jo-jo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Żyjemy chodź nie wiem czy Sylwuś też :evil_lol: Tak więc 11-12 w niedziele myśle że się podtrzymuje ;-) Simbik dacie nadal rade wstać i dojechać taaki kawał drogi? Quote
simbik Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ja kurs do Wa-wy uważam raczej za "rzut beretem";) , spokojnie damy radę:lol: na 11-12. Quote
jo-jo Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 simbik napisał(a):Ja kurs do Wa-wy uważam raczej za "rzut beretem";) , spokojnie damy radę:lol: na 11-12. Super ;-) Mam nadzieje że pogoda dopisze, a przedewszystkim że nie będzie tego wiatru:shake: Quote
simbik Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 jo-jo napisał(a):Super ;-) Mam nadzieje że pogoda dopisze, a przedewszystkim że nie będzie tego wiatru:shake: Też mam taką nadzieję, szczególnie żeby go nie było na trasie. Jednak My twardzi zawodnicy i pogoda nas nie wystraszy :lol: . Quote
Sylvia_76 Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):I jak tam pogoda u was?? Hmmm... taka, ze psa by nie wypuścił... Byliśmy dziś na Polach. Byłoby cudnie, gdyby nie koszmarna mżawka :diabloti: Quote
anea Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a masz moze jakies zdjecia???... bo je przez cale zamieszanie z Toska zrobilam tylko 2 i to średnie :( Chyba Toski spotkania z dogami na razie ogranicze tylko do Korka :) Quote
simbik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Czyżby jakiś strajk :razz: :evil_lol: . My jutro przyjeżdżamy :lol: i mam prośbę o tel.komórkowy na PW jakbym się zgubiła w Wa-wie ;) , bo Jojkowej nie mogę złapać. Quote
anea Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ja oficjalnie wnoszę o duuuzą ilość zdjec z jutrzejszego spotkania :) Quote
Sylvia_76 Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 anea napisał(a):a masz moze jakies zdjecia???... bo je przez cale zamieszanie z Toska zrobilam tylko 2 i to średnie :( Chyba Toski spotkania z dogami na razie ogranicze tylko do Korka :) Anea - lejesz miód na moje serce :) Powoli dochodzimy do momentu, gdy inne małe pieski zaczynają się Potwora bardzo bać. Gdy szlismy np. dziś do Was (już na Polach) podeszła do nas dziewczyna z miłą sunieczką na smyczy (małą - rozmiarowo, nie wiekowo) i sunia przed samym nosem Korka zaczęła kłapać zębami ze strachu mimo tego, że Potwór przyjamował aby ją ośmielić klasyczną postawę "baw się ze mną" (przypadnięcie na przednie łapy, pupa na górze). Tak jest coraz częściej. A duze pieski zazwyczaj mijają nas z właścicielami szerokim łukiem (taka tendencja jest przynajmneij w Centrum - nie wiem, czy wynika to z tego, że to ma ułatwiać psiarzom poruszanie się na chodnikach, czy własciciele nie ufaja swoim psom). Kontakty z innymi psiakami coraz bardziej nam się ograniczają... :-( Nie mam zdjęć - przez tą cholerną mżawkę zapomniałam, ze mam aparat... :angryy: Quote
Sylvia_76 Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 simbik napisał(a):Czyżby jakiś strajk :razz: :evil_lol: . My jutro przyjeżdżamy :lol: i mam prośbę o tel.komórkowy na PW jakbym się zgubiła w Wa-wie ;) , bo Jojkowej nie mogę złapać. Jeśli będzie padać - strajkujemy. Dziś przemokliśmy do suchej nitki :angryy: Już wysyłam swój nr Quote
jo-jo Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Sylwuś a teraz gdzie Wy się podziewacie? :shake: Ja to u szczniątek ugrzęzłam poprostu ;-) Quote
