jo-jo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Własnie sobie o tym dogowisku przypomniałam :hmmmm: Quote
Sylvia_76 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Simbik - w lutym na pewno siedzimy w domu. Poczekamy aż wszystko pięknie się zarośnie. Pika - jak fajnie, że wpadłaś!!! Mam straszną ochotę wybrać się z Potworem i go porządnie wybiegać - tyle tylko, że jeśli Klaudia i Mrs. Simbik zastrajkują - to ja proponuję wtedy spotkanie na Polach Mokotowskich (i Tobie i mnie - zwłaszcza, ze ja z Potworem będę się tłuc metrem - bliżej niż na Kabaty) :) Mam nadzieję na to, że pojawi się też Anea z sunieczką - wybiegiwaczem :) Pika - jak tam przygotowania w domu do pojawienia się nowego, dozego domownika? :) Korkosmok czuje się już świetnie - goi się na nim, jak na psie :) Teraz tylko czekamy, aż zejdą sińce od uderzenia i wszystko ładnie zarośnie sierścią :) Aaaa... chyba trochę urósł... :roll: i zmężniał :roll: Zresztą - same zobaczycie w niedzielę :) Głupol jednak wciaż ten sam :) Quote
jo-jo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Mimo tego że nadal jestem na Ciebie obrażona hihi(foch:evil_lol:) To nie strajkuje co do spacerów, musiałabym być umierająco chora żeby nie przyjść, w sobote jade do chrześniaków Koronek, a w niedziele rano ide na pole na dogowisko :mad: Quote
simbik Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Też sobie wypraszam strajkowanie :mad: , o której na Kabatach:lol: ? Quote
Sylvia_76 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='jo-jo']Mimo tego że nadal jestem na Ciebie obrażona hihi(foch:evil_lol:) To nie strajkuje co do spacerów, musiałabym być umierająco chora żeby nie przyjść, w sobote jade do chrześniaków Koronek, a w niedziele rano ide na pole na dogowisko :mad: A za co obraziła się na nas (na mnie) nasza ulubiona właścicielka pięknego płaszczaka :) ? Przecież my wszyscy Cię uwielbiamy! A serio - o której robimy zbiórkę w niedzielę? :) Quote
akard Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A o nas widze, ze wszyscy pamietali, nej ladnie Quote
anea Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A o mnie pamiętali :) - dzięki Sylwia - oczywiscie ze sie wybieram, a opróc psicy jeszcze kogos moze zabiore... :) Quote
Gaudi Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Hej. :) Dawno nas nie było na dogomanii (mieliśmy trochę klopotów z psim zdrówkiem), ale widzę, że Korkosmok ma się dobrze i cały czas taki piękny. :) Sylwia - chyba was widziałam w poniedz na Rondzie ONZ...? Jeśli to bylaś ty, to muszę Ci powiedzieć, że Korek pięknie chodzi przy nodze, wyglądaliście naprawdę super i żałuję, że tak szybko zniknęliście mi z oczu. :( My też się wybieramy na szkolenie - na razie Gaudi jest bardzo grzeczny, ale chciałabym, żeby tak było cały czas. Quote
Sylvia_76 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Gaudi napisał(a):Hej. :) Dawno nas nie było na dogomanii (mieliśmy trochę klopotów z psim zdrówkiem), ale widzę, że Korkosmok ma się dobrze i cały czas taki piękny. :) Sylwia - chyba was widziałam w poniedz na Rondzie ONZ...? Jeśli to bylaś ty, to muszę Ci powiedzieć, że Korek pięknie chodzi przy nodze, wyglądaliście naprawdę super i żałuję, że tak szybko zniknęliście mi z oczu. :( My też się wybieramy na szkolenie - na razie Gaudi jest bardzo grzeczny, ale chciałabym, żeby tak było cały czas. Jeśli to było między godz. 11 a 14 - to my :) Szliśmy na szkolenie (albo z niego wracaliśmy :) ) Korkosmok to dobre dziecko i jeśli w pobliżu nie ma rozproszeń pt. inny pies, listek, który spada pod łapy, ptak itp - jest naprawdę grzeczny :) Na psich spotkaniach budzi się jednak w nim Demon :) Oli - zapomniałam, ze Wy z Bonziem już możecie spacerkować :) Będziecie w niedzielę??? :multi: Quote
akard Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Sylvia_76 napisał(a): Oli - zapomniałam, ze Wy z Bonziem już możecie spacerkować :) Będziecie w niedzielę??? :multi: Jakies szczegoly???:loveu: Quote
akard Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Bo ja niedziele mam...:placz: :placz: :placz: :placz: OPERKA jedzie Quote
