Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pangea - miód lejesz na moje serce :loveu:

Powoli przygotowujemy się do wyjazdu na kolejną wystawę :)
Tym razem spróbujemy przetrwać w Bośni :)

( i koniec z "egzotyką" w tym roku :placz: )

Posted

jest krajem przepięknym, z zachwycającą przyrodą, aczkolwiek piętno wojny wciąż jest widoczne.

Ludzie są uroczy, ciepli i przyjaźni. I wierzcie mi, naprawdę łatwo sie z nimi dogadać :lol: (Duzy przymierzał się kiedyś do filologii serbskochorwackiej - więc kłapał naokoło z kim sie dało).

Tam naprawdę lubią psy i to widać wszędzie: policja na granicy, pan celnik, ludzie w barze, dzieci... ciagle słyszelismy: mozno pogladit?

Wystawa była w małym przygranicznym, mieście Bosanska Gradiska - niektórzy by rzekli, ze to egzotyczne miejsce - a tu w stawce dogów niespodzianka same włoskie psy.

W zasadzie z tymi miłymi Włochami jestesmy za pan brat, a ze sporo z nich wybiera się na klub Austriacki i potem do Rygi i Poznania poumawialiśmy się na kolacje i oblewania sukcesów (pytanie tylko czyich :razz:).

Pozdrawiamy naszych Polską Ekipę z Dogomanii, jak widać wystawa oddalona 1000 kilometrów to dla naszych Rodaków "tuż za rogiem".

I ta muzyka, która jest wszechobecna.

Zresztą posłuchajcie ulubionego nagrania Korka (słuchał go przez 1200km:cool3::

http://www.youtube.com/watch?v=WwN0fq-0pqc

Zdjęcia bedą wkrótce.

Posted

Korkosmok w swojej klasie był 3 na 4 psy.

Zaszczytne medalowe i przedostatnie zarazem miejsce w klasie sędzia międzynarodowy uzasadnił: brakiem siły (???) w tylnich nogach oraz luźnymi przednimi łapami i brakiem stopu :cool3:

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Korkosmok w swojej klasie był 3 na 4 psy.

Zaszczytne medalowe i przedostatnie zarazem miejsce w klasie sędzia międzynarodowy uzasadnił: brakiem siły (???) w tylnich nogach oraz luźnymi przednimi łapami i brakiem stopu :cool3:

No to na siłownię z Kroeczkiem... i niech buduje odpowiednie mięśnie! I więcej kotletów niech zjada koniecznie!!! ;) :p

Posted

halbina napisał(a):
a co to jest, co Korkosmok na pewno ma, a śedzia tego nie widział?...:oops:

Halbina, ja Ci mogę napisać, co Korkosmok na pewno ma, ale czego sędzia nie widział... nie mam pojęcia... :)

P.S. Mogę Ci też napisać, czego Korkosmok na pewno nie ma :) a co sędzia zobaczył :)