Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zula to spokojna 3 letnia sunia w typie sznaucera olbrzyma.
Z nieznanego nam powodu jej poprzedni właściciel we wrześniu tego roku zrzekł się jej i zostawił w schronisku...
Jest przekochana, bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, mogłaby się tulić tulić i tulić!

Jest bardzo cierpliwa, kiedy ostatnio wycinałam jej "dredy" i próbowałam czesać siedziała spokojna jak aniołek i ani nie drgneła, chyba wiedziała że to dla jej dobra.

ZULA MA JUŻ DOM!!!

Posted

ja póki co dałam ją na allegro z takim tekstem króciutkim acz treściwym:
Zula niedawno trafiła do schroniska. Ma około 3 lata. Jest wesoła, energiczna i wspaniała! Uwielbia kontakt z ludźmi, ładnie chodzi na smyczy, cudownie się przytula - kiedy się ją głaszcze to wtula swój wielki łeb w rękę i chce jeszcze i jeszcze! Kontaktowa, bystra i wpatrzona w człowieka - świetny "materiał" do szkolenia i wspólnego życia.
Zula jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana.
Kraków 889 628 346
malawaszka@gmail.com

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='agamika']siedzi dziewczyna z cudnym kolegą Arnim na wybiegu ....[/QUOTE]
Tak się kiedyś zastanawiałam, co to za słodziak z Zulą jest. Też kochany psiur.

Posted

więcej info bedzie miala Julian poniewaz to jej znajomi ją wzieli, nie chce skłamac ale chyba do domu... Dom wydaje się bardzo fajny, pani straciła swoją kilkunasto letnią sznaucerke kilka miesięcy temu, zula ją bardzo zauroczyła

Posted

taktak, od rau się z panią polubiły, mysle ze bedzie jej tam dobrze i licze rowiez ze dzieki julian bedziemy mogly sie dowiadywac od czasu do czasu co su suni :)