Sylvia_76 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 oj... rana po pogryzieniu wczoraj się zaczerwieniła, dziś napuchła dość mocno - znów jesteśmy na antybiotyku... Jakiś stan zapalny... Biedny Mały... A śnieg jest fantastyczny: można podrzucać go do góry łapą a potem łapać paszczą, można w niego dmuchać (nachyla się i dmucha w puch - bosko to wygląda), można po nim hasać (Korkosmok odkrył, że jest Hasiorem :) ), można się ślizgać na lodzie ;) W niedzielę wieczorem wyjeżdżamy na dwa tygodnie do Szklarskiej :) Hasior będzie mógł poszaleć :) Quote
Sylvia_76 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Kilka dni przed pierwszymi urodzinami :) Przesylamy pozdrowienia ze Szklarskiej :) Quote
Sylvia_76 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 I dwie fotki z dzisiaj :) (Korkosmok zobaczyl bokserkę) i moje ulubione: :loveu: :loveu: :loveu: W ciągu najbliższych dni postaram się wkleić fotki psa latajacego, psa chodzącego na dwóch lapach, psa grającego w pilkę ręczną, psa zahipnotyzowanego, etc :) Quote
simbik Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Hej, hej :lol: Wróciliscie, fajne śnieżne foteczki...czekam na jeszcze :cool3: . Quote
Sylvia_76 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 simbik napisał(a):Hej, hej :lol: Wróciliscie, fajne śnieżne foteczki...czekam na jeszcze :cool3: . do końca tygodnia jesteśmy w Szklarskiej, a tu z netem bywa jednak różnie (bezprzewodowy, który powinien być wszędzie, więc zasem nie ma go nigdzie :) ), więc nie obiecuję fotek na bank... Quote
simbik Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 To czekam cierpliwie :lol: i do zobaczenia w Katowicach, ale będziemy miały tłok na ringu :roll: . W sobotę w Bydgoszczy zobaczę część naszej konkurencji to zdam relację :lol: . Quote
Sylvia_76 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 simbik napisał(a):To czekam cierpliwie :lol: i do zobaczenia w Katowicach, ale będziemy miały tłok na ringu :roll: . W sobotę w Bydgoszczy zobaczę część naszej konkurencji to zdam relację :lol: . no to ja też czekam cierpliwie :) na relację :) (i fotki!!! zwlaszcza czarnej mlodzieży :) ) Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Halo Halo Halo!! Czy ja tu musze Was dopadać? :roll: Oszuści wstrętni, internetu nie macie? Nie ładnie :mad: Chyba znowu się obrazimy :shake: P.S (gdzie portrecik Korka??) Quote
anea Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 zakochałam sie po raz kolejny :) Z niecierpliwościa czekam na nowe zdjęcia ;) Quote
Sylvia_76 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Klaudiuś, ogólnie jest tak, że tu jest internet (tak przynajmniej twierdzą panie w recepcji :) ), czasem tylko go nie ma :) a ostatnio dzialo się tak często. Dziś jest :) Portrecik Korkosmoka c.d.n. Quote
diabelkowa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 sliczny!!!! ale czemu on ma obciete uszy? Quote
anea Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Mozliwe ze dlatego ze wspaniale z cietym uszkiem wygląda... ;) Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Sylvia_76']Klaudiuś, ogólnie jest tak, że tu jest internet (tak przynajmniej twierdzą panie w recepcji :) ), czasem tylko go nie ma :) a ostatnio dzialo się tak często. Dziś jest :) Portrecik Korkosmoka c.d.n. No niech Ci bedzie :cool3: Ja poprosze więcej fotek moje czarnego smoka :loveu: :evil_lol: Bo te co mi ost wysłałaś znam już na pamięć :evil_lol: :evil_lol: P.S Obiecywałam i zrobiłam tą moją stronkę na nowwo :razz: Quote
simbik Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Artystyczna fotka - podoba mi się :lol: , a ile śniegu tam macie u nas już dawno łyso. Quote
Sylvia_76 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 "Stany nieważkości" :) "Czarny koń" Quote
Sylvia_76 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 "czarna pantera" "czarny koń" "najwyższy" Quote
Sylvia_76 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 "Rozwiany fafel" :) "Korkosmok i Szrenica" Quote
simbik Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Sylvia_76']Szczeniątko na "psacerze" Jeszcze raz się powtórzę, ale muszę - śliczny jest chłopak :loveu: . Oj ciężko nam bedzie z taką konkurencją na ringu, mam nadzieję że chociaż kilka wystaw nam dacie wygrać :lol:...bo aktualnie mam załamkę jak te zdjęcia oglądam. Oj ciężko będzie, ciężko... Quote
anovi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć Sylwuś :) Tak na sekundkę tu zerk i co mi się trafia ? Fotogaleryjka Koreczka :D Ładne fotki udało się Wam zrobić, a Korek ślicznie wyrósł :) Pozdrowionka wielkie od łaciatej i czarnej :) i buziole w fafole :D Quote
jo-jo Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Z serca płyną te życzenia: W datę Twego urodzenia Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, Uśmiech stale miej na buzi, Niech się spełni, o czym marzysz! Niech Ci towarzyszy zgoda Wieczna, tak jak Twa uroda. Dni w radości niech Ci płyną, życzy Ci z serca wujek Jojek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anea Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 WSZYSTKEIGO NAJ!!! DALSZYCH SUKCESÓW NA WYSTAWACH WIELU LAT WESOŁYCH ZABAW :loveu: Quote
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wszystkiego naj naj naj Korkosmoku :loveu: Quote
Recommended Posts