Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co piszesz Gabi, Państwo Miki to ludzie, którym nie tylko zależało na posiadaniu psa ale w szczególności chcieli pomóc i właśnie na takich ludzi Mika czekała :lol:. Jestem dobrej myśli.

Posted

psiakiGabi napisał(a):
Fotki z nowego domku będą chyba dopiero jak pojedziemy Mikę odwiedzić :)
ale mam stały kontakt telefoniczny z nowym domkiem:lol: wszystko super :)

np to fantastycznie

Posted

Ciesze sie, ze Mika pojechala do takich wspanialych ludzi.
A Was zachecam do zagladania na wątek przecudnej ONki, ktora przyjechala na miejsce Miki do Gabi.
Moze niektorzy z Was pomysla o przeniesieniu deklaracji na nia od przyszlego miesiaca? Do tej pory chyba będziemy miec 100 % pewnosci, ze dom Miki to TEN DOM.
http://www.dogomania.pl/threads/207109-ZOYA-piekna-%C5%82agodna-ONka-w-hoteliku-u-Gabi-potrzebne-deklaracje

Posted

[quote name='bela51']Ciesze sie, ze Mika pojechala do takich wspanialych ludzi.
A Was zachecam do zagladania na wątek przecudnej ONki, ktora przyjechala na miejsce Miki do Gabi.
Moze niektorzy z Was pomysla o przeniesieniu deklaracji na nia od przyszlego miesiaca? Do tej pory chyba będziemy miec 100 % pewnosci, ze dom Miki to TEN DOM.
http://www.dogomania.pl/threads/207109-ZOYA-piekna-%C5%82agodna-ONka-w-hoteliku-u-Gabi-potrzebne-deklaracje
oczywiscie bede zagladala

Posted

O rany, troszkę mnie tu nie było, a tu takie wieści:):):) Mikunia ma DS w Iłowej, skąd sama pochodzę;) A dziś właśnie pomyślałam, zanim weszłam na wątek, że muszę odświeżyć jej allegro;) Czekamy na fotorelacje:)

Posted

bela51 napisał(a):
Ja tez czekam na ostateczne potwierdzenie, ze to TEN dom !!!
Na spadek po Mice czekaja inne bidy:-(

inne bidy, czyli jakie? Został jeszcze spadek po Krisie, w razie czego pogadam z Taygą, która trzyma fundusze Krisa (za TM
  • ) na PayPalu.

• Posted

faith35 napisał(a):
    inne bidy, czyli jakie? Został jeszcze spadek po Krisie, w razie czego pogadam z Taygą, która trzyma fundusze Krisa (za TM
  • ) na PayPalu.

• Spadek Krisa rozdysponujecie na jego wątku. Tu prosiłabym o propozycje kogo wesprzec schedą po Mice.
    Moze jeszcze Bena z banerku w moim podpisie ?
    Na koncie Miki jest do rozdania 441 zł.

Posted

bela51 napisał(a):
    Spadek Krisa rozdysponujecie na jego wątku. Tu prosiłabym o propozycje kogo wesprzec schedą po Mice.
    Moze jeszcze Bena z banerku w moim podpisie ?
    Na koncie Miki jest do rozdania 441 zł.

To może dajmy Benowi 300 zł na miesiąc hotelikowania, a te 141 zł na innego ONkowatego w potrzebie?

Posted

dominikabankert napisał(a):
    dobry pomysl:)

dzięki za poparcie, chyba nie trudno będzie znaleźć ONkowatego psiaka w potrzebie? Widziałam gdzieś ONka z obustronną dysplazją, który potrzebuje pieniędzy teraz na rehabilitację, może jego by wspomóc? Nie mam linku do jego wątku...

Posted

W końcu postanowiłam się odważyć (czytaj: uwierzyć) i napisać :)
    Jestem bardzo szczęśliwa, że Mikunia znalazła dom! Mam nadzieję, że to ten jeden, jedyny, wymarzony - no chyba nie będzie innego scenariusza poza happy endem?!
    Jeśli chodzi o moje wpłaty to zgadzam się absolutnie na rozdysponowanie mojej skromnej cząstki dla inne psiej biedy. Od czerwca natomiast przeniosę deklarację stałą na Pixselka, którego wątek tu znalazłam.
    Wybrałam jego, bo wygląda IDENTYCZNIE jak moja adoptowana Mika vel Franek :))))
    Pozdrawiam wszystkie Ciotki i czekam na wieści od 'naszej szczęściary' :)

Posted

Wpłyneła wpłata dla Miki od JACEKNI - 10 zł.
    Prosze Faith o powiadomienie Jacka, ze Mika znalazla dom. On tu nie zaglada, a nie udaje sie wyslac info na ten nick.