Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wykrywka napisał(a):
Wyrazy uznania faith35 za desperację w akcji zbierania pieniędzy.

Dziękuję za miłe słowa :) Tez trzymam kciuki. A pio27 żeby był to byłoby super.. ma ktoś z nim kontakt czy mam mu wysłać PW? A o której godz. Mika jedzie do hoteliku? ;)

Posted

[B]Sorry wieeelkie za offa, ale DRAMAT! Lana powraca z DS do schroniska .. :placz::placz:[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/198925-Dogomaniacy-proszę-pomóżmy-haszczce-Lanie-by-śmierć-nie-była-alternatywą-dla-wolności"][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/threads/198925-Dogomaniacy-proszę-pomóżmy-haszczce-Lanie-by-śmierć-nie-była-alternatywą-dla-wolności[/COLOR][/SIZE][/URL]
ona w tym schronie nie wiem co zrobi.. wkońcu dojdzie do tragedii (tfu,tfu!) i popełni samobójstwo w schronie...:-(

Posted

[quote name='faith35']aaaaa... :)[/QUOTE]

Niestety aaaaaaaaa:(:(, bo nie mamy szansy na wygranie i schronisko w Szczecinku nie wygra jedzenia dla psow :(:( wyglada na to, ze przeciwnik nie gra czysto ..........

Posted

[quote name='faith35'][U]Proszę bez offów ![/U][/QUOTE]

no i zobacz, Faith, czy nie lepiej nic nie mowic? dac pozyc ciotkom, bo jak widac powyzej, nam samym tez sie moze zdarzyc, ze bedziemy w desperacji i zamiescimy link do innego watku, prawda?
optuje za zyczliwoscia i wzajemnym zrozumieniem
zycze znosnego tygodnia cioteczkom Miki, a jej samej - nowej drogi zycia uslanej rozami, Mika jest prawdziwa pieknoscia

Posted

[quote name='monika083']link ,do tego watku ,ktory wyslalas mi wczoraj na pw ,nie dziala-trafilam tu po twoich postach .[/QUOTE]

Monika, linki zamieszczane na dogo mnie tez czesto nie dzialaja i jedna ciotka poradzila mi zamieszczac je w wersji skroconej, tzn tylko do numeru, ktora zawsze dziala

podaje przyklad:

wersja pelna do bazarku cegielkowego Miki:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/1996...AKO%C5%83CZONY[/url]!!!

wersja skrocona:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199646[/url]

wersje skrocona kopiuje sie ze strony, z paska u gory, sam poczatek

Posted

faith35 odpowiem tutaj, żeby nie było niejasności na przyszłość.
To nie ja mam wydzwaniać do schroniska i dogadywać kwestię odebrania psa i umowy ze schroniskiem, my jesteśmy tylko hotelikiem, nawet jak zapewniamy psu transport to nie znaczy, że te wszystkie formalności schroniskowe my mamy załatwiać. Takie kwestie leżą w gestii wolontariuszy wyciągających psa ze schroniska. Także proszę załatwcie te wszystkie formalności, tak, żeby jutro nie było problemów, ok? Jeszcze jedno tak jak już wiele razy prosiłam, dobrze było, żeby jednak ktoś z wolontariuszy był i nam Mikę wydał.

Posted

[B]psiakiGabi[/B] ja w schronisku byłam 3 razy w życiu! [COLOR=red][U]Nie pracuję tam![/U] [/COLOR][COLOR=black]Nie jestem od wydzwaniania do schronisk, bo mam ciekawsze zajęcia do roboty. Mi poprostu zależy, by sprawa z Miką miała szczęśliwy finał. Szczegóły uzgadniaj TY (albo ktoś inny) telefonicznie, a z tego co mi wiadomo, to hoteliki ustalają sprawy umów...chyba, że Wy to jakiś wyjątek. Napisałam Ci, żebyś wysłała PW do jakis wolontariuszy... nic mi nie wiadomo na temat umów, na pewno będzie ktoś z wolontariuszy, a kto? Tego mi nie wiadomo. Będzie kierowniczka schroniska, musi być.[/COLOR]

Posted

faith35 nie wiem czy tam pracujesz czy nie, Ty się ze mną cały czas kontaktowałaś w sprawie Miki więc uważałam, że również tą sprawę załatwisz. Wybacz ale ja też nie jestem od wydzwaniania do schronisk, to wolontariusze którzy wyciągają psa ze schronu załatwiają takie rzeczy. Kwestię umowy pewnie, że mogę załatwić, ale nie będę wydzwaniać do schroniska i dogadywać kwestii odbioru psa, bo to nie my wyciągamy psa ze schroniska, my tylko dajemy transport, czyli jedziemy po sunię i przewozimy ją do nas. Pozostałe sprawy załatwiają wolontariusze.
Więc czekam na jakieś informacje, z kim mamy się jutro kontaktować w sprawie odebrania Miki.
I podajcie adres schroniska bo nie byłam tam jeszcze

Posted

[quote name='psiakiGabi']faith35 nie wiem czy tam pracujesz czy nie, Ty się ze mną cały czas kontaktowałaś w sprawie Miki więc uważałam, że również tą sprawę załatwisz. Wybacz ale ja też nie jestem od wydzwaniania do schronisk, to wolontariusze którzy wyciągają psa ze schronu załatwiają takie rzeczy. Kwestię umowy pewnie, że mogę załatwić, ale nie będę wydzwaniać do schroniska i dogadywać kwestii odbioru psa, bo to nie my wyciągamy psa ze schroniska, my tylko dajemy transport, czyli jedziemy po sunię i przewozimy ją do nas. Pozostałe sprawy załatwiają wolontariusze.
Więc czekam na jakieś informacje, z kim mamy się jutro kontaktować w sprawie odebrania Miki.
I podajcie adres schroniska bo nie byłam tam jeszcze[/QUOTE]

[I]Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt[/I]
[I]ul. Szwajcarska 4[/I]
[I]65-169 Zielona Góra[/I]
[I]784 90 88 90, ( 68 ) 323 07 66[/I]

Posted

[quote name='psiakiGabi']Dzieki.
W takim razie jutro, około 15:00 będziemy po Mikę. Mam nadzieję, że wszystko będzie załatwione.[/QUOTE]
nadzieję zawsze można mieć.... [B]bela51[/B] rozmawiała z kims tam ze schronu, [U]niby[/U] wszystko załatwione...

Posted

[quote name='faith35']nadzieję zawsze można mieć.... [B]bela51[/B] rozmawiała z kims tam ze schronu, [U]niby[/U] wszystko załatwione...[/QUOTE]

Mowiac miedzy nami, to nie bardzo brzmi............, to w koncu kto sie tym psem zajmuje ??? przeciez pies sie sam ze schronu nie wypisze i hotel tez nie wymyslil sobie, ze psa wyciagnie ...........