Sylvia_76 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Draka - dziękujemy, ale naprawdę jeśli usłyszysz więcej o tym klubie - zmienisz zdanie. To nie był sukces. Sukcesem jest wygrać klasę, albo przegrać z honorem z pięknym psem. Samo życie... Quote
simbik Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Draka - dziękujemy, ale naprawdę jeśli usłyszysz więcej o tym klubie - zmienisz zdanie. To nie był sukces. Sukcesem jest wygrać klasę, albo przegrać z honorem z pięknym psem. Samo życie... A ja i tak gratuluje odwagi, że tam pojechaliście :lol: ... a z tego co rozumiem to tam jest ten sam klimat co w Czechach :shake: , cóż samo życie... Quote
Sylvia_76 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 simbik napisał(a):A ja i tak gratuluje odwagi, że tam pojechaliście :lol: Na szczęście nie musiałam prowadzić auta :) Gdyby tak miało być - nie odważyłabym się na pewno :) Quote
jo-jo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja tym razem donosze z Estonii, Korek CAJC, Naj.Junior i BOB!!! a do tego Młodzieżowy Champion Estonii :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ania-shira Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Koruś Ty jednak jesteś boski :loveu: :multi: GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
simbik Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='jo-jo']Ja tym razem donosze z Estonii, Korek CAJC, Naj.Junior i BOB!!! a do tego Młodzieżowy Champion Estonii :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [SIZE="6"]Wieeelkie Gratulacje :cool2: :cool2: :cool2: i to w taki orginalny dzień :lol: , potrójnie siódemkowy 07.07.07. Quote
Nugatika Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 o kurde :D Korku przesliczny ogromne gratulacje! :-) Quote
Sylvia_76 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Żyjemy :razz: Ale ta Estonia jest fajna i ladna. I mili ludzie. I jakie mandaty :diabloti: Korek poznał "koleżankę" w Estonii (uuuuuuuh, działo się...) Jak jej Właściciele prześlą nam zdjęcia to pokażemy - jak zwykle po 23 Póki co Korek przekuwa zdobyty Championat na wołowinę. Quote
anovi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='jo-jo']Ja tym razem donosze z Estonii, Korek CAJC, Naj.Junior i BOB!!! a do tego Młodzieżowy Champion Estonii :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: WIELKIE GRATULACJE !!! :lol: :multi::multi: Quote
jo-jo Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ja to ciągle donosze ;-) Korek na dzisiejszej wystawie w Mińsku: I dosk, CAJC, Naj.Junior, BOB!!!!!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
simbik Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 jo-jo napisał(a):Ja to ciągle donosze ;-) Korek na dzisiejszej wystawie w Mińsku: I dosk, CAJC, Naj.Junior, BOB!!!!!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [SIZE="5"]Wieeelgachne Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
akard Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Mały czarny Bravooooo:multi: Duzi ale macie cud dumę!!!!!Gratuluję:) Quote
jo-jo Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Korek : Młodzieżowym Championem Białorusii !!!!!!!!!!!!!!!!! I na dokładkę Naj.Junior w Rasie ! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Kochani Wielkie Gratulacje Jeszcze Raz!!! :calus: Quote
Sylvia_76 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Dziękujemy za wsparcie i miłe sms-y :) Meldujemy się z powrotem po pobycie w oazie czasu minionego. Trzeba mieć mocne nerwy aby pojechac na Białoruś - Bogu dzięki ze Duży gada po rusku jak tubylec :crazyeye: , bo byłoby kiepsko. Jojuś - jesteś cudownym donosicielem dobrych wieści :) i fantastycznym Menedżerem :) BOB sobotni jest dla nas wyjątkowo cenny :) Wygraliśmy go z cudną arlekinką (Now Or Never Baia Azurra x Rimmi De la Grisonniere) i psem z Monti Keraton, który nas powalił na kolana - zresztą nie tylko nas - zobaczcie jakie ma tytuły: Champion of Russia; LT Ch., Champion of RCF, BLR Ch. 3xCACIB, 3xRCACIB, 15xCAC; 2xCC, R.CAC; 2xLT CAC; 16xCW; Anw.Dt.Ch.VDH; 4xBOB, 6xBOS, BIG-2, BIG-3, BISB-2, Winner of LT dogs club "Apolonas"-2006, European winner dog show-2006, open cl., excellent-2; Bundessieger in Dortmund-2006, ch.cl., excellent-1; Jahrhudert-Siegerschau in Dortmund-2006, ch.cl., excellent-2 do których dodał jeszcze jednego BOBa (on wygrał w niedzielę :) ) i 2 CACIBY :). Ostrzegamy amatorów Białorusi: - kolejki na granicy, - kontrola na granicy, - drogówka i mandaty, - wydzielono 1 (jeden!) hotel dla cudzoziemców z psami - 100 EURO /noc - cena 1 (jednej) wystawy - 75 EURO - jazda po ulicach - Besson by na tej podstawie zrobił TAXI 5 - ... + inne śmieszne i straszne rzeczy. Ale ludzie sa super. No i psy (najlepsze co włoskie jest na Wschodzie) pozdrawiamy EL CORAZON EXTREME TEAM Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 No to jeszcze raz się powtórzę :roll: [SIZE="6"]GRAAAATULACJE :laola: My się raczej na Białoruś nie skusimy :eviltong: ,.... tak samo jak na Rosję. Szczególnie po twoich relacjach. Choć ekstremalne wyprawy lubimy :siara: ...mamy w tym roku jeszcze jedną taką w planach :evil_lol: . Quote
