Sylvia_76 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 simbik napisał(a):Jak wrażenia po Słowenii :lol:? Przymierzamy się do jakiejś wystawy w tamtej okolicy i ciekawa jestem jak odebraliście te tereny o tej porze roku ? Słowenia jest piękna, zielona, czysta. Drogi - marzenie. Ludzie o takim temperamencie, otawrtości i wrażliwości, jakie uwielbiam. Hotel w którym zwierzęta naprawdę były milie widziane. Wystawa, jesli pominąć koszmarny bałagan organizacyjny, ilość osób i psów zdecydowanie przekraczającą możliwości hal i spóźnienia - cudna. Mieliśmy przyjemność byc oceniani przez Panów: Joao Vasco Pocasa (Portugalia), Andreasa Korozsa (Węgry) - w zamian za M-me Labrousse (szkoda...) i Fabrizio la Rocca (Włochy). Przywieźliśmy trzy CACe i jednego CACIBa. Zwłaszcza ten ostatni sprawił nam ogromną radość, gdyż w stawce CACIBowej staneły psy: MERLIN vom Hollenstein EROS-N del Bianello BOREE-ATOS D'Iskandar ORTHO from Valvasor's Land CESARE-A del'Elsa i EL CORAZON Modry Efekt. Gdy włoski sędzia po przebiegnięciu dwóch kółek pokazał zwycięstwo Korka miałam łzy w oczach. Wygranie w takiej stawce, przy takim sędzim... To było niesamowicie emocjonujące :) Zaprzyjaźniliśmy się z trzema hodowlami, z którymi planujemy spotkania na wystawach :) Było fantastycznie!!! Świecący oczami Korek w Lublianie: Quote
Sylvia_76 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 jo-jo napisał(a):Haaaaaaaaalo, Dzień Dobry !:diabloti: Dzień dobry, dzień dobry :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Sylvia_76 napisał(a):Gdy włoski sędzia po przebiegnięciu dwóch kółek pokazał zwycięstwo Korka miałam łzy w oczach. Wygranie w takiej stawce, przy takim sędzim... To było niesamowicie emocjonujące :) Ehh, te łzy :placz::loveu: Jeszcze raz GRATULUJE :calus: Sylvia_76 napisał(a):Dzień dobry, dzień dobry :evil_lol: Takie coś jak S czeka :mad: Quote
Sylvia_76 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Karolina, specjalnie dla Ciebie ( i nie tylko) opowieść pt. "Dwa wariatki" :loveu: Za górami (nie, to nie ten kierunek), za lasami (ooo, lepiej), w pewnym domku: którego pilnował wystawowy kaczor - dzięcioł :evil_lol: mieszkały sobie dwa pięknopsy Pewnego dnia jeden z nich rzekł do drugiego: "Lalka, chodź pobiegać! Nuuudzę się! No, chodź!" ... i pognały... czasem hamując i rozmawiając w trakcie Zagryzały się na stojąco i w parterze: Nawet takie miny nie robiły na Nuce wrażenia co zresztą widać na załączonym obrazku :lol: Po powrocie do domku i zmolestowaniu losowo wybranego Dużego :evil_lol: diabełki zamieniały się na powrót w aniołki i zasypiały :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Anea - to masz jeszcze dwa :) "Całusek" "Czym się różni pies od suki" Ups! jeszcze nie ma 22.00 :evil_lol: Quote
halbina Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 GRATULUJEMY!!! A zdjęcia fantastyczne! Więcej fotek!!! Quote
Klaudia :-) Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 genialne fotki:-) śliczne Korkowe wariacje Quote
moon_light Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Sylvia_76 napisał(a): Mieliśmy przyjemność byc oceniani przez Panów: Joao Vasco Pocasa (Portugalia), Andreasa Korozsa (Węgry) - w zamian za M-me Labrousse (szkoda...) i Fabrizio la Rocca (Włochy). Gartulacje !!:multi: Szkoda Mme Labrousse, ciekawe jak by się jej teraz spodobał korek. ..bo to chyba ona dała mu bisa dzieciowego na klubie ? Quote
asher Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 http://i024.radikal.ru/0801/9f/415a8390e2f4.jpg Buahahaha :lol: Ja bym jeszcze prosiła o fotkę zmolestowanego Dużego w chwilę po zmolestowaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zwycięstw gratuluję, chatki zazdroszczę :loveu: Quote
simbik Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Gratuluję wyników, szczególnie tego CACIBa :laola:, bo to prawdziwy Sukces przez duże S :lol:. Fotki śliczne, aż zatęskniłam za plażą ... ale na nią to musimy jeszcze poczekać :roll:. A masz może jakieś fotki BOREE-ATOS D'Iskandar ? Quote
