Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ze mnie gapa :roll:
Link o Kamieńcu nie aktualny. Sprawa zakończyła się +- tak że odebrali większość psów a zostawili tylko 5 szt.
Zresztą owemu Panu się zmarło. Zaraz postaram się usunąć tą stopkę - sorry :oops:

Odnośnie kosztów, ponieważ mogę robić przelewy tylko do 14, machnęłam kwotę jaka wydała mi się w miarę realna.
Jak by co to resztę dopłacę przy odbiorze (?)

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tą dietą to damy radę Rolf jak brał leki na bazie cyklosporyny (pod koniec choroby) jadł lamb&rice.
Damy radę... Tylko niech mnie tu ktoś odwiedzi wreszcie bo uschnę z tego wyczekiwania, no przywiozę nawet skąd trza będzie tego "wizytatora"... noooo

Bo mnie TZ starszy że ja tu się cieszę i Dropsowi o kumplu opowiadam, a on "niemój" jeszcze...

Posted

A możesz adoptować też dwułapki ?;) To ja też jestem chętna :evil_lol:. Ale piękna przestrzeń do szaleństw:)

Marto, już rozmawiałam z naszą ukochaną Cioteczką Ulvhedinn, która jest jak zwykle niezawodna.
Z tym transportem to spadłaś Jej z nieba, bo właśnie ma jakiś problem z autkiem i wybierała się do Ciebie jakimś PKS em. Powiedziała, że w drugiej połowie tygodnia na pewno Cię odwiedzi.
Mogę Jej powiedzieć, że Ją przywieziesz z Wrocka?

Posted

No niestety dwułapka już mam - TZ :)
Jasne że Ulvhedinn przywiozę :)
Tylko dać znać musi skąd i kiedy odebrać mam i znak jakiś rozpoznawczy podać czy cuś - spodnie różowe albo co.
Do mnie teraz to w ogóle badziewny dojazd jest przez te dziury, remonty i korki.
A wiadomo jak młody? Kciuki to mam sine od ściskania ;) bo wydzwaniać nie chcę co by głowy nie zawracać...

Posted

Ale ja za TZ "robić" nie mogę, bo ja inna "pć" ;)

Mały już lepiej się czuje, ale wymaga dobrego jedzonka i za jakiś czas kontrolnych badań krwi.

Ulvhedinn, do Ciebie zadzwoni i się umówicie.

Posted

ulv niech zalozy czerwony beret i trybune pod pache niech weźmie :evil_lol:
a ty martadela zyj dlugo i szczesliwie w zdrowiu i urodzie tylko zjedz czasem cos na milosc boska, bo na tym zdjeciu to trzeba dwa razy spojrzec, zeby cie raz zobaczyc ;) (powiedziala ciocia kakadu, tyz marta, ktora wazy 50 kg przy wzroscie 168 cm :eviltong:)

Posted

chciałabym mieć takie problemy.. na mnie wcale nie trzeba patrzeć -ja sama cały kadr zasłaniam.. ;)

Tralaal! Astor będzie miał dom!
Martadela, jakbyś chciała drugiego młodocianego pośwista to mamy jeszcze piękną, dużą Sarę ;) Ona jest prawie jak ONek tylko kolrystyka inna.

Posted

Ehh dzisiaj dopiero wtorek...
Tłumaczyłam dzisiaj kudłatkowi - Balbince - że będzie miała kumpla... Czy coś zrozumiała, nie mam pojęcia. Łeb jej się mało co nie ukręcił od przechylania na zmianę na prawo i lewo, zarobiłam dwa szturchańce kaukazową łapą i tyle. Drops za to jak by coś zakumał, bo nie odstępuje nas na krok i pcha się do głaskania koszmarnie ;) Musze na zakupy jagnięco/kurczęce jechać żeby smakołyki naszykować, no bo "stare ikony" dostają krakersy, uszy, i różne takie, za ładnie wykonane komendy i tak od czapki dla osłody czasem też, no to młody też coś musi dostać, a skoro na diecie to trzeba mu specjalne jakieś zmajstrować :)
Ale fajnie, ale fajnie :) :)

Posted

No właśnie dlatego kupię jagnięcinkę i kurczęce cycki, takie ugotowane w wodzie i pokrojone w kostkę to chyba mogą być? Porozmawiam jeszcze z wetem to mi powie dokładnie co wolno a czego absolutnie nie :)

Posted

mimiś napisał(a):
Martadelko, on ma taki żałosny wyraz "twarzy"... mam nadzieję ,że u ciebie to biedne dziecko odzyska radość zycia

Tak, to prawda, ale jak go Roksanka z tej ulicy zdjęła to pychol się cieszył. On pewnie wiedział, że czeka go już tylko lepszy los :)

Posted

Środa... nie wytrzymałam - zadzwoniłam do p.Joli. Mały dokazuje i rozrabia. Podobno buty nie mają szans :) Bardzo się cieszę, skoro ma chęci do zabawy to znaczy że wraca do zdrowia.
Jutro czwartek - pierwszy dzień drugiej połowy tygodnia ;)
Małymi kroczkami jestem coraz bliżej Radzymina, te 400km to już będzie pikuś, w końcu to tylko 7-8godzin jazdy :)

Posted

To ja się cieszę że trafiłam na ten wątek i na takiego cudnego "kmiota" jak Astor ;)
Mam "komórzycę" tak moją manię łażenia wszędzie z komórką określił TZ... Hmm może ma rację, ale sam mi każe sprawdzać czy się coś nowego nie pojawiło na Dogo.
A poza tym przecież nie mogę przegapić jak Ulv do mnie zadzwoni umówić się na kontrolę.
Bo dzisiaj jest pierwszy dzień drugiej połowy tygodnia ;) czyli w każdej chwili może zabrzmieć dzwonek :)

Posted

Acha, Evo ja się baardzo chętnie spotkam tylko widzisz,nie wiem kiedy Ulv mnie odwiedzi, wiec nie wiem kiedy pojadę do Radzymina...
Jak bym wiedziała :razz: to byśmy się mogły umówić - tak co by się nie minąć :-D