nathaniel Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 gdzie kupiłaś taką smycz, ja w swojej mieścinie poluje i ... jakieś takie brzydkie są. Na wystawie widziałam taką jak chcę-okrągła, gruba, miękka. "Ale pieniędzy nie miałam przy sobie :roll:. Quote
Sylvia_76 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 nathaniel napisał(a):gdzie kupiłaś taką smycz, ja w swojej mieścinie poluje i ... jakieś takie brzydkie są. Na wystawie widziałam taką jak chcę-okrągła, gruba, miękka. "Ale pieniędzy nie miałam przy sobie :roll:. Kupiłam ją od mojego szkoleniowca (chyba 30 zł). Ma świetnie usztywniony kawałek przy karabińczyku i "wplecioną" rączkę (nie doczepioną jak niektóre kwałkiem plastikowej złączki) Jeśli chcesz - moge Ci ją kupić i przekazać na jakiejś wystawie (będziemy w Poznaniu i Kielcach) albo podesłać :) Quote
halbina Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Halbina - będziesz w Poznaniu albo Kielcach? Korkosmok uznał, że wyznawać miłość potrafi każdy, on zatem domaga się dowodu miłości w postaci głaskania :) :) :) Bardzo bym chciała! Naprawdę!... Tak się wymiziać z Koreczkiem na dywanie lub na rogówce... ale do Poznania na razie nie przyjadę... Jak będziecie na Śląsku... to mnie popamiętacie!... :p Quote
Kamila Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Sylwia-zyjesz tam?Jak po wystawie? :cool3: Quote
Sylvia_76 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Fajnie było spotkać przyjaciół, a co do sukcesów to wygramy następną :cool1: Tzn. wygramy wszystkie następne :lol: Quote
Sylvia_76 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='lunka76']Sylwia- a co powiedzieli na Koreczka??? Jakich miał rywali / rywalki? Ciężko było. a jak jego zdr/owko?? Nic nie piszesz Przesyłamy buziaki*** Pełną parą ruszył projekt do którego przygotowywaliśmy się pół roku i faktycznie na nic prawie nie mam czasu. Galerię zaniedbałam straszliwie... Korkosmok dostał ocenę bardzo dobrą. Żle go zakwalifikowano z powodu mylnej interpretacji regulaminu (powinien być jeszcze w szczeniakach a nie w młodzieży) i stał biedak na ringu w otoczeniu gigantów (niektórych przepięknych - zwłaszcza dwóch arlekinów, cudne były). Mamy świetny opis od sędziego :) W niedzielę Kielce :) Angina minęła już dawno (właśnie dotarło do mnie, jak długo się nie kontaktowałyśmy :) ) W ramach przeprosin kilka fotek z drogi powrotnej: w pociągu nudziłem się straszliwie dopóki po drugiej stronie szyby nie pojawiły się dzieci: ... a potem spałem... ... i spałem... Quote
simbik Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 To ja mogę wstawić coś w wystawy :cool3: , tylko nie chcę tak bez pytania :lol: . Quote
Kamila Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Sylvia_76']Fajnie było spotkać przyjaciół, a co do sukcesów to wygramy następną :cool1: Tzn. wygramy wszystkie następne :lol: No jakze moglo by byc inaczej :p Slodkie malenstwo Quote
halbina Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Jak mogli go tak skrzywdzić?... przecież na pierwszy rzut oka widać, że to jeszcze dziecko! Taki maluszek... :evil_lol: Quote
simbik Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tak Korek prezentował się na ringu w Poznaniu :lol: (niestety zdjęcia tylko od strony zadka, bo fotograf (czyli ja) miał małe pole manewru do przemieszczania się ;) ) Quote
halbina Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 od strony zadka też ładnie się prezentuje! :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Simbik - jutro będziemy mieli ze sobą i aparat i kamerę DVD, więc i Korkosmok i Teufelek będą uwiecznieni z każdej strony (nie tylko zadka :) ) Życzcie nam powodzenia :) (ostatecznie od zeszłego tygodnia Korkosmok aż tak bardzo nie urósł, a w Kielcach nie będzie wymówki, że za młody na młodzież :) ) Po Kielcach robimy sobie na jakiś czas wystawową przerwę i dajemy Potworowi czas na dorastanie. Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No to powodzonka i trzymam kciuki z Lalunia :evil_lol: I prosimy duuuuuuuuuuuuzo foteczek :loveu: :p Quote
jo-jo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 anea napisał(a):Czekamy na relacje z wystawy :) Korek świetnie się spisał, ale więcej powie Sylwia :multi: Quote
Carolcia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jakie cuudo :loveu: :loveu: :loveu: ale co sie bede bardziej rozpisywac -kazdy to widzi:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 jo-jo napisał(a):Korek świetnie się spisał, ale więcej powie Sylwia :multi: Ja sie domyslam ze swietnie :cool3: Sylwus pisz szybciutko i foteczki mysle tez jakies dasz :cool3: Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ciekawe jakie reakcje dzieci:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Haska - dzieci zachwycone całowały szybę po swojej stronie, dopóki ich mama im tego nie zabroniła :) a Korkosmok lizał ją po swojej :) Carolcia - dziękuję :) Kamila i reszta - dziękujemy za trzymanie kciuków :) Korkosmok otrzymał ocenę doskonałą i srebrny medal :) Jestem z niego szalenie dumna bo wyglądał naprawdę pięknie :) Zresztą - rodzeństwo również spisało się znakomicie: Linek zdobył srebro w błękitnych psach, a Biba - Zw.Mł i Naj.Junior :) Z walki na ringu mamy film DVD, co do fotek to... zapomniałam aparatu :oops: ale fociło Potwora mnóstwo osób i zdjęć powinno być sporo. Jak tylko je dostanę - wstawię :) Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Zapomnialas aparatu? :-o :mad: No to czekam na foteczki jak ci ktos wysle :cool3: no i gratulacje :evil_lol: Quote
jo-jo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Z walki na ringu mamy film DVD, co do fotek to... zapomniałam aparatu :oops: ale fociło Potwora mnóstwo osób i zdjęć powinno być sporo. Jak tylko je dostanę - wstawię :) Kochana, a czy udałoby się dla ciotki Klaudii taką płytkę przegrać :razz: :loveu: Quote
simbik Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Korka :laola: i mam nadzieję, że uda nam się spotkać wcześniej niż w Katowicach :lol: . Nawet mój mąż się napalił na wycieczkę na Dogowisko do Warszawy :cool3: . Zdjęcia Korka prześlę jak tylko dojdę do siebie... wykończyła mnie ta mglista trasa :razz: . Quote
Sylvia_76 Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 jo-jo napisał(a):Kochana, a czy udałoby się dla ciotki Klaudii taką płytkę przegrać :razz: :loveu: Pewnie, że tak, ale mamy nagrane dogi argentyńskie, niemieckie: całe błękity, i czarne - kawałek po czarnej młodzieży. Potem siadła bateria :angryy: Nastepnym razem dokjładnie sprawdzę to przed wyjściem. Obiecuję... Quote
Sylvia_76 Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 simbik napisał(a):Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Korka :laola: i mam nadzieję, że uda nam się spotkać wcześniej niż w Katowicach :lol: . Nawet mój mąż się napalił na wycieczkę na Dogowisko do Warszawy :cool3: . Zdjęcia Korka prześlę jak tylko dojdę do siebie... wykończyła mnie ta mglista trasa :razz: . Wielkie gratulacje dla Teufelka!!! :) Zapraszamy do Warszawy, zapraszamy :) ... i tak nieśmiało zapytam: doszłaś już do siebie? :) Quote
Recommended Posts