Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczy super, czekam tylko na rzeczy od Magolek , ma w środę/czwartek obfocić, opisać, powystawiać ceny i wysłać Ci na maila :) Porozsyłam link do bazarku, ale w następny weekend albo w inny dzień (zależy od mojego planu lekcyjnego, po feriach plan mi się zmieni ;)) postaram się go rozreklamować :)

Posted

dominikabankert napisał(a):
no masakra juz moderatorzy nie maja co wymyslac:(:(:(:(

no właśnie! Posty skaczą nadal, a ja ostatnio nagle zalogowałam się jako inny użytkownik :crazyeye: i znowu jako inny..:shake: Masakra!

Posted

bela51 napisał(a):
Ciekawe, jak sprawuje sie nasz podopieczna? Moze Gabi zajrzy, to cos nam napisze.
I dlaczego Ciotki nie odwiedzają suni ?

Jak to nie odwiedzamy.. przeca jesteśmy.:):)

Posted

RenW napisał(a):
Jak to nie odwiedzamy.. przeca jesteśmy.:):)

no,no, jesteśmy obecni na wątku Miki ;) Mam awarię drukarki (zepsuła się) i nie mogę wydrukować plakatu Mikuni :(

Posted

Mikunia sprawuje się dobrze :) jest nie ufna, potrafi warknąć jak się boi, ale nie łapie zębami :) ogólnie widać, że pomału zadomowiła się u nas, ale jeszcze nie jest całkiem dobrze. Nadal jest bojąca i nie ufna. W sobotę była u nas dziewczynka 10 letnia i Mika zachowywała się wobec Niej tak samo jak do nas, czyli ani gorzej, ani lepiej. Smakołyków z ręki nie chciała brać, ale położone na ziemi tuż przy ręce bardzo chętnie zjadała :)
Było kilka telefonów z ogłoszenia ale nic ciekawego :( jak narazie domek u Pani z Katowic jest u mnie na pierwszym miejscu :)

Posted

psiakiGabi napisał(a):
jak narazie domek u Pani z Katowic jest u mnie na pierwszym miejscu :)

to tak jak u mnie ;) Moim zdaniem Mika powinna zostać w hoteliku jeszcze ok. miesiąca i chyba będzie OK :) Oglądajcie uwagę, dogomaniacki psiak w potrzebie będzie, to ja rozgłaszałam jego wątek po dogo... (pochwalę się, a co! :eviltong:)

Posted

dominikabankert napisał(a):
no.....i by Mikusia do Rabki na wczasy jeździła:)

no właśnie! :) Jak dla mnie to byłby dobry domek dla Miki... mieszkałaby w domku (w bloku zimą), doświadczenie z ONkami...

Posted

Musimy zdac sie na opinie Gabi i czekac , kiedy uzna, ze Mika jest gotowa do adopcji. Chyba nikt z nas nie chcialby, aby wrocila po kilku dniach ?
Dzisiaj wpłyneła wplata dla Miki od Joasiuni - 20 zł. Bardzo dziekujemy !

Posted

Oczywiście, nikt by tego nie chciał! Myślę, że za miesiąc Mika gotowa byłaby do adopcji, ale tylko ja tak twierdzę i nikt nie musi się ze mną zgadzać ... ;) To tylko moje zdanie :) To Gabi tutaj decyduje kiedy Mika będziue gotowa opuścić hotelik :)