Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Na razie nie potrafie Ci nic odpwiedziec w tym temacie. To nie jest taka prosta sprawa.

a czy ja powiedziałam, że prosta? :???: Po prostu się pytam, myślałam, że juz tam kogoś od ONków popytałaś o zdanie, radę czy coś. Sorry za ten pośpiech , to z nerwów jestem taka niecierpliwa... jutro kartkówka z polskiego ii.. nic nie umiem :roll: Oj coś czuję, że na dogo długo nie zawitam jak 4 z kartkówki nie dostanę :placz::-(

Posted

zajrzałam przed szkołą do Miki ii.. zapomniałam o kartkówce z niemieckiego :roll: No cóż... będę od koleżanki zgapiała i może się jakoś upiecze :diabloti::evil_lol:

Posted

faith35 napisał(a):
zajrzałam przed szkołą do Miki ii.. zapomniałam o kartkówce z niemieckiego :roll: No cóż... będę od koleżanki zgapiała i może się jakoś upiecze :diabloti::evil_lol:

Jesteś rozgrzeszona, bo o Mikuni pamiętasz. :D

Posted

Pozdrawiamy Mikunię.

A tu pięknie proszę wszystkie komputerowobiegłe Cioteczki o pomoc w poszukiwaniu Onki Arii, kt. była w gorszym jeszcze stanie psych. niz Mika i 1,5 tyg. temu zginęła po adopcji z naszego schronu.
Co prawda w Konstantynowei Łodzkim, ale moze teraz byc wszedzie, a wszelak pomoc wirtualna-FB, rozsyłanie wątku, portale ogłoszeniowe bardzo potrzebna.
Aria nie podejdzie do ludzi, jeśli jeszzce żyje, to trzymać sie będzie w ukryciu- tzreba dużego fuksa, by ją namierzyć:-(.
Proszę o pomoc- także wirtualną-rozsyłanie, FB, portale ogł.

http://www.dogomania.pl/threads/202468-ARIA-płocha-Onka-wyadoptowana-z-łódzkiego-schronu-zginęła-w-ok.Konstantynowa-Ł.

Posted

faith35 napisał(a):
korepetycje mam u mamy, ale dzięki za propozycję :)

Z doświadczenia wiem, że z mamą nikt nie chce pracować :shake:

Ja mogę zaprosić na korki z angielskiego :evil_lol:

Posted

pola53 napisał(a):
Z doświadczenia wiem, że z mamą nikt nie chce pracować :shake:

Ja mogę zaprosić na korki z angielskiego :evil_lol:

Jak nóż na gardle to nawet i z mamą da się pracować ;)

Posted

AniaGucio napisał(a):
Jak nóż na gardle to nawet i z mamą da się pracować ;)

no, czasem trzeba, jak nie ma wyjścia.......;) A z j.ang mam na półrocze 5, więc korków z angielskiego mi nie potrzeba :D To ja w sobotę kupię GL albo w niedziele :) Mam nadzieję, że może przez gazetę ktoś ją wypatrzy...

Posted

bela51 napisał(a):
Przyszła dzisiaj wplata od Szarotki - 10 zl. Bardzo dziekujemy !

ooo, super! Czy starczy Mice pieniążków na miesiąc kwiecień oraz 50 zł za marzec (+ 400zł z FB u Taygi) ?

Posted

Gabi, porób fotki Mice w śniegu, proszę :lol: Naszło mnie na fotki Miki, a, że śnieg się rozpadał tak, że ho ho (:crazyeye:) to `trza` korzystać, bo na śniegu fajnie fotki wychodzą :diabloti: (gorzej, kiedy śnieg sypie na aparat :evil_lol:).
PS. Jakieś nowe telefony w sprawie ogłoszeń Miki?

Posted

faith35 napisał(a):
Czy starczy Mice pieniążków na miesiąc kwiecień oraz 50 zł za marzec (+ 400zł z FB u Taygi) ?

Starczy, starczy.:lol: Oby tylko w maju byla gotowa do adopcji i znalazł sie wspanialy domek.:lol: