Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pio27 napisał(a):
Mika możliwe że jutro będzie w domu trzymajmy kciuki

Mamy już jutro :lol:. Czy Mika szykuje się do drogi?
Rozumiem, że wizyta przedadopcyjna wypadła dobrze.

Posted

sekkmet napisał(a):
nie poszła do domu...wzięli innego psa

O nie .....
Jest jeszcze jedna zainteresowana Pani .....
Już podaję namiar na pw.
Ale dlaczego nie zabrali Miki ?
Co się stało ? Przecież ją chcieli ......

Posted

Sekkmet, czy dostałaś moje pw z listem Pani Beaty ?
Przepraszam że pytam tak obcesowo, ale nie mam potwierdzenia w folderze "wysłane" - tak, jak poprzednim razem.
To kolejna osoba zainteresowana adopcją Miki.
Nie pisałam wcześniej gdyż byłam pewna ludzi z Żagania, co prawda zabrali psiaka, ale nie Mikę .....

Posted

WIDZĘ ŻE WIECIE O SMUTNYM DLA MIKI DOMU ŻE NIE POSZŁA DLA TEGO ŻE ONA MUSI MIEĆ OSOBĘ KTÓRA WYJDZIE KILKA RAZY NA SPACER W SCHRONISKU I SIĘ
ZAPOZNA Z MIKĄ , A PO DRUGIE MIKA MUSI MIEĆ DOM KTÓRY ZAPEWNI JEJ SPOKÓJ. A JAK MÓWIŁA TA PANI TO ONA BY SPOKOJU TAK BY NIE MIAŁA I DLA TEGO. I JAK MOŻNA ZOBACZYĆ WCZEŚNIEJ LOS JEJ DAŁ ZŁE PRZE ŻYCIA I TERAZ JEJ NIE OSZCZĘDZA ALE WIERZE ŻE TA ZŁA PASA SIĘ SKOŃCZY I MIKA ZNAJDZIE DOMEK A JA JEJ W TYM POMOGĘ:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:....................

Posted

[quote name='pio27']WIDZĘ ŻE WIECIE O SMUTNYM DLA MIKI DOMU ŻE NIE POSZŁA DLA TEGO ŻE ONA MUSI MIEĆ OSOBĘ KTÓRA WYJDZIE KILKA RAZY NA SPACER W SCHRONISKU I SIĘ
ZAPOZNA Z MIKĄ , A PO DRUGIE MIKA MUSI MIEĆ DOM KTÓRY ZAPEWNI JEJ SPOKÓJ. A JAK MÓWIŁA TA PANI TO ONA BY SPOKOJU TAK BY NIE MIAŁA I DLA TEGO. I JAK MOŻNA ZOBACZYĆ WCZEŚNIEJ LOS JEJ DAŁ ZŁE PRZE ŻYCIA I TERAZ JEJ NIE OSZCZĘDZA ALE WIERZE ŻE TA ZŁA PASA SIĘ SKOŃCZY I MIKA ZNAJDZIE DOMEK A JA JEJ W TYM POMOGĘ:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:....................

To na pewno :)
Już Mikuni pomogłeś :)
Ale dlaczego w domu tych Państwa Mika nie miałaby spokoju ?

Posted

ja też zaglądam i chyba muszę odnowić allegro, a myślałam, że nie będę musiała tego robić.. Mika miała kilku obserwowanych na allegro, ale nikt nie pisał na maila w jej sprawie, teraz ewa36 wszystko w naszych rękach! Trzeba mocno się wysilić, ona musi znaleźć szybciutko domeczek! Ja teraz ogłąszam Tokaja, jak zainteresowałam się Fafikiem, to znalazł kilka dni później dom, a Mikusia... ? ;(

Posted

[quote name='faith35']ja też zaglądam i chyba muszę odnowić allegro, a myślałam, że nie będę musiała tego robić.. Mika miała kilku obserwowanych na allegro, ale nikt nie pisał na maila w jej sprawie, teraz ewa36 wszystko w naszych rękach! Trzeba mocno się wysilić, ona musi znaleźć szybciutko domeczek! Ja teraz ogłąszam Tokaja, jak zainteresowałam się Fafikiem, to znalazł kilka dni później dom, a Mikusia... ? ;(

To prawda Kochana, działamy !
Ale wyślij mi proszę raz jeszcze wiadome pw gdyż opróżniłam już skrzynkę ..... nie zakładałam, że Państwo zabiorą innego psiaka, chociaż bardzo się cieszę, że inna sierotka znalazła dobry dom :)
Mikunia swój także znajdzie jestem tego pewna :)

Posted

Sekkmet, nie wiem z jakiego powodu, ale nie mam w swoim folderze "wysłane" potwierdzenia wysłania do Ciebie pw :(
Czy dotarła do Ciebie wiadomość w sprawie Miki z meilem do Pani Beaty - która także wyraziła zainteresowanie adopcją Miki ?
Jeśli nie, to mogę prosić o pw od Ciebie ?
Przekaże namiar korzystając z opcji "odpowiedz', może tak się uda.
Nadmieniam, że do innych użytkowników pw dochodzą

Posted

wykrywka napisał(a):
Dosłownie przed chwileczką wysyłałam PW do sekkmet i mam w wysłanych czyli poszła :p

A ja nie mam własnie .....
nie wiem co zrobić jak dać znać ..... może Tobie wyślę pw Cioteczko i przekażesz Sekkmet ?

Posted

ewa36 napisał(a):
A ja nie mam własnie .....
nie wiem co zrobić jak dać znać ..... może Tobie wyślę pw Cioteczko i przekażesz Sekkmet ?

Oczywiście możesz przesłać, może ode mnie sekkmet przyjmie wiadomość :mad::evil_lol:.

Posted

wykrywka napisał(a):
Oczywiście możesz przesłać, może ode mnie sekkmet przyjmie wiadomość :mad::evil_lol:.

Super wielkie dzięki :)
Ja po prostu nie wiem czy docierają do Niej wiadomości .....

Posted

faith35 napisał(a):
Mikuniu nasza, jutro zajrzę do ciebie i focie ci nowe porobię... allegro odnowione. Oglądanych tyle, co nic. Co się dzieje?

Jak najbardziej ..... popieram :)