Sylvia_76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Bardzo, bardzo dziękujemy wszystkim gratulującym!!! :loveu: To nasze pierwsze złoto (bo szczeniakowe się nie liczy... nie dawali medali :) ) :) Wieczorem postaram sie wkleić jakieś zdjecia :) Quote
niunia32 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Sylwia ogromne gratulacje dla Was!! wyglaszcz Korka!!! pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Sylvia_76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Zdjęcia jutro :) padam dziś na przysłowiowy pysk (oczywiście psi ;) )... Na razie tylko Korkosmok uzupełnił swój "pamiętnik" http://www.elcorazon.republika.pl/aktualnosci.html Quote
simbik Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 MEGNUM, czy mogę podkraść zdjęcie z mojim Tofisiem :roll: ? Quote
MEGNUM Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='simbik']MEGNUM, czy mogę podkraść zdjęcie z mojim Tofisiem :roll: ? Kasiu oczywiście, ze możesz. Przez te prace na dogomanii wywala moje posty. Ale na molosach wstawiłam wszystkie zdjęcia, jest tam jeszcze jakieś Tofisia. Quote
Sylvia_76 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Megnum - dziękuję za fotki!!! Czy będę mogła je ukraść na stronę Korkosmoka? :) Quote
MEGNUM Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jasne. Zawsze i wszędzie mozecie dziewczyny "kraść" fotki robione przeze mnie. Mam tylko taką prośbę, że jeśli będziecie je ububliczniać w necie to podpiszcie je proszę (np. fot.MEGNUM). Nastepnym razem sama je podpiszę, zeby odzczędzić Wam roboty:lol: Miło mi, że się fotki podobają. Aha , a gdyby jakaś sie nie podobała to piszcie na prv, od razu zdejmę. Quote
akard Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Gratulki wielgaśne :multi: :multi: :multi: :multi: Jesteście wielcy!!!!DZiubaski!!! Quote
Sylvia_76 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Oli, dziękuję :) Dostałam dziś wieczór fotki od Coludy!!! Cudne są :loveu: Dziękuję baaardzo!!! Oto one: Quote
Cloudy Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Tadadamm! Pierwsza nominacja na NPW (Najmilszą Parę Wystawy), hehe: El Corazon & Sylwia! Nominacja druga: El Corazon Poszukujący Sylwii :): Zupełnie niespodziewanie zwyciężają: El Corazon i Sylwia!! Proooszę Państwa, cóż za radość :) ;) Quote
Sylvia_76 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Cloudy - dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Zwłaszcza za to ostatnie :) Ten uśmiech jest z powodu wygranej Cairuta :loveu: To od niego zaczęło się moje marzenie o czarnym dogu :) Możesz przesłać mi te zdjęcia na maila w normalnym rozmiarze? Chciałabym je sobie powiększyć... Quote
Cloudy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Cloudy - dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Zwłaszcza za to ostatnie :) Ten uśmiech jest z powodu wygranej Cairuta :loveu: To od niego zaczęło się moje marzenie o czarnym dogu :) Możesz przesłać mi te zdjęcia na maila w normalnym rozmiarze? Chciałabym je sobie powiększyć... Korek też się pięknie śmieje - bo On wie, że kiedyś będzie taki jak starszy brat Cairo :lol::lol: Już wysyłam! Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dobrze, że tylko jedno pokazuje język... :evil_lol: Quote
halbina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 My bierzemy udział w wystawach plenerowych... :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Niestety nie mamy kartki, ale... Korkosmok (Wielki Specjalista od Kurczaków Wielkanocnych i innych potraw) oraz Duzi życzą by nadchodzące Święta pozwoliły Nam Wszystkim odnależć ciepło i radość tak potrzebne na codzień [SIZE=2]PS. Były dwa Zające, ale... mniam, mniam, ... Korkosmok Quote
jo-jo Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kochani! Tęczowych Pisanek Na stole pyszności Mokrego Dyngusa I wspaniałych gości Niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy! Quote
Nugatika Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 a my chcemy slicznemu Korkowi zyczyc wspaniałych świąt - Kasia z Nugatem :) Quote
Sylvia_76 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Mamy kartkę!!! Klaudiuś, dziękujemy!!! WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Quote
akard Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hej, jak sie ma kaczuszka:evil_lol: Czy Korasek z Wielkimi da się zaprosić na jakieś wspólne bieganko?? Quote
Sylvia_76 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='akard']Hej, jak sie ma kaczuszka:evil_lol: Czy Korasek z Wielkimi da się zaprosić na jakieś wspólne bieganko?? Kaczuszki od jakiegoś czasu nie widać... ojej... coś musiało się jej przytrafić... :roll: Wspólne bieganko zawsze - zdzwonimy się ;) Przed świętami byliśmy z pewną przepiękną błękitką i jej właścicielami Karoliną i Jackiem na spacerku w Kampinosie. Jacek zrobił mnóstwo przepięknych fotek. To moja ulubiona: Quote
moon_light Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Sylvia_76 napisał(a): Przed świętami byliśmy z pewną przepiękną błękitką i jej właścicielami Karoliną i Jackiem na spacerku w Kampinosie. Jacek zrobił mnóstwo przepięknych fotek. To moja ulubiona: hah, to z tyłu to cień korka ?;) Jezeli macie MNÓSTWO fotek to czekamy czekaaaamy :cool3: Quote
Recommended Posts