Sylvia_76 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Zaniedbuję, zaniedbuję... Na razie tylko ta (mam nadzieję, że mi Jojek nie przywali za wykorzystywanie zdjecia przez Nią zrobionego bez Jej zgody) :) W poniedziałek zważę Potwora u weta. Mam wrażenie, że jest go więcej :) Quote
Kamila Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No mysle ze ci Jojek nie przywali,za to ja ci :mad: bo juz ta fotke widzialam w Jojkowej galerii i chce cos nowego :evil_lol: Oj zaniedbujesz sie Sylwia :diabloti: Quote
Sylvia_76 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 kamila-dog napisał(a):No mysle ze ci Jojek nie przywali,za to ja ci :mad: bo juz ta fotke widzialam w Jojkowej galerii i chce cos nowego :evil_lol: Oj zaniedbujesz sie Sylwia :diabloti: No dobrze :) Przyznam, ze czekam na efekty próby wystawiania Korkosmoka przez Kasię Cairową w obiektywie Jojka :) Jeśli okaze się, że jest tam coś godnego uwagi - wstawię :) Quote
Sylvia_76 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 a teraz seria "materacykowa" :) (zdjęcia sprzed miesiąca, więc Potwór trochę mniejszy) "Korkosmok, spójrz do tyłu!" http://images1.fotosik.pl/195/2d0d85a313f3dfa0.jpg "Niespodzianka! Ale fajna kosteczka! Można ją wąchać..." http://images1.fotosik.pl/195/05a7ba6a4cdf2ee6.jpg ... i gryźć... http://images4.fotosik.pl/149/b2e36a7f4c2aa844.jpg ... oddać swojej pani... http://images2.fotosik.pl/186/0e9eb716786263f9.jpg ... i schować w faflach :) http://images1.fotosik.pl/195/132815986e941441.jpg Quote
Kamila Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sylvia_76 napisał(a):No dobrze :) Przyznam, ze czekam na efekty próby wystawiania Korkosmoka przez Kasię Cairową w obiektywie Jojka :) Jeśli okaze się, że jest tam coś godnego uwagi - wstawię :) To ja cie zapewniam ze to bedzie godne uwagi i ty o tym dobrze wiesz :diabloti: Wiec czekam :lol: Quote
Sylvia_76 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 i "dzień z życia Korkosmoka" Korkosmok na spacerze http://images2.fotosik.pl/184/1d983287beb39176.jpg ... znalazł sobie patyczek... http://images2.fotosik.pl/184/a0e5048a4fbf8069.jpg ... a gdy wróciliśmy zmęczony legł na swoim łóżeczku... Uznał jednak, że o wiele wygodniej... ... jest na naszym... Dał się jednak przekonać, że grzeczne pieski śpią u siebie :) Cóż... ... długo myślałam, co z tym fantem zrobić... ... i poszliśmy na pewien kompromis... Korkosmok śpi na swoim łóżeczku, ale jest głaskany :) ... i przytulany... :) Quote
Kamila Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 No i widzisz ile slicznych foteczek sie znalazlo :multi: A najbardziej podoba mi sie ta przytulasna fotecka :loveu: Quote
simbik Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sesja materacykowa świetna :cool3: . Wybieracie się może na wystawę do Kielc? Quote
Sylvia_76 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 simbik napisał(a):Sesja materacykowa świetna :cool3: . Wybieracie się może na wystawę do Kielc? Tak :) A Wy? Czy mogę napisać: do zobaczenia? :) Kamila - ja też lubię tę fotkę :) Quote
Korenia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Czemu mu obcieliście uszy ? :placz: :placz: Quote
Sylvia_76 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Korenia napisał(a):Czemu mu obcieliście uszy ? :placz: :placz: Bo zawsze marząc o dogu - marzyłam o jego poprzednim wizerunku: majestatycznym i dumnym z wygladu dogu z kopiowanym uchem. Szkoda, że niedługo na ulicy spotkać będzie można tylko i wyłącznie dogi naturalne. nie płacz - Korkosmok nie cierpi specjalnie z powodu węższych i stojących uszu. Wszystko wygoiło się wzorcowo a pies w bradzo krótkim czasie przyzwyczaił się do plastrów. Quote
jo-jo Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Bo zawsze marząc o dogu - marzyłam o jego poprzednim wizerunku: majestatycznym i dumnym z wygladu dogu z kopiowanym uchem. Szkoda, że niedługo na ulicy spotkać będzie można tylko i wyłącznie dogi naturalne. nie płacz - Korkosmok nie cierpi specjalnie z powodu węższych i stojących uszu. Wszystko wygoiło się wzorcowo a pies w bradzo krótkim czasie przyzwyczaił się do plastrów. Widziałam Korkosmoka, jakoś bardzo którko po cięciu uszu, i moge powiedzieć że nic mu plasterki nie przeszkadzały w zabawie ;-) Świetny i żywiołowy psiak, a z tymi uszyskami to taki do schrupania:loveu: Quote
simbik Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sylvia_76 napisał(a): Czy mogę napisać: do zobaczenia? :) Jak najbardziej :lol: , czyli do zobaczenia :multi: . Quote
