RenW Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 martadela napisał(a):Czy Wam też opcja edycji posta praktycznie nie działa? Zapisuje zapisuje i zapisać nie może... Chciałam tylko dopisać że konkretnie to "Hawajską" dostaje ;) Ja mam też 'hawajską'..:diabloti: Spirulina zawiera mega dużo białka, witamin, mikroelementów, aminokwasów i GLA. Super sprawa! martadela napisał(a):Ehh z tymi smarkaczami. Wczoraj zakropiłam Astora środkiem przeciw pchłom...i co i akurat dzisiaj zdecydował się sprawdzić co to jest "sadzawka". Stoi głupek na brzegu i się w wodę gapi no to kucam i wołam, a ten łyp na mnie, łyp na wodę i .... wielki sus do wody. Ja biegiem jak w "Bejłoczu" pędzę dziecko ratować. Patrzę gramoli się toto na brzeg, łeb cały w glonach. Próbuję go złapać ale ten spiernicza do domu, jakby mu się pod ogonem paliło - myślę sobie całkiem dobrze że chociaż do domu leci. Pędzę za nim. Astor biegnie ile sił w nogach wymachując głową we wszystkie strony, potem robi wślizg na trawie i wierzgając w powietrzu nogami próbuje pozbyć się glonów. Lecę więc, wołam: Astorek Astorek choć! Wreszcie dorywam zestrachanego smarkacza pod drzwiami tarasowymi - ratuję przed pożerającymi go glonami, za szmaty do łazienki wycieranie i suszenie suszarką... Teraz młody odsypia stres. Niestety nie mam zdjęć z tego wydarzenia - nie było czasu, trzeba było jak najszybciej go wysuszyć dokładnie... Świetna historia, uśmiałam się po pachy..:evil_lol: Bidulek, zaatakowały go 'śmiercionośne' glony. :D:D:D Quote
martadela Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Mam obgryzione palce ale mam też zdjęcie :) :D Quote
mimiś Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 ale cudo! po tych glonach jaka zdrowa błyszcząca sierść na łebku!:evil_lol: Quote
RenW Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 No, Astorek miał swoje niezapowiedziane SPA..:cool3: jeszcze by mu się przydały kąpiele błotne..:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
martadela Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 No i mamy kolejny milowy krok :) Mieliśmy dzisiaj odwiedziny mojej Mamy - którą Balba uwielbia, oraz koleżanki i jej faceta, na widok których też się Balba rozpływa. W tej super atmosferze Balbina pozwoliła sobie na jeszcze większe spoufalenie z Astorem. Dzisiaj po raz pierwszy Astor żuł Balbę :D Znaczy żuł jej uszy i poliki :) i wgryziony w kudłaty polik wisiał sobie. Etap asymilacji niniejszym uznajemy za zakończony. Oczywiście słodziak podbił wszystkich serca :) Każdego przywitał podaniem łapki i chciał lizać po twarzy :) Został wymiziany, wycałowany i wyprzytulany, aż z tego wszystkiego poszedł spać :) Sucha karma przyjmuje się bardzo dobrze :) Astor zaczyna się coraz lepiej prezentować - znaczy powoli nabiera ciałka :) W nocy już nie muszę na każdy szelest się zrywać z łóżka, sam przychodzi do mnie i popiskując szturcha mnie żeby wyjść na spacer :) Sadzawkę omija szerokim łukiem - mądry chłopak. Quote
scorpio133 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 mały jest niesamowity- a te jego uszy bomba Quote
martadela Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Samego żucia nie mam... może jutro się uda, ale mam taki przedsmak: [video=youtube;mai4Xogeh1Y]http://www.youtube.com/watch?v=mai4Xogeh1Y[/video] :) coś skasztaniłam zrzucając film na Youtube... ale chyba już będzie dobrze (4 razy to robiłam..) Quote
RenW Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 A czemu tego filmiku nie można odtworzyć..?:roll::shake: Quote
RenW Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Uszy ma niesamowite, farciarz jeden.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
scorpio133 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 filmik piekny, ale małemu sie trafił domek. Moc buziakow dla Was Quote
zoja. Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 a nie mówiłam, że mu od tego spec-żarcia raz-dwa ucha staną! :) wszystkie dwa może nie, ale jedno to też już coś ;) Rośnie jak na drożdżach!Wysoki się zrobił! super :) Quote
martadela Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Prawda? Wysoki i taki zgrabny - sarenkowaty :) Już się nauczył że micha jest i będzie i nie ma takiego lamentu jak szykujemy żarcie. Dalej je 4 razy dziennie, i trochę większe porcje niż jest podane na op. karmy - wychodzimy z założenia że nadrabia jeszcze. Tylko intestinal jest ultra light i baaardzo wolno idzie nabieranie ciałka, a tu zima lada chwila... Będziemy stopniowo próbowali przejść na zwykłego juniora - bardziej kaloryczny - no tak żeby chociaż było 2/3 Intestinal + 1/3 Junior. Bardzo mu smakują serca indycze - za kawałek mięska jest gotowy zrobić said i łapa i leżeć - jedno po drugim w expresowym tempie, w różnej kolejnosci :) Quote
RenW Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Super filmik, tylko zdecydowanie za krótki..:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
mimiś Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jaka przestrzeń, cudowne miejsce dla ludzi i zwierząt. Quote
martadela Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Mam żucie :) Zobaczcie same :) [video=youtube;XS9Nqul7DqE]http://www.youtube.com/watch?v=XS9Nqul7DqE[/video] Zaraz jedziemy do weta po wyniki wymazu z ucha i już chyba ostatni zastrzyk antybiotyku :) Quote
scorpio133 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 niesamowity film! , ale psiaki maja raj na ziemi Quote
martadela Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Uszy czyste - znaczy wyniki są ok. Antybiotyku nie dostał - nie ma potrzeby. Jak się nic nie wydarzy w piątek szczepienie:) Quote
RenW Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ale namolny smark! :D:D Mam trochę mieszane uczucia po obejrzeniu tego filmiku..:roll:czy on aby za bardzo nie dokucza niemłodej już Balbinie..:mad: Quote
martadela Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='RenW']Mam trochę mieszane uczucia po obejrzeniu tego filmiku..:roll:czy on aby za bardzo nie dokucza niemłodej już Balbinie..:mad: :roll: Myślę że 4 letnia Balba sobie poradzi.... Quote
RenW Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='martadela']:roll: Myślę że 4 letnia Balba sobie poradzi.... Myślałam, ze Balba ma więcej..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aa to spokojnie da sobie radę..:diabloti: Quote
zoja. Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Balba jest genialna. Jak taka stateczna ciotka, co to pogłaszcze, poradzi, zażartuje.. a jak trzeba to przez łeb gazetą też da ;) Quote
Recommended Posts