Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wunga po trzy dniowym Maratonie na Litwie:

3 x CAJC, 3 x Naj.Junior,
II miejsce na BOB'ie - Klub
Młodzieżowy Zwycięzca Klubu Litwy 2007
Młodzieżowy Champion Litwy
Młodzieżowy Baltic Champion

:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

Sylwia widziałam Cię nad morzem :oops: stał koło was tłum fotografów to już nie chciałam przeszkadzać :oops:

Mam nadzieję, że w końcu poznam Korka bo z bliska jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :loveu:

p.s. liczę na łagodny wymiar kary...:oops:

Posted

Pozdrawiamy z nad morza,

a tym razem z Zachodniopomorskiego. W ciszy i głuszy pól i łąk Korek z bliska oglada wołowinę, cielęcine i drób .

Jak Nasze Słoneczko na poważnie zacznie kojarzyć co oglada to nas Gospodarze ani chybi ciupasem stąd wysiudają :shake: .

Tylko Duży narzeka, ze do najbliższego kiosku z prasą i papierosami jest 5 kilometrów.

Przynajmniej Korkosmok spaceruje 10 kilometrów dziennie:cool1:

Posted

Olcha,

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

... do zobaczenia nad morzem

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Olcha,

:mad:

... do zobaczenia nad morzem

:placz: Nad morzem będę pewnie dopiero w maju przyszłego roku :placz: Co wy się tak przemieszczacie? W Karwii straszny tłum nie? Ja z Tequilą nie mogłam przejść nie zauważona :cool1: Podejrzewam, że Ty z Korkiem tym bardziej :lol:

Posted

jestesmy, zyjemy :)

Droga była koszmarna, ale jesteśmy dumni bo przejechalismy bez strat przez burzę-gigant i nie zapłacilismy po drodze ani jednego mandatu!!!

Zatem blans wakacyjno / wystawowy wyglada tak:

- mandaty za prędkość - 3

- obtarcia i wgniecenia naszego samochodu - 3 (z czego na parkingu - 3 :cool1: )

- championatów - 2: Litwa i Kraje Nadbałtyckie

Idziemy spać. Duży zaznacza, ze najpierw jeść :cool3:

Posted

Mam trochę czasu, więc po kolei:

Ania - shira -dzięki za przypakowanie mojego Potwora na zdjęciach. Zwłaszcza na pierwszym jest takim Korkowym Pudzianem :lol: :lol: :lol: Pokazalam mu fotki, wzął je sobie do serca i podczas pobytu na wsi zdecydowanie starał się poprawić masę mięsniową, hihihihi :)

Martusia - dzięki za fotki!

Olcha - już pisałam. Następnym razem masz bęcki :)

Simbik - hihihihihihi... i kto to mówi :) Policjanci chyba się na mnie uwzięli... :angryy:
Od kilku dni jeżdżę najbardziej przepisowo na świecie - nie mogę za wyczerpanie limitu punktów mieć ograniczenia w jeżdżeniu za granicę :)
Na wszelki wypadek teraz, do Austrii, zatrudnimy zawodowego kierowcę.
I jeszcze raz - gratulacje! Zazdroszczę zwłaszcza nominacji do Crufta, dla nas to nieosiągalne (uszy). Buuuu...

Zauważyłam też, że zapomnieliśmy się pochwalić - Korkosmok w Sopocie rozpoczął Interchampionat! :)

Niedługo fotki z wakacji :)

Posted

Kilka nie wstawionych wcześniej pyszczków Korka 14 miesiącznego:

... i nie tylko pyszczków:

"opalam się"

... a także... hmmmm... fotki ukazujące w pełni temperament i charakter Korkosmoka (wiem, że takie zdjęcia da się zrobić każdemu psu, Korek jednak spędza czas na urlopie głównie w taki sposób :) to jego normalne pozycje :) )

dla dociekliwych: nie, on nie stoi tylnimi lapami na ziemi :) Red Bull doda ci skrzydeł :)

Przedstawiam Państwu Młodzieżowego Championa Polski, Węgier, Białorusi, Litwy, Łotwy, Estonii, Krajów Nadbałtyckich i dwukrotnego Mł. Zw. Klubu Doga :) Poza ringiem wystawowym wygląda tak: :)

Posted

Uwielbiam go:loveu: ...nie mogę się doczekać aż wreszcie uda nam się spotkać i naocznie zobaczę jak Korasek przypakował na wakacjach :) tylko żeby nie złamał serca Charlince....:evil_lol:

Posted

idabo napisał(a):
Uwielbiam go:loveu: ...nie mogę się doczekać aż wreszcie uda nam się spotkać i naocznie zobaczę jak Korasek przypakował na wakacjach :) tylko żeby nie złamał serca Charlince....:evil_lol:

Bardzo mamy ochotę na wspolny spacerek, tyle, że jutro w nocy wybywamy do Austrii (Insbruck)...
Odezwę się na kom. jak wrócimy.
Prosimy o kciuki!!!

Klaudia, Niunia, Nugatika - dziękujemy :)

Jutro postaram się wrzucić coś aktualnego :)