Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie ale nie chciałam wczoraj pisać, żeby nie zapeszyć bo za każdym razem jak pisałam, że jest jakaś szansa nic z tego nie wychodziło:angryy: ale...:cool3: wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z ogłoszenia z allegro w sprawie Miki, Pani wspaniała:lol: mieszka nie daleko nas w Iłowej.
Dzisiaj Pani Przyjechała no i nie mogłam się nie zgodzić na adopcję Miki, przyjechała cała rodzina tzn. Pani Agnieszka z mężem i córką nastolatką, cała rodzina bardzo fajna, wspaniałe podejście do psów, Mika o dziwo całkiem fajnie się zachowywała na spacerze z nimi, brała smakołyki z ręki co jest dużym wyczynem ze strony Miki, wziąć coś od obcej osoby:lol: No i .... pojechała do DS:multi::multi::multi::multi: za kilka dni odwiedzimy Mikę w nowym domku i zdamy relację jak jej się powodzi.
Mika dostała piękny duży kojec z cieplutką budą w ogródku przy domku, wstęp do domu oczywiście wolny:lol: do towarzystwa ma sunię goldenkę, którą Państwo znaleźli na parkingu jak wracali z wakacji i malutką kundelkę adoptowaną kilka lat temu ze schroniska.
Państwo pokazali nam zdjęcia kojca dla Miki, zdjęcia podwórka domu itp. Wszytko super :cool3::multi::multi: tego szukaliśmy dla Miki :multi:
Także Mika już dzisiejszą noc spędza w nowym domu :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Więc świętujemy bo Mika ma DS!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

za chwilę będą fotki:lol:

Posted

Dominika mam nadzieję, że będzie radość a nie lincz na mnie, że nic nie pisałam wczoraj:cool3: a tak poważnie to późno piszę bo Mika do DS pojechała po godz. 22:00 więc to była wieczorna adopcja :cool3:

Posted

Kochani ! Jestem w takim szoku, ze nie wierze wlasnym oczom ! Gabi , napisz jeszcze raz, ze to wszystko prawda, i dzwon, czy Panstwo przypadkiem sie nie rozmyslili.
Mikuniu, sunieczko kochana, obys juz zawsze była szczesliwa !

Posted

Super!
A ja dzisiaj dostałam maila ws Mikuni - Pani zainteresowana adopcją, do domu, jest już jeden psiak 3letni kundelek - tylko adopcja możliwa na przełomie lipiec/sierpień bo wtedy rodzina przeprowadza się do nowego domu. ONeczka ma był członkiem Rodziny i mieszkać w domu.
Podeślę w takim razie Pani Shilkę:lol:

Posted

KOCHANA OCZYWSICE!!!!!!!KOCHANA ZAJRZYJ PROSZE Na moj watek ze stadnina prosze:( mi dzis rece opadly:(

anett napisał(a):
Super!
A ja dzisiaj dostałam maila ws Mikuni - Pani zainteresowana adopcją, do domu, jest już jeden psiak 3letni kundelek - tylko adopcja możliwa na przełomie lipiec/sierpień bo wtedy rodzina przeprowadza się do nowego domu. ONeczka ma był członkiem Rodziny i mieszkać w domu.
Podeślę w takim razie Pani Shilkę:lol:

Posted

Państwo dzwonili dzisiaj :) szczęśliwi bardzo, Mika zachowuje się jak na nią przystało normalnie, nie boi się jakoś bardzo, jest jeszcze trochę zestresowana ale jest super:)
Bela 51 to prawda :) była to szybka akcja ale jaka udana :)

Posted

Jaka to radość dla mnie że moja podopieczna po takim czasie znalazła domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i dla tego dziękuje wam wszystkim o pomoc w znalezieniu domku i tobie gabi za to że za oferowałaś ten hotelik i tym którym kupowali cegiełki oraz za deklaracje i pozdrawiam wszystkih tych którzy pomagali PIO27:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:

Posted

psiakiGabi napisał(a):
Państwo dzwonili dzisiaj :) szczęśliwi bardzo, Mika zachowuje się jak na nią przystało normalnie, nie boi się jakoś bardzo, jest jeszcze trochę zestresowana ale jest super:)
)

Gabi, poczekamy pare dni i poprosimy Cie o wizyte poadopcyjna.:lol:
A potem to juz bedzie mozna zmienic tytuł wątku i rozdac kasę innym bidom.:lol: