Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakie malenstwo.... cudny byl...jest :)
i czujny niezmiernie :D
uwielbiam sytuacje kiedy Achilles baaardzo jest czujny tylko oczka mu sie zamykaja i pysk tak dziwnie opada :D

a to jeszcze Korek z Radomia :)

wiecej Korkosmokow nie mam... tzreba dorobic ;)

Posted

jaki on cudny :)

Czy to "Morskie oko"??? Czemu u mnie na Bródnie nie ma dogów ;( Widziałam jednego ale zanim zdązylismy się zaprzyjaźnić, znalazłam go na adopcjach i już go na podwórku nie widuję :(

Posted

Dziękuję bardzo! :oops:

Martuś - trzeba dorobić Korkofotek, trzeba :)

Anea - to warszawianka :) Ten dog, o którym pisałaś - to czarna dożyczka, tak? Zparaszamy na Kabaty (tam dogów zatrzęsienie, albo do Centrum - jest jeden, ale wariat jak trzy inne)

Kamila - czy ja już pisałam, że uwielbiam czytać Twoje posty? :lol: :lol: :lol:
Co z galerią Twojej suni?

Posted

Dokładnie pisałam o czarne dożyczy która mieszkała w bloku naprzeciwko... niestety nie miała najlepszej opinii (podobno byla agresywana) :( Ale cięzko mi w to uwierzyć... rzadko ją widywałam ale jak już to zawsze wydawała się grzeczna

A na Kabaty będę musiała sie kiedyś wybrać ...czego się nie robie żeby dozia zobaczyc :)

A tak wogole to wiesz moze czy ona znalazła domek???

Posted

Sylvia_76 napisał(a):

Kamila - czy ja już pisałam, że uwielbiam czytać Twoje posty? :lol: :lol: :lol:
Co z galerią Twojej suni?

Tak,tak pisalas kiedys tam,hehe :lol: .A galeria bedzie jak tylko znajde czas,ostatnio z nim kiepsko :oops: ,wciaz mi cos wyskakuje :angryy: Ale dam znac a poki co czekam na wiecej zdjec koreczka :cool3:
Pozdrawiam

Posted

A co tu się pani Koreczka sukcesami nie chwali :mad: . Ja bym chciała pogratulować... i czekam :roll: .

No i mam nadzieję, że już wkrótce zobaczymy się na Dogowisku :lol:, bo i nasi chłopcy przypadli sobie do gustu :cool3: .

Posted

[quote name='simbik']A co tu się pani Koreczka sukcesami nie chwali :mad: . Ja bym chciała pogratulować... i czekam :roll: .

No i mam nadzieję, że już wkrótce zobaczymy się na Dogowisku :lol:, bo i nasi chłopcy przypadli sobie do gustu :cool3: .

No dumna jestem z dziecka, dumna :)

Mały dostał I lokatę i WO (czarne szczenięta) i wygrał BIS szczeniąt :) :) :)
Przywieźliśmy dwa puchary (jeden malutki a drugi ogromny), które stanęły na półce do tego celu przeznaczonej (tzn. przeznaczyłam ją wczoraj :) ), mam nadzieję, że będzie ich (pucharków) więcej :)

Co do dogowiska - będę na pewno (przyjedziemy prosto ze szkolenia, więc ok. 14.30 - wytrzymacie do tej pory?)

Zdjeć na razie nie będzie :)

http://www.youtube.com/watch?v=So1PZdk97yI
to link do krótkiego filmiku :) Natalia (Moon Light) nagrała moment tuż po ogłoszeniu wyników :)

Moje Korkosmoczątko malutkie :)

Posted

simbik napisał(a):
To My jeszcze raz serdecznie gratulujemy :laola:

i już się nie możemy doczekać spotkania na Dogowisku:Cool!: :Cool!: :Cool!: .

Ja też się cieszę na to spotkanie :)

Korkosmok będzie pewnie trochę zmęczony, ale on się błyskawicznie regeneruje, hihihihihihihi... :evil_lol:

Posted

nelson napisał(a):
:klacz::klacz::cool2::cool2::laugh2_2::laugh2_2:Brawo Smoczku , jesteś cudny i wygrywaj wszystkie wystawy,brawo:multi::multi::loveu::loveu:

Nelson, a Ty jesteś kochana :)
Bardzo dziękuję w imieniu mojego Potwora :)