Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabi, bardzo sie ciesze, ze poczatki pobytu Miki u Ciebie nie okazuja sie takie trudne. Na pewno dalej wszystko bedzie tylko lepiej.:lol: Żałuje, ze nie moge poznac"osobiscie" slicznej suni.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wykrywka']Bela51 poproszę o nr konta, aby wpłacić złożoną deklarację (stałą). Ustawię sobie w płatnościach :roll:.[/QUOTE]
ja Ci już wysyłam na PW :)

Posted

Normalnie cudowne fotki fajnie, jak widzę mika przełamała swojego strachulca Gabi super ci to wychodzi wierzyłem że uda ci się i zrobisz z strachulca odważną dziewczynkę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::p:p:p:p:p:p:p

Posted

A ja prosze wszystkich deklarowiczow o wpłaty. Juz teraz musimy zaczac zbierac na hotelik w marcu i kwietniu. mamy tylko 110 zl stałych deklaracji.
deklaracje stałe:

figanadrzewna - 10 zł zapł.01.
koelka - 10 zl zapł. 01.
wykrywka - 20 zł
dominikabankert - 20 zł
Funky - 10 zł zapł. 01.
joasiunia - 20 zł
Szarotka - 10 zl
Negrita8 - 10 zł
Razem - 110 zł

Posted

Dostalam przypomnienie.Czy nie doszlo moje 10 zl. na styczen ?? Ania pisala, ze wplaciala?? na luty to ja dopiero wczoraj wyslalam i niestety dojdzie za 2 tygodnie.
Wyglada na to, ze nie doszlo. Spytam Ani.

Posted

[quote name='faith35']Szarotko chodzi o deklaracje stałe, a nie cegiełki.[/QUOTE]
To ja dalam stala czy kupilam cegielki? czy zrobilam jedno i drugie ?? wyglada na to, ze jedno i drugie??
To niestety na te drugie 10 zl. musicie poczekac do 15, bo ode mnie tak lezie powoli .........
Musze w takim razie dopisac Mike do mojej listy.......

Posted

Sugerowałam się postem #693 beli51 . Może być tak, że wykonywałaś przelew, ale pieniążki jeszcze nie doszły. Ja tylko wysyłam przypomnienia, bo zdarza się, że ludzie zwyczajnie zapominaja, dlatego trzeba im przypominać :) Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Szarotka']To ja dalam stala czy kupilam cegielki? czy zrobilam jedno i drugie ?? wyglada na to, ze jedno i drugie??
To niestety na te drugie 10 zl. musicie poczekac do 15, bo ode mnie tak lezie powoli .........
Musze w takim razie dopisac Mike do mojej listy.......[/QUOTE]
Szarotko, kupowałaś cegiełki i deklarowałaś stałą, czyli jedno i drugie :p