Sylvia_76 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 moon_light napisał(a): smycz nie potrzebna:evil_lol: a możesz mu jeszcze zdjąć łańcuszek? :) Quote
Jupi Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 boski szczeniorek:loveu: uwielbiam tu zaglądać, Korkosmok na prawdę mnie urzekł, jest boski:lol: 56 kg powiadasz, :-o mój Bosar ma 24kg i mi sie wydawało że to kawał chłopa i klocek już, po schodach w każdym razie już go nie noszę:evil_lol: na bank kiedyś do mnojej ekipy musi dog dołączyć, jeszcze na razie TZ nie przerażam, :evil_lol: mam na razie zgodę na wiosnę na futrzaka z kociego świata:lol: Quote
Sylvia_76 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 lunka76 napisał(a):Sylwia - czy to jest ten psiunio,z którym przyjechaliscie do nas na grilla???? WIEEELKIII !!! Teraz dopiero widać-jak jesteście oboje na zdjęciu-jaki on jest wielki:) ! Mysle,ze już taka odważna do niego bym nie była;) Jest pieknym psem.Napradę. Wiesz- po prostu jego już nie mozna oceniac w kategoriach:ładny,sympatyczny,milutki- jak zwykle określa sie psy. To jest pies z klasą. Ogier najwyższej rangi! Napisz -kiedy wystawiacie sie na światówce? Trzymam kciuki! Buziaczki*** Ten sam :) Jest tylko masywniejszy, większy i spokojniejszy (godziny spędzone na szkoleniu dają efekt, acz wiele jeszcze przed nami... :) ) Dwa dni temu była u nas znajoma z rocznym dzieckiem. Korkosmok zafascynowany obwąchał wózek i malucha i jedyne, co było nie tak - to zabieranie maluchowi kaczorka - maskotki. Ostatecznie to maskotka, którą jemu nigdy nie pozwalaliśmy sie bawić, a tu nagle pojawił się nowy stwór i dostał zakazaną zabawkę :) Na jednym ze spacerów pozwolił powiesić się sobie na szyi małej 4 latce, która go ściskała z całych sił :) Zupełnie spokojnie czekam ięc na nasze spotkanie :) (czekam na fotki Miluni na maila!!!) Co do ogiera - nooo... powolutku robi się z niego konik :) O trzymanie kciuków poproszę 11.11 (godzinę podamy później) - choć tak jak pisałam, Światówkę traktujemy na wielkim luzie ;) Quote
jo-jo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Proszę Państwa nową i myśle że odść sporą dawke fotek znajdziecie tutaj: www.elcorazon.prv.pl Jest to stronka KorkoSmoka, i mam nadzieje że się Wam spodoba ;-))) Quote
Kamila Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='jo-jo']Proszę Państwa nową i myśle że odść sporą dawke fotek znajdziecie tutaj: www.elcorazon.prv.pl Jest to stronka KorkoSmoka, i mam nadzieje że się Wam spodoba ;-))) O rany,to ja lece ogladac :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 kamila-dog napisał(a):O rany,to ja lece ogladac :multi: :multi: :multi: A ja bardzo Serdecznie Zapraszam ;-) Mam nadzieje że się spodoba ;-) Quote
Kamila Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 jo-jo napisał(a):A ja bardzo Serdecznie Zapraszam ;-) Mam nadzieje że się spodoba ;-) Zajefajna stronka,tylko mam problem z wpisaniem sie do ksiegi :placz: Quote
jo-jo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 kamila-dog napisał(a):Zajefajna stronka,tylko mam problem z wpisaniem sie do ksiegi :placz: Jaki problem, ja Admin/WebMaster to pomoge ;-) Quote
Sylvia_76 Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Klaudia - normalnie Cię kocham!!! To ja tylko dodam, że powstanie strony było pomysłem Klaudii, która zrobiła mi taką niespodziankę :) Klaudia - dziękuję bardzo, bardzo, bardzo!!! Natalia - Tobie również dziękuję pięknie :) Jestem szcześliwa i podekscytowana :) Quote
Kamila Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No to Klaudia-brawo dla ciebie! :multi: :evil_lol: Dzis jeszcze raz odwiedze ksiege,jak mi sie nie uda wpisac to dam znac.:lol: Quote
simbik Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Stronka śliczna :loveu: , tylko czy mi coś nie działa... czy jeszcze nie ma podstronek, bo nic poza główną stroną mi się niechce otworzyć :shake: . Ten sam problem pojawił mi się też ostatnio na stronie jojka. Quote
Kamila Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 :multi: A mi wszystko dziala i ksiega tez! :multi: Quote
nathaniel Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 niestety strona pod mozilla mi nie działa :roll: Quote
simbik Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 nathaniel napisał(a):niestety strona pod mozilla mi nie działa :roll: No właśnie :shake: ani pod Mozillą, ani Firefoxem. Quote
jo-jo Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 simbik napisał(a):No właśnie :shake: ani pod Mozillą, ani Firefoxem. Mozilla i Firefox to tosamo, Nie stety nie chodzą te dwie strony ja jeszcze nid odrkyłam dlaczego (nie tylko z moimi stronami tak jest..) Quote
simbik Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 jo-jo napisał(a):Mozilla i Firefox to tosamo, Nie stety nie chodzą te dwie strony ja jeszcze nid odrkyłam dlaczego (nie tylko z moimi stronami tak jest..) To nie dokładnie to samo bo Firefox to ulepszona wersja Mozilli. Najdziwniejsze jest to że jeszcze niedawno strona Jojka chodziła mi normalnie, dopiero od przedostatniej aktualizacji przestała . Quote
jo-jo Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 simbik napisał(a):To nie dokładnie to samo bo Firefox to ulepszona wersja Mozilli. Najdziwniejsze jest to że jeszcze niedawno strona Jojka chodziła mi normalnie, dopiero od przedostatniej aktualizacji przestała . Poprawka już wiem co i jak i zaraz wszystko bedzie chodzić i moja i Korkowa stronka ;-) Quote
simbik Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Już nie pamiętam co wcześniej było :shake: . Generalnie zwykle jest tak że jak coś nie chodzi mi pod Firefoxem to w Mozilli pójdzie a tym razem ani tu ani tu. Quote
jo-jo Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='simbik']Już nie pamiętam co wcześniej było :shake: . Generalnie zwykle jest tak że jak coś nie chodzi mi pod Firefoxem to w Mozilli pójdzie a tym razem ani tu ani tu. tadam tadam!! Zapraszam na Korkową Stronkę www.elcorazon.prv.pl Którą nawet Firefox obsługuje (i Mozzila ;-)) I Jojkowa też już działa :multi: Quote
nathaniel Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ja sobie zawsze sprawdzam w kilku przeglądarkach jak strona sie wyświetla . Tak żeby się nie denerwować ;) Quote
halbina Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pozwólcie, że dołączę do tych, co zgodnym chórem wyznają: "Jesteśmy zachwyceni!"... Zakochałam się! :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Halbina - będziesz w Poznaniu albo Kielcach? Korkosmok uznał, że wyznawać miłość potrafi każdy, on zatem domaga się dowodu miłości w postaci głaskania :) :) :) Quote
Recommended Posts