anea Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 No to GRATULEJĘ !!!!! :D szkoda ze nie widziałam Was na żywo... a teraz czekam na zdjęcia :) Quote
MEGNUM Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wielkie Gratulacje:thumbs: Też czekam na zdjęcia z niecierpliwością:p Quote
akard Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Gratulacje dla Najsłodszego Dożego CHŁOPAKA:loveu: znam i dla Jego cudownych opiekunów:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: . Buziaki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 http://img19.imageshack.us/img19/2493/korekgina4vg5.jpg Zobaczyłam tą fotke :o Jest świetna :loveu: Dożki niesamowite :loveu: Quote
Cloudy Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Korek pokazał się bardzo ładnie! Sylwia, tym razem (chyba?) mam co najmniej 1 ładne zdjęcie, chociaż podejrzewam, (sądząc po wszystkich głosach wołających dziś zza ringu "Korek!") że Korkosmok był najczęściej fotografowanym dogiem wystawy...:lol: A ja jak zwykle mam z Satiną zdjęcia z obciętymi łapami :placz: A tak fajnie stała.... Quote
Sylvia_76 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dziękujemy wszystkim ślicznie!! Od trzech godzin przeglądam zdjecia :) Jutro powinnam coś wstawić ;) Cloudy - mam kilka fotek na których jesteś. część całkiem, całkiem :) (mogę spokojnie się chwalić, bo robili moi znajomi, nie ja :) ja taka zdolna nie jestem :)) - zajrzyj jutro, to sama ocenisz :) Quote
WinterGirl Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 tulasy dla Korkosmoka, nie ząrzyliśmy się pożegnać.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
simbik Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [SIZE="5"]Wielkie gratulacje dla Koreczka :klacz: :klacz: :klacz: .. Szkoda że nie zdąrzyłyśmy pogadać :shake: i dać chwilę pobawić się chłopakom (mieli na to wielką ochotę :evil_lol:). Jak w końcu ruszyłam na poszukiwania Ciebie to już was nie znalazłam. Może się kiedyś wreszcie do tej Wa-wy zbiorę :roll: . Quote
Sylvia_76 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 "łapa w łapę (ups! nogę)" "manewry na zakęcie" za chwilkę inne dogi :) Quote
Sylvia_76 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Imageshack mi muli, więc teraz z Fotosika. Quote
simbik Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dziękuję za fotki Tofika:Rose: , bo już się zmartwiłam że nikt nas w obiektywie nie złapał :lol: . Quote
Sylvia_76 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 simbik napisał(a):Dziękuję za fotki Tofika:Rose: , bo już się zmartwiłam że nikt nas w obiektywie nie złapał :lol: . Jeszcze z pewnością jakieś są :) Mam jescze do przejrzenia ok. 300 zdjęć :) P.S. Jeśli ktoś chciałby zabrać sobie fotki na stronę, prosze o kontakt :) Przekażemy kontakt do ich autorów. Quote
niunia32 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Sylvia_76 gratulacje dla Korka! ciesze sie ze mogłam Ciebie poznac i zobaczyc Korka na zdjeciach!!! pieknie sie prezentowal!!!! :brawo: fotki super!!!! Quote
PIKA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Sylvia_76'] Korkosmok - II doskonały :cool1: Gratulacje dla mojego ulubionego młodziana :multi: Quote
Sylvia_76 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 halbina napisał(a):Gratulujemy, ale dlaczego II?... :mad: Ponieważ I był śliczny Dark Side of the Moon Giant's Causeway. Możemy tylko napisać, że obiecujemy poprawę :) :) :) Quote
halbina Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No... ja myślę! Ale grunt, że I miejsce zajął dog! DOGI GÓRĄ! :evil_lol: Quote
Cloudy Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Sylvia_76']Imageshack mi muli, więc teraz z Fotosika. Sylwia, BOMBA!! A ja już tak się martwiłam, ze nikt się nami nie zainteresował........ Ten pyszczuś - Rewelacja! Z fotografami skontaktuję się jak wrócę na stałe łącze, czyli jutro wieczór :) Sprawilaś mi masę radości :multi: Aaaaale mam minyyyy :oops: :lol: Quote
anea Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No dobrze....ale gdzie reszta zdjec :( Na molosach juz nie wstawiaja (szkoda słow) na watku wystawy juz wszystkie obejzałam... tylko Twoje zostały ;) Quote
PIKA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 anea napisał(a): Na molosach juz nie wstawiaja (szkoda słow) A Czemu? :crazyeye: NIe mają, czy jakiś zakaz? :roll: Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Śliczny Korkosmok a jak pięknie się prezentował:loveu: A tro ty go wystawiałaś???(nie czytałam zbyt szczegółowo zalegółości więc jeśli pisałaś to przepraszam) Quote
Sylvia_76 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Wystawiać Korkosmoka? Ja? Obawiam się że moje emocje byłyby jeszcze zbyt silne :roll: Korkosmok był w Katowicach w doskonałych rękach Pangei (dziękuję za:painting: ). Piękna para, prawda? Quote
Recommended Posts