Sylvia_76 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Cloudy']Wilhelm Rohrkaste (przez o umlaut) Zawsze występuje w parze z asystentem (byliśmy już u tego tandemu w Neumunster). Sędziują praktycznie obydwaj - asystent ma duży wpływ na decyzję sędziego - a nazywa się Siegfried Masuch (hodowca dogów - Vom Finowtal)... interesujące :roll: [quote name='Cloudy']Jednak nie mamy Zw. Berlina, nie dali za CACIB :cool1: Jak to? to za co dawali? Quote
Cloudy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Sylvia_76 napisał(a):interesujące :roll: Jak to? to za co dawali? A kto ich tam wie :eviltong: W każdym razie nie ma informującej o tym karty (rok temu, kiedy miał mł. Zw. Berlina - karta była). Z tego co wiem, również bł. suka z CACIBem takiej karty nie otrzymała... :shake: Quote
PANGEA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Cloudy napisał(a):Meldunek szyfrowany z Berlina: niestety nic...:cool1: A wyzel z Polski, ktory wygral grupe?? Cloudy napisał(a):A kto ich tam wie :eviltong: W każdym razie nie ma informującej o tym karty (rok temu, kiedy miał mł. Zw. Berlina - karta była). Z tego co wiem, również bł. suka z CACIBem takiej karty nie otrzymała... :shake: A co jest napisane w katalogu?? Bo oni chyba niezawsze daja te kartki Quote
Sylvia_76 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 PANGEA napisał(a):A wyzel z Polski, ktory wygral grupe?? hahahaha!!! Pangea, Ty Sherlocku Holmesie :) Quote
Cloudy Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 PANGEA napisał(a):A wyzel z Polski, ktory wygral grupe?? No ja niestety nie miałam czasu biegać po wyżłach :placz: Ale dobrze, że Ty znalazłaś ;) Quote
Cloudy Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 PANGEA napisał(a): A co jest napisane w katalogu?? Bo oni chyba niezawsze daja te kartki Dokładnie, już doczytałam : według uznania sędziego :eviltong:. Więc nie ma kartki = nie ma Zwycięstwa. Jeszcze dopytam Franki, co one mają :cool3: Quote
Sylvia_76 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Dzięki dziewczyny raz jeszcze! (niestety wyżeł jest psem myśliwskim :( więc nas to nie dotyczy) Quote
Kamila Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Korko fotki jak zwykle piekne :loveu: Ja to bym mogla na niego patrzec i patrzec i nigdy nie mam dosc :eviltong: A gdzie taki iglasty lasek macie fajny? :cool3: Quote
Sylvia_76 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 kamila-dog napisał(a):Korko fotki jak zwykle piekne :loveu: Ja to bym mogla na niego patrzec i patrzec i nigdy nie mam dosc :eviltong: A gdzie taki iglasty lasek macie fajny? :cool3: Dziękuję :) Lasek rośnie sobie przy działce naszej hodowczyni. Quote
Ajronowa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Sylvia_76 napisał(a):Dziękuję :) Lasek rośnie sobie przy działce naszej hodowczyni. Tak własnie myslalam ;) Wspaniale miejsce, ta polana:) "moooje" tereny, hihi :) Quote
Sylvia_76 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Ajronowa napisał(a):Tak własnie myslalam ;) Wspaniale miejsce, ta polana:) "moooje" tereny, hihi :) Miała być nasza ta polana :) ale od tej na którą się ostatecznie zdecydowaliśmy mamy 15 minut autem do Agi, więc też dość blisko :) Quote
Ajronowa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Sylvia_76 napisał(a):Miała być nasza ta polana :) ale od tej na którą się ostatecznie zdecydowaliśmy mamy 15 minut autem do Agi, więc też dość blisko :) My mamy działke 4 w głąb od ME :) a mieszkamy na piechote jakies 5 minut, hehe:lol: Zagłebie dogowe sie robi widze:) Quote
Sylvia_76 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Dostaliśmy dziś nieoficjalną wiadomość, która nas bardzo ucieszyła :) (bo "wszystko się może zdaaaarzyyyyyć" - w dogach jak w piosence Lipnickiej :) ) Oficjalnie pochwalę się już wkrótce :evil_lol: Quote
czarna_hancza Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 tylko nie mow ze.... :evil_lol: powiedz ze zle mysle... :eviltong: Quote
Sylvia_76 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='czarna_hancza']tylko nie mow ze.... :evil_lol: powiedz ze zle mysle... :eviltong: Źle myślisz :) A serio - nie mam pojecia, poczekajmy jeszcze trochę i wtedy będziesz mogła sama to zweryfikować :) P.S. Chciałam tyko dodać, że nasi przyjaciele Kasia i Marcin "Madziorki" są teraz w Celje na Słowenii, dziś na CACIBie: Di Maggio ME - I dosk, CAC, CACIB, BOB Gianicolo ME (Bluś) - I dosk, CJC, ukończył Mł. Ch. Słowenii :multi: Quote
PANGEA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Cloudy napisał(a):Dokładnie, już doczytałam : według uznania sędziego :eviltong:. Więc nie ma kartki = nie ma Zwycięstwa. Jeszcze dopytam Franki, co one mają :cool3: To straszne :placz: i ciut zlosliwe :mad:bo jak mam wrazenie zaden polski pies nie ma tej karteczki. Sylvia_76 napisał(a):hahahaha!!! Pangea, Ty Sherlocku Holmesie :) Nonono, co za tytul mi sie trafil Cloudy napisał(a):No ja niestety nie miałam czasu biegać po wyżłach :placz: Ale dobrze, że Ty znalazłaś ;) Ja tez nie biegalam, bo nie bylam :evil_lol:. Czytam sobie tylka wateczek o wystawie w Berlinie ;) Quote
Sylvia_76 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='halbina'] Dziewczyny, zerknijcie... proszę! Dzięki, Halbina, że wkleiłaś tą wiadomość. Quote
Sylvia_76 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 jedziemy niedaleko nad morze :lol: a na razie obraz "Piękna i Bestia" Quote
kwiatek82 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jakie superowe zdjęcie :) Sylwia trzymam kciuki za wycieczke nad morze :) Korek ma taka sama zabawkę jak będzie miała nasza Unka (my mamy żółtą) Quote
halbina Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 FOTA EXTRA!!! Piękna i bestia... całusy dla Bestii... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 halbina napisał(a):FOTA EXTRA!!! Piękna i bestia... całusy dla Bestii... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję za całusy :) "Piękna" (a właściwie piękny) śpi :) KWIATEK - witaj na Dogo!!! Quote
Sylvia_76 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 ciekawe... wakacyjny wyjazd nad morze, ktory budzi tyle emocji :cool1: Ci, którzy żywią obawy widać coś mają na sumieniu :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts