Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gdzie kupiłaś taką smycz, ja w swojej mieścinie poluje i ... jakieś takie brzydkie są. Na wystawie widziałam taką jak chcę-okrągła, gruba, miękka. "Ale pieniędzy nie miałam przy sobie :roll:.

Posted

nathaniel napisał(a):
gdzie kupiłaś taką smycz, ja w swojej mieścinie poluje i ... jakieś takie brzydkie są. Na wystawie widziałam taką jak chcę-okrągła, gruba, miękka. "Ale pieniędzy nie miałam przy sobie :roll:.

Kupiłam ją od mojego szkoleniowca (chyba 30 zł). Ma świetnie usztywniony kawałek przy karabińczyku i "wplecioną" rączkę (nie doczepioną jak niektóre kwałkiem plastikowej złączki)
Jeśli chcesz - moge Ci ją kupić i przekazać na jakiejś wystawie (będziemy w Poznaniu i Kielcach) albo podesłać :)

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Halbina - będziesz w Poznaniu albo Kielcach? Korkosmok uznał, że wyznawać miłość potrafi każdy, on zatem domaga się dowodu miłości w postaci głaskania :) :) :)

Bardzo bym chciała! Naprawdę!... Tak się wymiziać z Koreczkiem na dywanie lub na rogówce... ale do Poznania na razie nie przyjadę... Jak będziecie na Śląsku... to mnie popamiętacie!... :p

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='lunka76']Sylwia- a co powiedzieli na Koreczka??? Jakich miał rywali / rywalki? Ciężko było. a jak jego zdr/owko?? Nic nie piszesz
Przesyłamy buziaki***

Pełną parą ruszył projekt do którego przygotowywaliśmy się pół roku i faktycznie na nic prawie nie mam czasu. Galerię zaniedbałam straszliwie...

Korkosmok dostał ocenę bardzo dobrą. Żle go zakwalifikowano z powodu mylnej interpretacji regulaminu (powinien być jeszcze w szczeniakach a nie w młodzieży) i stał biedak na ringu w otoczeniu gigantów (niektórych przepięknych - zwłaszcza dwóch arlekinów, cudne były).
Mamy świetny opis od sędziego :)

W niedzielę Kielce :)

Angina minęła już dawno (właśnie dotarło do mnie, jak długo się nie kontaktowałyśmy :) )

W ramach przeprosin kilka fotek z drogi powrotnej:

w pociągu nudziłem się straszliwie dopóki po drugiej stronie szyby nie pojawiły się dzieci:

... a potem spałem...

... i spałem...

Posted

[quote name='Sylvia_76']Fajnie było spotkać przyjaciół, a co do sukcesów to wygramy następną :cool1:

Tzn. wygramy wszystkie następne :lol:

No jakze moglo by byc inaczej :p

Slodkie malenstwo

Posted

Tak Korek prezentował się na ringu w Poznaniu :lol: (niestety zdjęcia tylko od strony zadka, bo fotograf (czyli ja) miał małe pole manewru do przemieszczania się ;) )

Posted

Simbik - jutro będziemy mieli ze sobą i aparat i kamerę DVD, więc i Korkosmok i Teufelek będą uwiecznieni z każdej strony (nie tylko zadka :) )

Życzcie nam powodzenia :) (ostatecznie od zeszłego tygodnia Korkosmok aż tak bardzo nie urósł, a w Kielcach nie będzie wymówki, że za młody na młodzież :) )
Po Kielcach robimy sobie na jakiś czas wystawową przerwę i dajemy Potworowi czas na dorastanie.

Posted

jo-jo napisał(a):
Korek świetnie się spisał, ale więcej powie Sylwia :multi:

Ja sie domyslam ze swietnie :cool3: Sylwus pisz szybciutko i foteczki mysle tez jakies dasz :cool3:

Posted

Haska - dzieci zachwycone całowały szybę po swojej stronie, dopóki ich mama im tego nie zabroniła :) a Korkosmok lizał ją po swojej :)

Carolcia - dziękuję :)

Kamila i reszta - dziękujemy za trzymanie kciuków :)
Korkosmok otrzymał ocenę doskonałą i srebrny medal :)
Jestem z niego szalenie dumna bo wyglądał naprawdę pięknie :)

Zresztą - rodzeństwo również spisało się znakomicie: Linek zdobył srebro w błękitnych psach, a Biba - Zw.Mł i Naj.Junior :)

Z walki na ringu mamy film DVD, co do fotek to... zapomniałam aparatu :oops: ale fociło Potwora mnóstwo osób i zdjęć powinno być sporo. Jak tylko je dostanę - wstawię :)

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Z walki na ringu mamy film DVD, co do fotek to... zapomniałam aparatu :oops: ale fociło Potwora mnóstwo osób i zdjęć powinno być sporo. Jak tylko je dostanę - wstawię :)

Kochana, a czy udałoby się dla ciotki Klaudii taką płytkę przegrać :razz: :loveu:

Posted

Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Korka :laola: i mam nadzieję, że uda nam się spotkać wcześniej niż w Katowicach :lol: . Nawet mój mąż się napalił na wycieczkę na Dogowisko do Warszawy :cool3: .
Zdjęcia Korka prześlę jak tylko dojdę do siebie... wykończyła mnie ta mglista trasa :razz: .

Posted

jo-jo napisał(a):
Kochana, a czy udałoby się dla ciotki Klaudii taką płytkę przegrać :razz: :loveu:

Pewnie, że tak, ale mamy nagrane dogi argentyńskie, niemieckie: całe błękity, i czarne - kawałek po czarnej młodzieży. Potem siadła bateria :angryy:
Nastepnym razem dokjładnie sprawdzę to przed wyjściem. Obiecuję...

Posted

simbik napisał(a):
Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Korka :laola: i mam nadzieję, że uda nam się spotkać wcześniej niż w Katowicach :lol: . Nawet mój mąż się napalił na wycieczkę na Dogowisko do Warszawy :cool3: .
Zdjęcia Korka prześlę jak tylko dojdę do siebie... wykończyła mnie ta mglista trasa :razz: .

Wielkie gratulacje dla Teufelka!!! :)
Zapraszamy do Warszawy, zapraszamy :)

... i tak nieśmiało zapytam: doszłaś już do siebie? :)