Sylvia_76 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Klaudia, Halbina - dziękuję :) Moon - dziękuję :) Bardzo jestem ciekawa opinii M-me na temat Korka. Z tego co zdążyłam zaobserwować - bardzo ceni sobie elegancję u psa. Dlatego postaramy się "upolować" ją na jakiejś wystawie. Tak, to ona dała Korkowi BIS szczeniąt klubu. Asher - tych fotek nie pokażę!!! Zabanowaliby nas!!! :evil_lol: Chatka jest do wynajęcia (za śmieszne pieniądze), 20 km od morza. Największym jej plusem jest kominek i ogrodzony teren (ok. 1200m. - co, sprawdziliśmy, nadaje się do elementarnego zmęczenia dwóch potworów przed pójściem na dłuuugi spacer) :) Simbik - strasznie się cieszę z tego CACIBa!!! Fotki robiła moja znajoma, pewnie ma coś Atosa (i całej CACIBowej stawki). Sprawdzę czy mi już przesłała i wyślę Ci na maila. Quote
jo-jo Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Sylvia_76 napisał(a):Simbik - strasznie się cieszę z tego CACIBa!!! Fotki robiła moja znajoma, pewnie ma coś Atosa (i całej CACIBowej stawki). Sprawdzę czy mi już przesłała i wyślę Ci na maila. Jest ATOS w tych fotkach jest, uwielbiam tego psa :loveu: Ale jeszcze bardziej uwielbiam tego : Quote
Cloudy Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A Atosika możnaby wstawić gdzieś na przykład tu?? Strasznie ciekawi mnie, jak rośnie! Bardzo proszę... :oops: Koraska też już dawno nie zdarzyło mi się spotkać, za rzadko bywacie w Polsce! :cool1: Gratulacje za Słowenię !! Świetna lekcja poglądowa przed 22 :) Quote
jo-jo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cloudy napisał(a):A Atosika możnaby wstawić gdzieś na przykład tu?? Strasznie ciekawi mnie, jak rośnie! Nie stety fotki ze Słowenii robione były przez jedną ze znajomych hodowczyń i na publikacje na forach nie wyraziła zgody, za to masz na stronce Iskandarów nowe fotki Atosa :) Cloudy napisał(a):Koraska też już dawno nie zdarzyło mi się spotkać, za rzadko bywacie w Polsce! :cool1: Za jakiś czas będzie można go spotkać jeszcze raz, prawdopodobnie ostatni na polskim ringu. Quote
czarna_hancza Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jakto ostatni??:crazyeye: Sylwia...nie zartuj!!! W takim razie prosze sie pokazac gdzies na poludniu polski!!!! :evil_lol: DOMAGAM sie!!! :mad: ;) Quote
Sylvia_76 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Czarna Hańcza - Korka możesz zobaczyć u nas, gdzie zawsze jesteś mile widziana. Quote
Sylvia_76 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 jo-jo napisał(a):Sylwuś czytaliście nowe opisy? :razz: Zaraz usiądziemy :) Na razie mamy "mały" rozgardiasz w domu... Quote
Cloudy Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jo-jo napisał(a):Nie stety fotki ze Słowenii robione były przez jedną ze znajomych hodowczyń i na publikacje na forach nie wyraziła zgody, za to masz na stronce Iskandarów nowe fotki Atosa :) Dzięki, już lecę! :lol: jo-jo napisał(a): Za jakiś czas będzie można go spotkać jeszcze raz, prawdopodobnie ostatni na polskim ringu. Czemu? :-( Szkoda by było... Jeśli nie dla osiągnięć, to chociaż czasem dla fanów! :cool3: Quote
czarna_hancza Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sylvia_76 napisał(a):Czarna Hańcza - Korka możesz zobaczyć u nas, gdzie zawsze jesteś mile widziana. Dzieki kochana... :calus: Mam nadzieje ze kiedys bedzie mi dane zawitac do stolicy ;) Poki co...musze zadowolic sie fotkami :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Dwa Korki solo: (kocham wyraz pyszczka mojego Potwora na tym zdjęciu :loveu: jest taki... szczenięcy :lol:) w duecie (czyli luz - blues, urlop i nicnierobienie): i trio: Quote
halbina Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Piękni jesteście... wszyscy troje... ale najpiękniejszy Korek!!! :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='halbina']Piękni jesteście... wszyscy troje... ale najpiękniejszy Korek!!! :evil_lol: :lol: bardzo często to słyszę :cool3: Właściwie zdumiona byłabym, gdyby ktoś uwazał inaczej :evil_lol: Quote
Cloudy Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Pięęękna pozowana plażowa ! Aparaty lubią Korka wybitnie :loveu: Pies powinien być na każdej rodzinnej fotce - jak rodzina, to w komplecie! ;) Quote
Recommended Posts