Sylvia_76 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 jo-jo napisał(a):Widziałam Korkosmoka, jakoś bardzo którko po cięciu uszu, i moge powiedzieć że nic mu plasterki nie przeszkadzały w zabawie ;-) Świetny i żywiołowy psiak, a z tymi uszyskami to taki do schrupania:loveu: Jojo - dzięki za poparcie :) Co z Korkofotkami? Czy któraś z tych pozowanych nadaje się do opublikowania? Jak wyszły? Quote
Sylvia_76 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 simbik napisał(a):Jak najbardziej :lol: , czyli do zobaczenia :multi: . DO zobaczenia :) Choć my jedziemy raczej aby się przejechać - Korkosmok tydzień wcześniej wejdzie do klasy młodzieży... :) Quote
jo-jo Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 simbik napisał(a):Jak najbardziej :lol: , czyli do zobaczenia :multi: . To będziemy musieli jakoś razem wszyscy się rozmieścić ;-) Już jest nas trójka :multi: Sylwuś zraz zmniejsze Ci te pozowane i wyśle ;-) Quote
Sylvia_76 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 jo-jo napisał(a):To będziemy musieli jakoś razem wszyscy się rozmieścić ;-) Już jest nas trójka :multi: Sylwuś zraz zmniejsze Ci te pozowane i wyśle ;-) Dzięki!!! A co do Kielc - czarne wszystkich rozmiarów - łączcie się! :) Quote
Kamila Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sylwus,to dzis sie nie wymigasz od wstawienia fotek :diabloti: Czekam :multi: Quote
Korenia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Bo zawsze marząc o dogu - marzyłam o jego poprzednim wizerunku: majestatycznym i dumnym z wygladu dogu z kopiowanym uchem. Szkoda, że niedługo na ulicy spotkać będzie można tylko i wyłącznie dogi naturalne. nie płacz - Korkosmok nie cierpi specjalnie z powodu węższych i stojących uszu. Wszystko wygoiło się wzorcowo a pies w bradzo krótkim czasie przyzwyczaił się do plastrów. Okey, rozumiem :) Nie obraż się, ale ja uważam, że psiak powinien być taki jak go natura stworzyła, tzn. bez kopiowania ogonów, uszu. Sama napisałaś naturalnego, po co go 'upiększać' (pojęcie względne - dla mnie ładniejszy z ucholkami) jeżeli i tak jest śliczny?! w naturę nie powinno się ingerować. Dla własnego widzi-misię to sobie mogę coś robić nie drugiej ->osobie<-... wiadomo, że psiak niestety nie decyduje za siebie, ale myślę, że jakby decydował to wolał by mieć dyndolki ;] Bo jak wiadomo - kopiowanie uszu wiąże się z bólemi dyskomfortem. Koniec offa ;] psisko śliczne (zwłaszcza pierwsze fotki z ucholkami). Pozdrawiam ;] Quote
jo-jo Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Dzięki!!! A co do Kielc - czarne wszystkich rozmiarów - łączcie się! :) Spoko, pół godzinki i obriobione i wysłane ;-)) Tylko samamusisz zdecydować, może Agnieszce wyślij i te co są u nas w galerii żeby na stronkę dodała do galerii Korka, jakby co ma pozowlenie :-P A czarne akurat brakuje nam pośredniaka ;-) Mamy Szczeniaczka, Młodiaczka Otwarciaczka a pośredniaczka brak ;-) Korenia napisał(a): Bo jak wiadomo - kopiowanie uszu wiąże się z bólemi dyskomfortem. Heh temat o dyskomforcie u psa z ciętym uchem był wałkowany w specjalnym temacie ale widze że jeszcze nie dość go ;-) Quote
Sylvia_76 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 ale ja już je dzis wstawiałam :) No dobrze, jeśli Klaudia mi je dziś prześli i jeśli będzie tam coś fajnego - wstawię :) Quote
Korenia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 jo-jo napisał(a): Heh temat o dyskomforcie u psa z ciętym uchem był wałkowany w specjalnym temacie ale widze że jeszcze nie dość go ;-) Chodzi mi o dyskomfort po samym zabiego - później to wiadomo, że nie :) Quote
Kamila Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Sylvia_76']ale ja już je dzis wstawiałam :) No dobrze, jeśli Klaudia mi je dziś prześli i jeśli będzie tam coś fajnego - wstawię :) Jak wstawilas? :crazyeye: Ty mi tu nie mydlij oczu :cool3: Wstawilas fotki domowe i chyba 2 spacerowe a ja mowie o tej sesji o ktorej ty tez juz pisalas ze czekasz na te fotki a teraz Jojek pisze ze ci je zaraz wysle wiec :mad: Czekam :multi: Quote
jo-jo Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='kamila-dog']Jak wstawilas? :crazyeye: Ty mi tu nie mydlij oczu :cool3: Wstawilas fotki domowe i chyba 2 spacerowe a ja mowie o tej sesji o ktorej ty tez juz pisalas ze czekasz na te fotki a teraz Jojek pisze ze ci je zaraz wysle wiec :mad: Czekam :multi: Kochana ja je już wysłałam :evil_lol: Quote
Recommended Posts