psiakiGabi Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Fotki z nowego domku będą chyba dopiero jak pojedziemy Mikę odwiedzić :) ale mam stały kontakt telefoniczny z nowym domkiem:lol: wszystko super :) Quote
wykrywka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Z tego co piszesz Gabi, Państwo Miki to ludzie, którym nie tylko zależało na posiadaniu psa ale w szczególności chcieli pomóc i właśnie na takich ludzi Mika czekała :lol:. Jestem dobrej myśli. Quote
Kamila Proc Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 psiakiGabi napisał(a):Fotki z nowego domku będą chyba dopiero jak pojedziemy Mikę odwiedzić :) ale mam stały kontakt telefoniczny z nowym domkiem:lol: wszystko super :) np to fantastycznie Quote
bela51 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ciesze sie, ze Mika pojechala do takich wspanialych ludzi. A Was zachecam do zagladania na wątek przecudnej ONki, ktora przyjechala na miejsce Miki do Gabi. Moze niektorzy z Was pomysla o przeniesieniu deklaracji na nia od przyszlego miesiaca? Do tej pory chyba będziemy miec 100 % pewnosci, ze dom Miki to TEN DOM. http://www.dogomania.pl/threads/207109-ZOYA-piekna-%C5%82agodna-ONka-w-hoteliku-u-Gabi-potrzebne-deklaracje Quote
Kamila Proc Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='bela51']Ciesze sie, ze Mika pojechala do takich wspanialych ludzi. A Was zachecam do zagladania na wątek przecudnej ONki, ktora przyjechala na miejsce Miki do Gabi. Moze niektorzy z Was pomysla o przeniesieniu deklaracji na nia od przyszlego miesiaca? Do tej pory chyba będziemy miec 100 % pewnosci, ze dom Miki to TEN DOM. http://www.dogomania.pl/threads/207109-ZOYA-piekna-%C5%82agodna-ONka-w-hoteliku-u-Gabi-potrzebne-deklaracje oczywiscie bede zagladala Quote
koelka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 O rany, troszkę mnie tu nie było, a tu takie wieści:):):) Mikunia ma DS w Iłowej, skąd sama pochodzę;) A dziś właśnie pomyślałam, zanim weszłam na wątek, że muszę odświeżyć jej allegro;) Czekamy na fotorelacje:) Quote
psiakiGabi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 koelka to będziesz mogła Mikunię odwiedzić :) Quote
bela51 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Kamila Proc napisał(a):foty, foty!!!! Ja tez czekam na ostateczne potwierdzenie, ze to TEN dom !!! Na spadek po Mice czekaja inne bidy:-( Quote
faith35 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 bela51 napisał(a):Ja tez czekam na ostateczne potwierdzenie, ze to TEN dom !!! Na spadek po Mice czekaja inne bidy:-( inne bidy, czyli jakie? Został jeszcze spadek po Krisie, w razie czego pogadam z Taygą, która trzyma fundusze Krisa (za TM ) na PayPalu. Quote
Negrita8 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 cały czas podglądam czy już są fotki mikuni z domku... Kiedy jest planowana wizyta? :) Quote
psiakiGabi Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Planujemy jechać do Mikuni w czwartek lub piątek :) Quote
milka74 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Wpadłam z wizytą a tu takie wieści, bardzo się cieszę :lol: Quote
bela51 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 faith35 napisał(a):inne bidy, czyli jakie? Został jeszcze spadek po Krisie, w razie czego pogadam z Taygą, która trzyma fundusze Krisa (za TM ) na PayPalu. Spadek Krisa rozdysponujecie na jego wątku. Tu prosiłabym o propozycje kogo wesprzec schedą po Mice. Moze jeszcze Bena z banerku w moim podpisie ? Na koncie Miki jest do rozdania 441 zł. Quote
faith35 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 bela51 napisał(a):Spadek Krisa rozdysponujecie na jego wątku. Tu prosiłabym o propozycje kogo wesprzec schedą po Mice. Moze jeszcze Bena z banerku w moim podpisie ? Na koncie Miki jest do rozdania 441 zł. To może dajmy Benowi 300 zł na miesiąc hotelikowania, a te 141 zł na innego ONkowatego w potrzebie? Quote
dominikabankert Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 dobry pomysl:)faith35 napisał(a):To może dajmy Benowi 300 zł na miesiąc hotelikowania, a te 141 zł na innego ONkowatego w potrzebie? Quote
faith35 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 dominikabankert napisał(a):dobry pomysl:) dzięki za poparcie, chyba nie trudno będzie znaleźć ONkowatego psiaka w potrzebie? Widziałam gdzieś ONka z obustronną dysplazją, który potrzebuje pieniędzy teraz na rehabilitację, może jego by wspomóc? Nie mam linku do jego wątku... Quote
Funky Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 W końcu postanowiłam się odważyć (czytaj: uwierzyć) i napisać :) Jestem bardzo szczęśliwa, że Mikunia znalazła dom! Mam nadzieję, że to ten jeden, jedyny, wymarzony - no chyba nie będzie innego scenariusza poza happy endem?! Jeśli chodzi o moje wpłaty to zgadzam się absolutnie na rozdysponowanie mojej skromnej cząstki dla inne psiej biedy. Od czerwca natomiast przeniosę deklarację stałą na Pixselka, którego wątek tu znalazłam. Wybrałam jego, bo wygląda IDENTYCZNIE jak moja adoptowana Mika vel Franek :)))) Pozdrawiam wszystkie Ciotki i czekam na wieści od 'naszej szczęściary' :) Quote
faith35 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Czekamy na wieści, oj tak :) Przede wszystkim na fotki!!! Gabi, miejmy nadzieję, że wstawisz w wolnym czasie zdjęcia Miki po wizycie po adopcyjnej? ;) Quote
bela51 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Wpłyneła wpłata dla Miki od JACEKNI - 10 zł. Prosze Faith o powiadomienie Jacka, ze Mika znalazla dom. On tu nie zaglada, a nie udaje sie wyslac info na ten nick. Quote
bela51 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Gabi, czy udalo sie odwiedzic Mikunie w nowym domku ? Quote
faith35 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 bela51 napisał(a):Gabi, czy udalo sie odwiedzic Mikunie w nowym domku ? czekamy na info, Jacekni poinformowany . Quote
Recommended Posts