jo-jo Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='simbik']No to jeszcze raz się powtórzę :roll: GRAAAATULACJE :laola: My się raczej na Białoruś nie skusimy :eviltong: ,.... tak samo jak na Rosję. Szczególnie po twoich relacjach. Choć ekstremalne wyprawy lubimy :siara: ...mamy w tym roku jeszcze jedną taką w planach :evil_lol: . Plus jeszce ta ew. w listopadzie, o ile nas weźmiecie :razz: :lol: Sylwuś, weź Ty skypa odpal, bo telefon Ci znów padł :shake: Quote
Ania-shira Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 GRATULACJE DLA KORKUSIA :multi: :multi: Buziaki od Ani a Ajki i niech żyje wspaniały Korkuś który tak świetnie sobie na wystawach radzi :multi: :lol: Quote
idabo Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Miałam nadzieję, że uda mi się osobiście pogratulować, ale niestety... A zatem GRATULUJĘ Z CAEGO SERCA[SIZE=2], które Korek zdobył już dawno:cool3: jest pięknym dogiem co tylko potwierdzają wszystkie zdobywane tytuly!! :laola: :laola: :cunao: :cunao: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Sylvia_76 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='simbik'] My się raczej na Białoruś nie skusimy :eviltong: ,.... tak samo jak na Rosję. . Do Rosji niestety jedziemy - w nastepnym roku europejska jest w Moskwie. Ukochany już zapowiedział, że wybierają się tam z Korkiem :) Po pierwsze: Moskwa, po drugie: europejska :) Mam do wyboru - albo puścić ich samych i umrzeć z nerwów, albo pojechać z nimi :) Wybieram chyba to drugie... Quote
PANGEA Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Do Rosji niestety jedziemy - w nastepnym roku europejska jest w Moskwie. Ukochany już zapowiedział, że wybierają się tam z Korkiem :) Po pierwsze: Moskwa, po drugie: europejska :) Mam do wyboru - albo puścić ich samych i umrzeć z nerwów, albo pojechać z nimi :) Wybieram chyba to drugie... Moskwa jest super i wcale nie straszna. Przecwiczone zostalo w tym roku z lutym. Zazdraszczam wycieczki juz teraz. No i gratuluje sukcesow!!:multi: Quote
simbik Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Sylvia_76']Do Rosji niestety jedziemy - w nastepnym roku europejska jest w Moskwie. Ukochany już zapowiedział, że wybierają się tam z Korkiem :) Po pierwsze: Moskwa, po drugie: europejska :) Mam do wyboru - albo puścić ich samych i umrzeć z nerwów, albo pojechać z nimi :) Wybieram chyba to drugie... Ale Europejska jest za rok w Budapeszcie :razz: http://www.eurodogshow2008.hu/ i też się chcemy wybrać :lol: Quote
Sylvia_76 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='simbik']Ale Europejska jest za rok w Budapeszcie :razz: http://www.eurodogshow2008.hu/ i też się chcemy wybrać :lol: No to źle nas poinformowano - TZ własnie stwierdził, że to nie przeszkodzi mu w tej wyprawie :) Do Budapesztu oczywiście jedziemy!!! Kocham tamtejsze wystawy (mimo potwornego bajzlu :) ) i mentalność Węgrów :) Pangea - fajnie było? :) W lutym tam chyba cholernie zimno... Cóż... wyglada na to, że bez względu na to, co bedę mówić i tak tam pojedziemy :) Na Białoruś przyjechala hodowczyni z Nowosybirska :) To jest dopiero wyczyn - 4500km w jedną stronę :) Quote
PANGEA Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Sylvia_76 napisał(a):No to źle nas poinformowano - TZ własnie stwierdził, że to nie przeszkodzi mu w tej wyprawie :) Do Budapesztu oczywiście jedziemy!!! Kocham tamtejsze wystawy (mimo potwornego bajzlu :) ) Pangea - fajnie było? :) W lutym tam chyba cholernie zimno... Cóż... wyglada na to, że bez względu na to, co bedę mówić i tak tam pojedziemy :) Na Białoruś przyjechala hodowczyni z Nowosybirska :) To jest dopiero wyczyn - 4500km w jedną stronę :) W lutym jest "Eurazja", to wystawa dajaca ch Rosji i ch Federacji Rosyjskiej no i nominacje na Crufta. Dokladnie to sa dwie wystawy w sobote i w niedziele. A w tym roku bylo -26 stopni:eviltong: Podobno bylo rewelacyjnie:p Quote
Sylvia_76 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='PANGEA']W lutym jest "Eurazja", to wystawa dajaca ch Rosji i ch Federacji Rosyjskiej no i nominacje na Crufta. Dokladnie to sa dwie wystawy w sobote i w niedziele. A w tym roku bylo -26 stopni:eviltong: Podobno bylo rewelacyjnie:p No kochana, wiesz jak zachęcić, hihihihihihihi :) Jedziemy na 100% :) Quote
Recommended Posts