Sylvia_76 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Pangea - miód lejesz na moje serce :loveu: Powoli przygotowujemy się do wyjazdu na kolejną wystawę :) Tym razem spróbujemy przetrwać w Bośni :) ( i koniec z "egzotyką" w tym roku :placz: ) Quote
jo-jo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Sylvia_76 napisał(a):( i koniec z "egzotyką" w tym roku :placz: ) Jak koniec? :crazyeye: Quote
Sylvia_76 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 jo-jo napisał(a):Jak koniec? :crazyeye: w zasadzie masz rację - jeszcze "egozotyczna" Austria, "egzotyczna" Litwa, "egzotyczna" Chorwacja i Rumunia :) i pewnie jeszcze coś :) Quote
halbina Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Wy to sobie wojażujecie... ho ho ho... Quote
czarna_hancza Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 z takim Koraskiem to grzech nie podrozowac :loveu: Buziole jak zwykle od białej :cool3: ps...chyba niepotrzebnie wchodzilam na ta galerie...umre tu z zachwytu :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 jest krajem przepięknym, z zachwycającą przyrodą, aczkolwiek piętno wojny wciąż jest widoczne. Ludzie są uroczy, ciepli i przyjaźni. I wierzcie mi, naprawdę łatwo sie z nimi dogadać :lol: (Duzy przymierzał się kiedyś do filologii serbskochorwackiej - więc kłapał naokoło z kim sie dało). Tam naprawdę lubią psy i to widać wszędzie: policja na granicy, pan celnik, ludzie w barze, dzieci... ciagle słyszelismy: mozno pogladit? Wystawa była w małym przygranicznym, mieście Bosanska Gradiska - niektórzy by rzekli, ze to egzotyczne miejsce - a tu w stawce dogów niespodzianka same włoskie psy. W zasadzie z tymi miłymi Włochami jestesmy za pan brat, a ze sporo z nich wybiera się na klub Austriacki i potem do Rygi i Poznania poumawialiśmy się na kolacje i oblewania sukcesów (pytanie tylko czyich :razz:). Pozdrawiamy naszych Polską Ekipę z Dogomanii, jak widać wystawa oddalona 1000 kilometrów to dla naszych Rodaków "tuż za rogiem". I ta muzyka, która jest wszechobecna. Zresztą posłuchajcie ulubionego nagrania Korka (słuchał go przez 1200km:cool3:: http://www.youtube.com/watch?v=WwN0fq-0pqc Zdjęcia bedą wkrótce. Quote
simbik Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [SIZE="6"]Gratulujemy pierwszego dorosłego championatu :klacz::klacz::klacz: Quote
Ostatni Samuraj Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Gratulacje przeogromne :loveu: Quote
halbina Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 nie mogło być inaczej... :evil_lol: GRATULACJE! Quote
Sylvia_76 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Korkosmok w Bośni (fot. forumowa Beza) Quote
halbina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no to sobie pozwdychamy: ach! ach! och! och! wspaniale się prezentuje! :loveu::loveu::loveu: Quote
Sylvia_76 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Halbina - dziękuję bardzo :) Quote
jo-jo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 to tym razem ja wstawię Koreczkową fotę (jedną z tryliona...) Quote
Sylvia_76 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Klaudiuś - dziękuję, złapanie momentu zaklinania kotelta na talerzu Dużego przez Potwora - wyjątkowo udane :) Quote
Sylvia_76 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Korkosmok w swojej klasie był 3 na 4 psy. Zaszczytne medalowe i przedostatnie zarazem miejsce w klasie sędzia międzynarodowy uzasadnił: brakiem siły (???) w tylnich nogach oraz luźnymi przednimi łapami i brakiem stopu :cool3: Quote
Klaudia :-) Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Sylwia mam fotki Korka z klubówki,wstawie w najbliższym czasie,śliczny psiak Quote
halbina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Korkosmok w swojej klasie był 3 na 4 psy. Zaszczytne medalowe i przedostatnie zarazem miejsce w klasie sędzia międzynarodowy uzasadnił: brakiem siły (???) w tylnich nogach oraz luźnymi przednimi łapami i brakiem stopu :cool3: No to na siłownię z Kroeczkiem... i niech buduje odpowiednie mięśnie! I więcej kotletów niech zjada koniecznie!!! ;) :p Quote
Nugatika Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ale i tak gratulacje dla Korka!! :) gdzie mozna zobaczyc jakies zdjecia i wyniki z klubówki? Quote
asher Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jakim brakiem stopu? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Na fotkach stop, jak byk :crazyeye: Quote
Sylvia_76 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 asher napisał(a):Jakim brakiem stopu? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Na fotkach stop, jak byk :crazyeye: Bo do fotek to ja mu przyklejam, a na wystawy nie :) Quote
Sylvia_76 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Nugatika napisał(a):ale i tak gratulacje dla Korka!! :) gdzie mozna zobaczyc jakies zdjecia i wyniki z klubówki? Na molosach :) http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=8195&page=56 wyniki też gdzieś tam, z tym, że El Corazon jest III dosk., a nie bdb :) Quote
halbina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 a co to jest, co Korkosmok na pewno ma, a śedzia tego nie widział?...:oops: Quote
Sylvia_76 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 halbina napisał(a):a co to jest, co Korkosmok na pewno ma, a śedzia tego nie widział?...:oops: Halbina, ja Ci mogę napisać, co Korkosmok na pewno ma, ale czego sędzia nie widział... nie mam pojęcia... :) P.S. Mogę Ci też napisać, czego Korkosmok na pewno nie ma :) a co sędzia zobaczył :) Quote
Recommended Posts