Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

boski szczeniorek:loveu:
uwielbiam tu zaglądać, Korkosmok na prawdę mnie urzekł, jest boski:lol:
56 kg powiadasz, :-o mój Bosar ma 24kg i mi sie wydawało że to kawał chłopa i klocek już, po schodach w każdym razie już go nie noszę:evil_lol:

na bank kiedyś do mnojej ekipy musi dog dołączyć, jeszcze na razie TZ nie przerażam, :evil_lol: mam na razie zgodę na wiosnę na futrzaka z kociego świata:lol:

Posted

lunka76 napisał(a):
Sylwia - czy to jest ten psiunio,z którym przyjechaliscie do nas na grilla???? WIEEELKIII !!! Teraz dopiero widać-jak jesteście oboje na zdjęciu-jaki on jest wielki:) ! Mysle,ze już taka odważna do niego bym nie była;)
Jest pieknym psem.Napradę. Wiesz- po prostu jego już nie mozna oceniac w kategoriach:ładny,sympatyczny,milutki- jak zwykle określa sie psy. To jest pies z klasą. Ogier najwyższej rangi! Napisz -kiedy wystawiacie sie na światówce? Trzymam kciuki! Buziaczki***

Ten sam :)
Jest tylko masywniejszy, większy i spokojniejszy (godziny spędzone na szkoleniu dają efekt, acz wiele jeszcze przed nami... :) )

Dwa dni temu była u nas znajoma z rocznym dzieckiem. Korkosmok zafascynowany obwąchał wózek i malucha i jedyne, co było nie tak - to zabieranie maluchowi kaczorka - maskotki. Ostatecznie to maskotka, którą jemu nigdy nie pozwalaliśmy sie bawić, a tu nagle pojawił się nowy stwór i dostał zakazaną zabawkę :)
Na jednym ze spacerów pozwolił powiesić się sobie na szyi małej 4 latce, która go ściskała z całych sił :)
Zupełnie spokojnie czekam ięc na nasze spotkanie :)
(czekam na fotki Miluni na maila!!!)

Co do ogiera - nooo... powolutku robi się z niego konik :)

O trzymanie kciuków poproszę 11.11 (godzinę podamy później) - choć tak jak pisałam, Światówkę traktujemy na wielkim luzie ;)

Posted

Klaudia - normalnie Cię kocham!!!

To ja tylko dodam, że powstanie strony było pomysłem Klaudii, która zrobiła mi taką niespodziankę :)
Klaudia - dziękuję bardzo, bardzo, bardzo!!!

Natalia - Tobie również dziękuję pięknie :)

Jestem szcześliwa i podekscytowana :)

Posted

Stronka śliczna :loveu: , tylko czy mi coś nie działa... czy jeszcze nie ma podstronek, bo nic poza główną stroną mi się niechce otworzyć :shake: .

Ten sam problem pojawił mi się też ostatnio na stronie jojka.

Posted

simbik napisał(a):
No właśnie :shake: ani pod Mozillą, ani Firefoxem.

Mozilla i Firefox to tosamo,

Nie stety nie chodzą te dwie strony ja jeszcze nid odrkyłam dlaczego (nie tylko z moimi stronami tak jest..)

Posted

jo-jo napisał(a):
Mozilla i Firefox to tosamo,

Nie stety nie chodzą te dwie strony ja jeszcze nid odrkyłam dlaczego (nie tylko z moimi stronami tak jest..)

To nie dokładnie to samo bo Firefox to ulepszona wersja Mozilli. Najdziwniejsze jest to że jeszcze niedawno strona Jojka chodziła mi normalnie, dopiero od przedostatniej aktualizacji przestała .

Posted

simbik napisał(a):
To nie dokładnie to samo bo Firefox to ulepszona wersja Mozilli. Najdziwniejsze jest to że jeszcze niedawno strona Jojka chodziła mi normalnie, dopiero od przedostatniej aktualizacji przestała .

Poprawka już wiem co i jak i zaraz wszystko bedzie chodzić i moja i Korkowa stronka ;-)

Posted

Już nie pamiętam co wcześniej było :shake: . Generalnie zwykle jest tak że jak coś nie chodzi mi pod Firefoxem to w Mozilli pójdzie a tym razem ani tu ani tu.

Posted

[quote name='simbik']Już nie pamiętam co wcześniej było :shake: . Generalnie zwykle jest tak że jak coś nie chodzi mi pod Firefoxem to w Mozilli pójdzie a tym razem ani tu ani tu.

tadam tadam!!

Zapraszam na Korkową Stronkę www.elcorazon.prv.pl Którą nawet Firefox obsługuje (i Mozzila ;-))

I Jojkowa też już działa :multi: