bela51 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 faith35 napisał(a):Bela i jak z tą skarbonką? :p Na razie nie potrafie Ci nic odpwiedziec w tym temacie. To nie jest taka prosta sprawa. Quote
faith35 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 bela51 napisał(a):Na razie nie potrafie Ci nic odpwiedziec w tym temacie. To nie jest taka prosta sprawa. a czy ja powiedziałam, że prosta? :???: Po prostu się pytam, myślałam, że juz tam kogoś od ONków popytałaś o zdanie, radę czy coś. Sorry za ten pośpiech , to z nerwów jestem taka niecierpliwa... jutro kartkówka z polskiego ii.. nic nie umiem :roll: Oj coś czuję, że na dogo długo nie zawitam jak 4 z kartkówki nie dostanę :placz::-( Quote
bela51 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 No to trzymam kciuki za jutrzejsza kartkowke.:lol: Bo kto nam bedzie tu PR robił na dogo ?:lol::eviltong: Quote
dominikabankert Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Bela co ty tam znowu masz w podpisie ja sie az boje juz zagladac:( jaka szczenna jaka poturbowana:( chyba nie wytrzymam i tak w koncu wejde Quote
bela51 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Biedulka jest w schronisku w Szczytnie. Ma depresje, bardzo potrzebuje pomocy. Poczestuj sie bannerkiem, to jednak troche pomaga. Quote
faith35 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zajrzałam przed szkołą do Miki ii.. zapomniałam o kartkówce z niemieckiego :roll: No cóż... będę od koleżanki zgapiała i może się jakoś upiecze :diabloti::evil_lol: Quote
RenW Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 faith35 napisał(a):zajrzałam przed szkołą do Miki ii.. zapomniałam o kartkówce z niemieckiego :roll: No cóż... będę od koleżanki zgapiała i może się jakoś upiecze :diabloti::evil_lol: Jesteś rozgrzeszona, bo o Mikuni pamiętasz. :D Quote
Szarotka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Mam nadzieje, ze Ania lada dzien wplaci. Quote
Ania i Kajber Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Pozdrawiamy Mikunię. A tu pięknie proszę wszystkie komputerowobiegłe Cioteczki o pomoc w poszukiwaniu Onki Arii, kt. była w gorszym jeszcze stanie psych. niz Mika i 1,5 tyg. temu zginęła po adopcji z naszego schronu. Co prawda w Konstantynowei Łodzkim, ale moze teraz byc wszedzie, a wszelak pomoc wirtualna-FB, rozsyłanie wątku, portale ogłoszeniowe bardzo potrzebna. Aria nie podejdzie do ludzi, jeśli jeszzce żyje, to trzymać sie będzie w ukryciu- tzreba dużego fuksa, by ją namierzyć:-(. Proszę o pomoc- także wirtualną-rozsyłanie, FB, portale ogł. http://www.dogomania.pl/threads/202468-ARIA-płocha-Onka-wyadoptowana-z-łódzkiego-schronu-zginęła-w-ok.Konstantynowa-Ł. Quote
dominikabankert Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 w razie czego Faith chodź do mnie na korepetycje z niemieckiego:)faith35 napisał(a):Dziękuję za wybaczenie, 3 z kartkówki będzie, więc jest ok :D Mikunia w górę! ;) Quote
faith35 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 RenW napisał(a): Jesteś rozgrzeszona, bo o Mikuni pamiętasz. :D Dziękuję za wybaczenie, 3 z kartkówki będzie, więc jest ok :D Mikunia w górę! ;) Quote
faith35 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 dominikabankert napisał(a):w razie czego Faith chodź do mnie na korepetycje z niemieckiego:) korepetycje mam u mamy, ale dzięki za propozycję :) Quote
psiakiGabi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Cioteczki Mika dzisiaj dzielnie pozowała do zdjęć do artykułu w Gazecie Lubuskiej o naszych psiakach :) Czytajcie weekendowe wydanie GL :) Quote
pola53 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 faith35 napisał(a):korepetycje mam u mamy, ale dzięki za propozycję :) Z doświadczenia wiem, że z mamą nikt nie chce pracować :shake: Ja mogę zaprosić na korki z angielskiego :evil_lol: Quote
AniaGucio Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 pola53 napisał(a):Z doświadczenia wiem, że z mamą nikt nie chce pracować :shake: Ja mogę zaprosić na korki z angielskiego :evil_lol: Jak nóż na gardle to nawet i z mamą da się pracować ;) Quote
faith35 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 AniaGucio napisał(a):Jak nóż na gardle to nawet i z mamą da się pracować ;) no, czasem trzeba, jak nie ma wyjścia.......;) A z j.ang mam na półrocze 5, więc korków z angielskiego mi nie potrzeba :D To ja w sobotę kupię GL albo w niedziele :) Mam nadzieję, że może przez gazetę ktoś ją wypatrzy... Quote
bela51 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Przyszła dzisiaj wplata od Szarotki - 10 zl. Bardzo dziekujemy ! Quote
faith35 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 bela51 napisał(a):Przyszła dzisiaj wplata od Szarotki - 10 zl. Bardzo dziekujemy ! ooo, super! Czy starczy Mice pieniążków na miesiąc kwiecień oraz 50 zł za marzec (+ 400zł z FB u Taygi) ? Quote
faith35 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Gabi, porób fotki Mice w śniegu, proszę :lol: Naszło mnie na fotki Miki, a, że śnieg się rozpadał tak, że ho ho (:crazyeye:) to `trza` korzystać, bo na śniegu fajnie fotki wychodzą :diabloti: (gorzej, kiedy śnieg sypie na aparat :evil_lol:). PS. Jakieś nowe telefony w sprawie ogłoszeń Miki? Quote
caromina Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 sorry za off topa, potrzebna osoba na wizytę w Nowej Soli. Jeśli ktoś moze pomóc, proszę o kontakt na PW Quote
bela51 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 faith35 napisał(a): Czy starczy Mice pieniążków na miesiąc kwiecień oraz 50 zł za marzec (+ 400zł z FB u Taygi) ? Starczy, starczy.:lol: Oby tylko w maju byla gotowa do adopcji i znalazł sie wspanialy domek.:lol: Quote
faith35 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 bela51 napisał(a):Starczy, starczy.:lol: Oby tylko w maju byla gotowa do adopcji i znalazł sie wspanialy domek.:lol: no, dobrze by było :) Quote
dominikabankert Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Mika bezpieczna i zabezpieczona na przyszłosc to teraz inne onki w głowie, ale pamietam o Mikusi:) Faith jak wejdziesz na dogo to odczytaj moja wiadomosc:) Quote
bela51 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 To prawda, nablizsze 2 miesiace Mika ma zabezpieczone. Ale nigdy nie wiadomo, jak dlugo przyjdzie jej pozostac w hoteliku. Dlatego tak wazne są stale deklaracje. Quote
Recommended Posts