anea Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Anea - lejesz miód na moje serce :) Powoli dochodzimy do momentu, gdy inne małe pieski zaczynają się Potwora bardzo bać. Gdy szlismy np. dziś do Was (już na Polach) podeszła do nas dziewczyna z miłą sunieczką na smyczy (małą - rozmiarowo, nie wiekowo) i sunia przed samym nosem Korka zaczęła kłapać zębami ze strachu mimo tego, że Potwór przyjamował aby ją ośmielić klasyczną postawę "baw się ze mną" (przypadnięcie na przednie łapy, pupa na górze). Tak jest coraz częściej. A duze pieski zazwyczaj mijają nas z właścicielami szerokim łukiem (taka tendencja jest przynajmneij w Centrum - nie wiem, czy wynika to z tego, że to ma ułatwiać psiarzom poruszanie się na chodnikach, czy własciciele nie ufaja swoim psom). Kontakty z innymi psiakami coraz bardziej nam się ograniczają... :-( Nie mam zdjęć - przez tą cholerną mżawkę zapomniałam, ze mam aparat... :angryy: chłopak rośnie - i na miejscu tych maluchów tez bym sie bała :) Mimo wszystko mam nadzieje ze Tośka nadal Korka lubi, tylko dziś była za bardzo przestrasznona zeby sie bawic :) Quote
simbik Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Jeśli będzie padać - strajkujemy. Dziś przemokliśmy do suchej nitki :angryy: Już wysyłam swój nr Po rozmowie z Klaudią i dłuższych przemyśleniach własnych tzn. mojich i Igora :roll: , chyba rzeczywiście wybierzemy się do Was przy jakiejś bardziej sprzyjającej aurze. Suszenie psów w warunkach "polowych", przed drogą powrotną do domu mi sie średnio uśmiecha...a i malca nie chciałabym na takie atrakcje narażać, bo by się nam jeszcze jakieś choróbsko przypałętało. Teraz w Łodzi niby pogoda w miarę ale trudno przewidzieć czy za te dwie godziny w Wa-wie tak będzie. Może za tydzień się poprawi a właściwie bardziej ustabilizuje pogoda :lol: . Quote
PIKA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 simbik napisał(a): Może za tydzień się poprawi a właściwie bardziej ustabilizuje pogoda :lol: . za tydzień ma być snieg :diabloti: podobno :roll: Quote
simbik Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 PIKA napisał(a):za tydzień ma być snieg :diabloti: podobno :roll: Niech i będzie śnieg, byle by się na łeb nie lało :evil_lol: . Quote
jo-jo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 PIKA napisał(a):za tydzień ma być snieg :diabloti: podobno :roll: Ale najlepsza zabawa i tak jest na śniegu :diabloti: :evil_lol: Quote
anea Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Korki jak dogowisko odwołane to ja z Tośka bede kolo połódnia na polach... jak byscie byli zainteresowani to masz mój numer :) Mam nadzieje ze znajomego Korka nie bedzie si ebac.. Oczywiscie zaprosznie ogólne :) Quote
Sylvia_76 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 anea napisał(a):Korki jak dogowisko odwołane to ja z Tośka bede kolo połódnia na polach... jak byscie byli zainteresowani to masz mój numer :) Mam nadzieje ze znajomego Korka nie bedzie si ebac.. Oczywiscie zaprosznie ogólne :) Za późno przeczytałam... :-( Quote
simbik Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No i masz babo placek... się wypogodziło - pogoda nieprzewidywalna :shake: . Quote
PIKA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 simbik napisał(a):No i masz babo placek... się wypogodziło - pogoda nieprzewidywalna :shake: . nooo w Wawce bylo ślicznie :multi: zaczeło padac kiele 17,00 :evil_lol: Quote
anea Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Za późno przeczytałam... :-( __________________ Miałam Ci wysłać smsa ale przyznam sie szczerze że zapomniałam :( a pogoda dopisała wiec i psiaków do zabawy było sporo :) mam nadzieje ze sie jakos niedlug zobaczymy... Quote
anea Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 hej :) U Was znowu pusto i cicho :( Co tam słychac?? Jak chłopak reaguje na śnieg?? Bo u mnie nawet stara Puńka troche na śniegu pochasała :) Quote
Recommended Posts