jo-jo Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 :Wunga - Palanga Dzień Numero UNO: I dosk, CAJC, Naj.Junior :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wunga po trzy dniowym Maratonie na Litwie: 3 x CAJC, 3 x Naj.Junior, II miejsce na BOB'ie - Klub Młodzieżowy Zwycięzca Klubu Litwy 2007 Młodzieżowy Champion Litwy Młodzieżowy Baltic Champion :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
MEGNUM Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Kochani wielkie gratulacje.:thumbs: A dla Korka przesyłam wirtualne MNIAM!!! Quote
anovi Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 :multi: :multi: :multi: GRATULACJE !!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: zdjęcia prosimy :evil_lol: :eviltong: Quote
Ania-shira Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Czekamy na fotki wspaniałego Korka A to ode mnie dla dzielnego i Pięknego Korka Quote
simbik Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A ja czekam z gratulacjami :mad: ;) , na jakieś fajne foteczki i relacje z zagranicznych wojaży ... bo coś tu ostatnio Sylwii nie widać :lol: . Quote
martusia7377 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Tak się akurat składa, że poznałam p.Sylwię i Korka na wystawie w Sopocie. Mam kilka fotek: Quote
Ania-shira Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 o wchodzę i widzę bardzo fajne fotki Korka :multi: :loveu: Quote
olcha Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Sylwia widziałam Cię nad morzem :oops: stał koło was tłum fotografów to już nie chciałam przeszkadzać :oops: Mam nadzieję, że w końcu poznam Korka bo z bliska jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :loveu: p.s. liczę na łagodny wymiar kary...:oops: Quote
halbina Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gratulujemy i pozdrawiamy! Podziwialiśmy fotki na Molosach... :eviltong: Quote
Sylvia_76 Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Pozdrawiamy z nad morza, a tym razem z Zachodniopomorskiego. W ciszy i głuszy pól i łąk Korek z bliska oglada wołowinę, cielęcine i drób . Jak Nasze Słoneczko na poważnie zacznie kojarzyć co oglada to nas Gospodarze ani chybi ciupasem stąd wysiudają :shake: . Tylko Duży narzeka, ze do najbliższego kiosku z prasą i papierosami jest 5 kilometrów. Przynajmniej Korkosmok spaceruje 10 kilometrów dziennie:cool1: Quote
Sylvia_76 Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Olcha, :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ... do zobaczenia nad morzem Quote
olcha Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Olcha, :mad: ... do zobaczenia nad morzem :placz: Nad morzem będę pewnie dopiero w maju przyszłego roku :placz: Co wy się tak przemieszczacie? W Karwii straszny tłum nie? Ja z Tequilą nie mogłam przejść nie zauważona :cool1: Podejrzewam, że Ty z Korkiem tym bardziej :lol: Quote
Sylvia_76 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 jestesmy, zyjemy :) Droga była koszmarna, ale jesteśmy dumni bo przejechalismy bez strat przez burzę-gigant i nie zapłacilismy po drodze ani jednego mandatu!!! Zatem blans wakacyjno / wystawowy wyglada tak: - mandaty za prędkość - 3 - obtarcia i wgniecenia naszego samochodu - 3 (z czego na parkingu - 3 :cool1: ) - championatów - 2: Litwa i Kraje Nadbałtyckie Idziemy spać. Duży zaznacza, ze najpierw jeść :cool3: Quote
Ania-shira Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 O fajne że wróciliście duże czochry dla Korka dzielny z niego pies :multi: Quote
simbik Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale piratujecie na drogach :evil_lol: ...my takie aniołki :roll:, tylko auto skasowane na amen :eviltong: (ale 20tys km przejechało :cool3: ). Quote
Sylvia_76 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Mam trochę czasu, więc po kolei: Ania - shira -dzięki za przypakowanie mojego Potwora na zdjęciach. Zwłaszcza na pierwszym jest takim Korkowym Pudzianem :lol: :lol: :lol: Pokazalam mu fotki, wzął je sobie do serca i podczas pobytu na wsi zdecydowanie starał się poprawić masę mięsniową, hihihihi :) Martusia - dzięki za fotki! Olcha - już pisałam. Następnym razem masz bęcki :) Simbik - hihihihihihi... i kto to mówi :) Policjanci chyba się na mnie uwzięli... :angryy: Od kilku dni jeżdżę najbardziej przepisowo na świecie - nie mogę za wyczerpanie limitu punktów mieć ograniczenia w jeżdżeniu za granicę :) Na wszelki wypadek teraz, do Austrii, zatrudnimy zawodowego kierowcę. I jeszcze raz - gratulacje! Zazdroszczę zwłaszcza nominacji do Crufta, dla nas to nieosiągalne (uszy). Buuuu... Zauważyłam też, że zapomnieliśmy się pochwalić - Korkosmok w Sopocie rozpoczął Interchampionat! :) Niedługo fotki z wakacji :) Quote
Sylvia_76 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Kilka nie wstawionych wcześniej pyszczków Korka 14 miesiącznego: ... i nie tylko pyszczków: "opalam się" ... a także... hmmmm... fotki ukazujące w pełni temperament i charakter Korkosmoka (wiem, że takie zdjęcia da się zrobić każdemu psu, Korek jednak spędza czas na urlopie głównie w taki sposób :) to jego normalne pozycje :) ) dla dociekliwych: nie, on nie stoi tylnimi lapami na ziemi :) Red Bull doda ci skrzydeł :) Przedstawiam Państwu Młodzieżowego Championa Polski, Węgier, Białorusi, Litwy, Łotwy, Estonii, Krajów Nadbałtyckich i dwukrotnego Mł. Zw. Klubu Doga :) Poza ringiem wystawowym wygląda tak: :) Quote
Nugatika Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 haahah :D i tak jest boski! :) pogratulowac tylu sukcesów :) Quote
niunia32 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ależ on jest piekny :) mina na ostatniej fotce de best :) hihi Quote
Klaudia :-) Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 gratulujemy ślicznego i utytułowanego psiaka Quote
idabo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Uwielbiam go:loveu: ...nie mogę się doczekać aż wreszcie uda nam się spotkać i naocznie zobaczę jak Korasek przypakował na wakacjach :) tylko żeby nie złamał serca Charlince....:evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 idabo napisał(a):Uwielbiam go:loveu: ...nie mogę się doczekać aż wreszcie uda nam się spotkać i naocznie zobaczę jak Korasek przypakował na wakacjach :) tylko żeby nie złamał serca Charlince....:evil_lol: Bardzo mamy ochotę na wspolny spacerek, tyle, że jutro w nocy wybywamy do Austrii (Insbruck)... Odezwę się na kom. jak wrócimy. Prosimy o kciuki!!! Klaudia, Niunia, Nugatika - dziękujemy :) Jutro postaram się wrzucić coś aktualnego :) Quote
Recommended Posts