojeczku kochany, zaczynam być nudna, ale BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY!!! :loveu: Quote
halbina Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 prezentacja do zakochania! :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
Sylvia_76 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Relacja 16 czyli 1000 km dalej Jestesmy w miejscu w którym: - internet działa na schodach, - klima tak w ogóle działa tylko u nas w pokoju nie wiadomo dlaczego nie, - rolety odsłania się raz na wieki bo sie nie opuszczają Hiszpania czterogwiazdkowa wita :angryy: Quote
Sylvia_76 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Relacja 17 czyli Duży idzie na zakupy, a Korek cały dzień przesypia. Kupowanie koszulki piłkarskiej Barcelony w regionie, który kibicuje Realowi jest "politycznie niepoprawne". Niestety nie było wyjścia, jako że koszulka Realu została kupiona wcześniej w regionie, który kibicuje Barcelonie. Oprócz tego Duży pierwszy raz grał w Pelotę z przygodnie poznanymi Hiszpanami. Wynik niech pozostanie tajemnicą :cool1:. Sylwunia zaś dotrzymywała towarzystwa Korkowi. Aaaa, jeszcze ciekawostka: dzisiaj zalało Andaluzję. Quote
Sylvia_76 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Relacja 18 czyli sesja fotograficzna na Zamku w Elvas. Najpierw Sylwunia była Księżniczką, a Korek robił z Rycerza z Bajki. Potem miała być kolejna sesja zatytułowana: "Piękna i Smok". Niestety nic z niej nie wyszło bo ani Duży ani Korek nie chcieli być Smokiem. W efekcie zrobiono kilka zdjęć krajobrazowych; takich bajkowych ;) Quote
PANGEA Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Tak, tak Pangulec juz sloniem nie jest :cool3: i juz nie bedzie :p Ja tez chce truskawki i Andaluzje, koszulki mozecie sobie zatrzymac :diabloti: Quote
deeelf Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 A ja chciałam tylko donieść o dzisiejszym - kolejnym już - Korkowym BOB`ie :):) GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! chociaż ... może warto byłoby pomyśleć o jakimś BIS`ie ? Co Wy na to ? :) Klaudia sorki, że wtryniam się w Twoją "działkę" ale z tego co wiem :) to chyba jesteś trochę daleko stąd ;) Quote
PANGEA Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 No wlasnie przypomnialo mi sie, ze dzis sobota. I mialam pytac gdzie dzis wygral Korek :loveu: Quote
deeelf Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 PANGEA napisał(a):No wlasnie przypomnialo mi sie, ze dzis sobota. I mialam pytac gdzie dzis wygral Korek :loveu: fakt :) u Korka to nie jest niespodzianka, że wygrał tylko gdzie :) :) :) następnym razem napiszę tylko (np.) "dziś Portugalia" :) Quote
deeelf Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 zgodnie z wczorajszym moim postem piszę - dziś Hiszpania a dokładniej Badajoz :):) I dosk., CACIB, BOS, BOB :) Quote
PANGEA Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dobrze, ze jutro poniedzielek :evil_lol: Gratulacje dla Korka:multi: A powiedzcie mi w tajemnicy. Korek jest jedynym dogiem w Hiszpani?? :eviltong: Quote
Recommended Posts