Negrita8 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 trzymamy kciuki za domek, a póki co - w górę Mikunia! Quote
psiakiGabi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ciotki mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie ale nie chciałam wczoraj pisać, żeby nie zapeszyć bo za każdym razem jak pisałam, że jest jakaś szansa nic z tego nie wychodziło:angryy: ale...:cool3: wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z ogłoszenia z allegro w sprawie Miki, Pani wspaniała:lol: mieszka nie daleko nas w Iłowej. Dzisiaj Pani Przyjechała no i nie mogłam się nie zgodzić na adopcję Miki, przyjechała cała rodzina tzn. Pani Agnieszka z mężem i córką nastolatką, cała rodzina bardzo fajna, wspaniałe podejście do psów, Mika o dziwo całkiem fajnie się zachowywała na spacerze z nimi, brała smakołyki z ręki co jest dużym wyczynem ze strony Miki, wziąć coś od obcej osoby:lol: No i .... pojechała do DS:multi::multi::multi::multi: za kilka dni odwiedzimy Mikę w nowym domku i zdamy relację jak jej się powodzi. Mika dostała piękny duży kojec z cieplutką budą w ogródku przy domku, wstęp do domu oczywiście wolny:lol: do towarzystwa ma sunię goldenkę, którą Państwo znaleźli na parkingu jak wracali z wakacji i malutką kundelkę adoptowaną kilka lat temu ze schroniska. Państwo pokazali nam zdjęcia kojca dla Miki, zdjęcia podwórka domu itp. Wszytko super :cool3::multi::multi: tego szukaliśmy dla Miki :multi: Także Mika już dzisiejszą noc spędza w nowym domu :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Więc świętujemy bo Mika ma DS!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: za chwilę będą fotki:lol: Quote
dominikabankert Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 o masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale radosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wszyscy juz spia i tylko Ty i ja sie cieszymy Gabi:) ale jutro to tu bedzie euforia:) Quote
psiakiGabi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dominika mam nadzieję, że będzie radość a nie lincz na mnie, że nic nie pisałam wczoraj:cool3: a tak poważnie to późno piszę bo Mika do DS pojechała po godz. 22:00 więc to była wieczorna adopcja :cool3: Quote
Szarotka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 O wow, to juz chyba 3 pies dzisiaj co znalazl dom hurraaaaaaaaaaaaaa:):):multi::multi::multi: Quote
psiakiGabi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Fotki z nową Panią :) Niestety było już ciemno, a mój telefon robi takie kiepskie zdjęcia po ciemku.. i już w nowym aucie :) Quote
katarzyna09 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 O kurde!Mika ma dom!:lol:Ogromnie się cieszę:multi: Quote
arim Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Mikuniu kochana POWODZENIA!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) Quote
Jolanta08 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Co za wiadomość :loveu: Mikuniu duuużo szczęścia i miłóści w nowym domku :loveu: Quote
bela51 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Kochani ! Jestem w takim szoku, ze nie wierze wlasnym oczom ! Gabi , napisz jeszcze raz, ze to wszystko prawda, i dzwon, czy Panstwo przypadkiem sie nie rozmyslili. Mikuniu, sunieczko kochana, obys juz zawsze była szczesliwa ! Quote
arim Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Zaglądam i zaglądam,żeby oczy nacieszyć taką wiadomością!:crazyeye: Quote
dominikabankert Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 no i mowilam ze bedzie euforia i Belcia juz sie ksiegowanie nie musi przejmowac:) Quote
anett Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Super! A ja dzisiaj dostałam maila ws Mikuni - Pani zainteresowana adopcją, do domu, jest już jeden psiak 3letni kundelek - tylko adopcja możliwa na przełomie lipiec/sierpień bo wtedy rodzina przeprowadza się do nowego domu. ONeczka ma był członkiem Rodziny i mieszkać w domu. Podeślę w takim razie Pani Shilkę:lol: Quote
dominikabankert Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 KOCHANA OCZYWSICE!!!!!!!KOCHANA ZAJRZYJ PROSZE Na moj watek ze stadnina prosze:( mi dzis rece opadly:(anett napisał(a):Super! A ja dzisiaj dostałam maila ws Mikuni - Pani zainteresowana adopcją, do domu, jest już jeden psiak 3letni kundelek - tylko adopcja możliwa na przełomie lipiec/sierpień bo wtedy rodzina przeprowadza się do nowego domu. ONeczka ma był członkiem Rodziny i mieszkać w domu. Podeślę w takim razie Pani Shilkę:lol: Quote
psiakiGabi Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Państwo dzwonili dzisiaj :) szczęśliwi bardzo, Mika zachowuje się jak na nią przystało normalnie, nie boi się jakoś bardzo, jest jeszcze trochę zestresowana ale jest super:) Bela 51 to prawda :) była to szybka akcja ale jaka udana :) Quote
canis_16 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 SUPER!!!! po cichu kibicowałam Mikuni juz w sschronisku, kurde uwierzyłam, że nasze inne strachulce takie jak np. Polo też mają szanse na adopcje Quote
pio27 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Jaka to radość dla mnie że moja podopieczna po takim czasie znalazła domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i dla tego dziękuje wam wszystkim o pomoc w znalezieniu domku i tobie gabi za to że za oferowałaś ten hotelik i tym którym kupowali cegiełki oraz za deklaracje i pozdrawiam wszystkih tych którzy pomagali PIO27:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Quote
bela51 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 psiakiGabi napisał(a):Państwo dzwonili dzisiaj :) szczęśliwi bardzo, Mika zachowuje się jak na nią przystało normalnie, nie boi się jakoś bardzo, jest jeszcze trochę zestresowana ale jest super:) ) Gabi, poczekamy pare dni i poprosimy Cie o wizyte poadopcyjna.:lol: A potem to juz bedzie mozna zmienic tytuł wątku i rozdac kasę innym bidom.:lol: Quote
Negrita8 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ale C-U-D-O-W-N-I-E ! nigdy nie wolno tracić nadziei :) powodzenia Mikuniu Quote
pola53 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 To i ja się bardzo cieszę, bo zaglądam tu ze dwa razy na dzień i nie mogłam uwierzyć, ze taka piękna psina nie ma domu. Suuuuuper. Quote
Recommended Posts