PIKA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Sylwuś ja do Was zaglądam w miarę regularnie ;) Moja sucz ma 7 lat więc nie zawsze chce jej się biegac :evil_lol: i chcialam uprzedzic, ze ona nie zawsze jest mila do psów, szczególnie do tych co jej podskakują :evil_lol: ale krzywdy nie robi :lol: Z dogami się dogaduje, nie lubi tylko, jak takie stado dogów po niej przebiegnie :evil_lol: Ale licze na to, ze się już nauczyla, ze nie nalezy odpoczywać i lezec na trasie dogowych przelotów :evil_lol: Simbik bierzesz Opke? :razz: Może być ciekawie :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='simbik']Też sobie wypraszam strajkowanie :mad: , o której na Kabatach:lol: ? No to tak jak gadałysmy między 11 a 12 ??:cool3: [quote name='Sylvia_76']A za co obraziła się na nas (na mnie) nasza ulubiona właścicielka pięknego płaszczaka :) ? Przecież my wszyscy Cię uwielbiamy! A obraziłam się za nie odzywanie się do nas!! [quote name='PIKA']Sylwuś ja do Was zaglądam w miarę regularnie ;) Moja sucz ma 7 lat więc nie zawsze chce jej się biegac :evil_lol: i chcialam uprzedzic, ze ona nie zawsze jest mila do psów, szczególnie do tych co jej podskakują :evil_lol: ale krzywdy nie robi :lol: Z dogami się dogaduje, nie lubi tylko, jak takie stado dogów po niej przebiegnie :evil_lol: Ale licze na to, ze się już nauczyla, ze nie nalezy odpoczywać i lezec na trasie dogowych przelotów :evil_lol: Moja ulubiona Sabula :loveu: najpiękniejszy DługoWłosy dog na świecie, a to że nie lubi biegać, cóż znam ten ból :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 jo-jo napisał(a):No to tak jak gadałysmy między 11 a 12 ??:cool3: matko to o ktorej ja musze wstać? :crazyeye: I to w niedzielę :placz::evil_lol: Klaudia a ja dzisiaj gdzieś jadę :eviltong: I coś zobacze :eviltong: i pewnie fotki pocykam :eviltong: Quote
Sylvia_76 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Jojuś - do nikogo się teraz nie odzywamy. cała uwaga skupiona była na Potworze i pracy. Wszystkich będę niedługo pięknie przepraszać - dajcie mi jeszcze z tydzień i ze wszystkim zdążę :) Pika - hihihihihi... no to ja też się domyślam gdzie jedziesz, kogo odwiedzisz i ufocisz :) Quote
anea Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 poniewaz temat spacerku jest tu omawiany to wkleje z molosów To napisał/napisała DEEELF (nie znam chyba wiec nie odpowiadam, po za tym ja na spacerek tak "na przyczepke" sie wybieram wiec nie będe bez pytania nikogo zapraszac:) ) W weekend chciałabym się wybrać z Nutką na przyzwoity spacerek. czy ktoś chciałby się z nami umówić w Warszawie, miejsce do ustalenia Quote
jo-jo Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 PIKA napisał(a):matko to o ktorej ja musze wstać? :crazyeye: I to w niedzielę :placz::evil_lol: Klaudia a ja dzisiaj gdzieś jadę :eviltong: I coś zobacze :eviltong: i pewnie fotki pocykam :eviltong: A jedź sobie :eviltong: Ja i tak dopiero w sobotę jadę, niech Monia ode mnie odpocznie :razz: :roll: Quote
Sylvia_76 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 jo-jo napisał(a):A jedź sobie :eviltong: Ja i tak dopiero w sobotę jadę, niech Monia ode mnie odpocznie :razz: :roll: hihihihihihihi... Muszę wpisać się na listę Koronkową ;) ale najpierw mam do złożenia zaległą wizytę u Olimpii :) Jojuś, Vielgosh wysłał Ci priva na Molosach :) Ma prośbę i uznał, że nikt inny mu w tym nie pomoże tak, jak Ty :) Quote
PIKA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a ja wrócilam i się zakochalam :loveu: we wszystkich :oops: Quote
akard Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Sylvia_76 napisał(a):hihihihihihihi... Muszę wpisać się na listę Koronkową ;) ale najpierw mam do złożenia zaległą wizytę u Olimpii :) Hihihihi....to jak z ta sobata...moze zapakujesz mi kilka rzeczy do plecaczka??? Quote
simbik Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='PIKA']Sylwuś Simbik bierzesz Opke? :razz: Może być ciekawie :evil_lol: Zabieram :lol: , jak będzie za bardzo rozrabiać to posiedzi w samochodzie, ale ostatnio jest bardzo grzeczna. Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 simbik napisał(a):Zabieram :lol: , jak będzie za bardzo rozrabiać to posiedzi w samochodzie, ale ostatnio jest bardzo grzeczna. buhaha :lol: ciekawe gdzie ja zamkne swoja :evil_lol: na stacji metra nie da rady :evil_lol: Moze nam się dziewczyny nie zlapią :evil_lol: jak Opka grzeczna jest :razz: Saba grzecznych pieskow nie "zjada" :evil_lol: Quote
anea Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Widzę że towarzystwo będzie doborowe :) Jestescie w stanie dziś określić o której dokładnie si espotykamy??? Quote
jo-jo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Sylvia_76 napisał(a):hihihihihihihi... Muszę wpisać się na listę Koronkową ;) ale najpierw mam do złożenia zaległą wizytę u Olimpii :) Jojuś, Vielgosh wysłał Ci priva na Molosach :) Ma prośbę i uznał, że nikt inny mu w tym nie pomoże tak, jak Ty :) Sylwuś to jest rozmowa zdecydowanie nie na meile, jak przeczytałam to to szczena mi w dó poszła :crazyeye: Ja sama zaczęłam się dopiero rozglądać i co nie co ju zaczynam łapac a i pomoc też ;-))) Tak więc musimy się zdzwonić a anjelpiej usiąć razem i sobie wypisac wszystko, może Skype?? Quote
Recommended Posts